تقویت زیرساخت های درمانی مطالبه بیماران کهگیلویه و بویراحمد از رئیس جمهور

یاسوج - ایرنا- با توجه به نبود امکاناتی از جمله مراکز جراحی قلب، پرتو درمانی و بیمارستان سوختگی در حوزه سلامت کهگیلویه و بویراحمد مطالبه جدی شهروندان از رئیس جمهور و هیات دولت در سفر پیش رو تقویت زیرساخت های درمانی است .

به گزارش ایرنا، اگرچه طی دوسال اخیر دولت سیزدهم تلاش های گسترده ای برای ارتقای زیرساخت های درمانی در کهگیلویه و بویراحمد انجام داده اما همچنان کمبود برخی امکانات به وضوح مشاهده می شود که به علت همین نقصان ها بیماران اعتقاد دارند نیاز است تا توسعه مراکز درمانی در سفر رئیس جمهور و هیات دولت به این استان مورد توجه بیشتر دولتمردان قرار گیرد.

این شهروندان کهگیلویه و بویراحمدی بر این باور هستند که وجود ۶ هزار بیمار مبتلا به سرطان در استان که افزون بر رنج این بیماری سخت ناچارند به منظور استفاده از خدمات پرتو درمانی رنج سفر به دیگر استانها را به جان بخرند ایجاد این مرکز مهم را ضروری ترین نیاز حوزه درمان استان می دانند.

برخی شهروندان ساکن در کهگیلویه و بویراحمد تاکید می کنند که نبودن بیمارستان سوختگی و نیاز به اعزام بیماران در شرایط سخت برای درمان به استان های دیگر و هزینه های سرسام آور بستری بیمار ،اعزام با آمبولانس و حضور همراهان ضرورت راه اندازی چنین مرکز درمانی مهم در استان را بیش از پیش نمایان کرده است.

آنان به غیرفعال بودن بخش جراحی قلب استان در شهر یاسوج اشاره و تاکید دارند این نقصان ها موجب دشواری های زیادی برای بیماران و همراهان آنان در سفرهای درمانی به مناطق مختلف کشور شده است.

شهروندان کهگیلویه و بویراحمدی امیدوارند تا در سفر چند روز آینده رئیس جمهور و هیات همراه به این استان چاره ای عاجل برای رفع این کمبودها اندیشیده شود.

مرکز پرتودرمانی

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: نبودن مرکز پرتو درمانی یکی از کمبودهای زیرساخت های درمانی استان است که بیماران و خانواده های زیادی را راهی استان های دیگر برای دریافت خدمات درمانی کرده است.

تقویت زیرساخت های درمانی مطالبه بیماران کهگیلویه و بویراحمد از رئیس جمهور

سید علی احمدزاده افرود: کهگیلویه و بویراحمد تنها مرکز استان کشور است که مرکز پرتو درمانی ندارد و ایجاد این زیرساخت مهم از پیشنهادهای مسئولان به رئیس جمهور و تیم همراه است.

وی بیان کرد: از همکاری بخش خصوصی برای احداث بیمارستان جامع درمان سرطان با مرکز پرتو درمانی استقبال می‌کنیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: در سفر چند روز آینده هیات دولت نیز پیگیر اختصاص اعتبار به این پروژه خواهیم شد تا در مدت ۲ تا سه سال آینده تسهیلات ارزی و ریالی این زیرساخت تامین شود.

وی از مدیران دستگاه های اجرایی متولی خواست زمین مورد نیاز این زیرساخت مهم را تهیه و همه جانبه حمایت کنند تا این پروژه در مرکز استان ایجاد شود.

غیرفعال بودن مرکز جراحی قلب

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: نبودن فوق تخصص یا فلوی بیهوشی از دلایل غیرفعال بودن بخش درمانی مهم و حیاتی جراحی قلب در استان است.

تقویت زیرساخت های درمانی مطالبه بیماران کهگیلویه و بویراحمد از رئیس جمهور

محمود شهامت با اشاره به اینکه بیماری های قلبی و عروقی شایع ترین علت مرگ ومیر در استان کهگیلویه و بویراحمد است عنوان کرد: بیماران نیازمند به جراحی قلب استان هم اکنون بدلیل نبودن این زیرساخت به استان های همجوار انتقال داده می شوند.

شهامت تصریح کرد: فراهم کردن زمینه عضو هیات علمی شدن فوق تخصص بخش جراحی قلب و امکانات رفاهی مطلوب از برنامه های دولت برای تشویق متخصصان برای خدمت در این بخش در شهر یاسوج است.

رئیس سازمان نظام پزشکی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این خصوص گفت: با وجود افتتاح چندین باره، هم اکنون این استان مرکز جراحی قلب ندارد.

محمد کاظم نظری افزود: هر بار و با راه اندازی این مرکز تیمی از شیراز به استان آمده و پس از انجام چند عمل جراحی مرکز جراحی قلب تعطیل می شود.

وی اظهارکرد: این مساله و اعزام و مراجعه بیماران به استان های همجوار و شهر شیراز مشکلات زیادی از جمله رفت و آمد، هزینه سفر و اسکان را برای بیماران و همراهان‌شان دارد که نیاز است در این زمینه فکری اساسی شود.

دیگر نیازهای درمانی استان

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد: ساخت بیمارستان های پاتاوه رادیوتراپی، بیمارستان سوختگی، خوابگاه های متاهلی و کتابخانه های مرکزی از زیرساخت هایی است که در سفر دوم رئیس جمهور به استان برای تخصیص اعتبار پیگیری خواهند شد.

تقویت زیرساخت های درمانی مطالبه بیماران کهگیلویه و بویراحمد از رئیس جمهور

سعید جاودان سیرت خاطرنشان کرد: طرح هایی مانند پزشکی هسته‌ای و بیمارستان سوختگی مجوز احداث دارند.

وی عنوان کرد: برخی طرح ها مانند بیمارستان های پاتاوه و مارگون نیز برای ساخت بیمارستان خیرساز مشکل تامین زمین دارند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ابراز کرد: ۱۷ طرح در حوزه درمان استان برای سفر رئیس جمهور مطرح شده که بیمارستان سوختگی، فاز دوم پزشکی هسته‌ای، بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی، تکمیل دانشکده پرستاری با پیشرفت ۸۵ درصد با اعتبار پیشنهادی ۷۰ میلیارد تومان، دانشکده دندانپزشکی، توسعه بیمارستان شهید جلیل از مهمترین آنان است.

جاودان سیرت خاطرنشان کرد: ۴۸۵ میلیارد تومان در سفر نخست رئیس جمهور به استان برای زیرساخت های درمانی استان پیش بینی شد که تاکنون ۸۵ میلیارد تومان از این میزان اختصاص یافته است.

وی بیان کرد: همچنین ۳۳۹ میلیارد تومان برای تکمیل ۱۳ طرح درمانی کهگیلویه و بویراحمد به عنوان متمم سفر تصویب شد.

بیمارستان بهمئی ارمغان سفر دوم

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه ۲۵ پروژه قابل افتتاح در بخش‌های بهداشتی و درمانی استان برای سفر دوم رئیس جمهور وجود دارد، گفت: بیمارستان ۳۲ تختخوابی بهمئی به عنوان مهمترین این طرح ها با حضور رئیس جمهور افتتاح می شود.

تقویت زیرساخت های درمانی مطالبه بیماران کهگیلویه و بویراحمد از رئیس جمهور

سعید جاودان سیرت افزود: بیمارستان بهمئی با اعتباری بالغ بر ۱۳۵ میلیارد تومان و زیر بنای ۶ هزار مترمربع احداث و آماده بهره برداری است.

وی ابراز کرد: این بیمارستان دارای ۳۲ تخت است و شامل بخش مختلفی از جمله اطفال، داخلی، اورژانس، جراحی سرپایی و غیره است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: با راه اندازی این بیمارستان تعداد بیمارستان های استان به ۱۲ و تعداد تخت های بیمارستانی به بیش از یک هزار و ۵۰۰ مورد می رسد.

وی با اشاره به اینکه عملیات اجرایی این بیمارستان از اسفند ماه سال ۹۳ در زمینی به مساحت ۲۳ هزار مترمربع با زیربنای ۶ هزار متر مربع آغاز شد تاکید کرد: این طرح پس از سال ها به ثمر رسیده تا زمینه رضایتمندی مردم را فراهم کند.

شهرستان بهمئی با جمعیت ۵۰ هزار نفر به مرکزیت شهر لیکک در فاصله ۳۵۰ کیلومتری یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد واقع شده است.

کهگیلویه و بویراحمد مقصد ششمین سفر از دور دوم سفرهای استانی رئیس جمهور می باشد .در این سفر که روزهای دوشنبه و سه شنبه هفته جاری انجام می شود قرار است طرح‌های مختلف بزرگ اقتصادی با حضور رئیس جمهور به بهره‌برداری برسد که از جمله می‌توان به طرح پتروشیمی گچساران که ۱۹ سال از کلنگ‌زنی آن می‌گذرد و دولت سیزدهم در ۲ سال اخیر توانست با تخصیص اعتبارات به‌موقع از زیر ۵۰ درصد اکنون آن را به مرحله بهره‌برداری برساند، اشاره کرد.

در واقع می توان گفت که پتروشیمی گچساران بزرگ‌ترین پروژه صنعتی تاریخ صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد بشمار می رود که پس از دو دهه از آغاز عملیات اجرایی، در این سفر مورد بهره‌برداری خواهد گرفت.
همچنین بهره‌برداری از اَبرپروژه سد چمشیر پس از نزدیک به دو دهه و نیز جاده پاتاوه به دهدشت بطول ۱۳۶ کیلومتر پس از ۲۷ سال از دیگر برنامه‌های این سفر است.

به گفته مسئولان استانی برخی پروژه های حوزه سلامت در این سفر کلنگ زنی و یا افتتاح خواهد شد که نقش موثری در تقویت زیرساخت های این حوزه در استان خواهد شد .
نخستین سفر آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد مهر ماه ۱۴۰۰ انجام شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha