مرکز درمان ناباروری امید تربت‌حیدریه برای رفاه مردم تغییر مکان داد

تربت‌حیدریه - ایرنا - رییس بیمارستان امام حسین علیه السلام تربت‌حیدریه گفت که در پی گلایه های مردمی و با هدف رفاه و دسترسی آسان مردم این شهرستان و مناطق شهری و روستایی همجوار؛ مرکز درمان ناباروری امید تغییر مکان داد.

دکتر سیدرضا اعتمادالاسلامی بختیاری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مرکز درمان ناباروری امید تربت حیدریه از بیمارستان امام حسین (ع) به کلینیک احمدیه واقع در خیابان فرمانداری مقابل دفتر امام جمعه انتقال یافت.

وی اضافه کرد: بیمارستان امام حسین تربت حیدریه در خارج از شهر قرار دارد و طبیعتا دسترسی مردم شهرستان و مناطق همجوار همچون زاوه و مه ولات به کلینیک احمدیه به سبب قرار گرفتن در هسته مرکزی شهر آسان تر است.

وی همچنین گفت: این مرکز پس از راه انداری در آبان ماه پارسال تاکنون ۴۸۷ زوج جوان نابارور را پذیرش کرد که در این راستا با تشکیل پرونده برای ۱۸۸ مورد ؛ روند درمان آنها تحت نظر پزشکان متخصص آغاز شد.
وی با بیان اینکه تا امروز ۱۸ نفر از این افراد تحت عمل IUI (تزریق اسپرم شسته شده به درون حفره‌ رحم) قرار گرفتند؛ افزود: تاکنون گزارشی مبنی بر عوارض درمان‌های دارویی نداشتیم و تعداد بارداری با درمان دارویی سه مورد و بارداری بدنبال انجام IUI یک مورد بوده است.
رییس بیمارستان امام حسین تربت‌حیدریه میانگین سنی افراد باردار را ۲۹ تا ۴۱ سال و گروه سنی افرادی که IUI انجام داده‌اند را ۲۲ تا ۴۱ سال عنوان کرد و ادامه داد ۲۵ مورد نیز برای انجام IVF (شیوه‌ای برای تشخیص جنسیت) و جنین اهدایی به مراکز سطح سه (مراقبت سوم که نیاز به تجهیزات تخصصی افراد حرفه‌ای دارد و سطحی بالاتر از مراقبت‌های بهداشتی ثانویه است) ارجاع شدند.

بختیاری گفت: مرکز درمان ناباروری امید تربت حیدریه طی مدت زمان کوتاه فعالیت خود با استقبال مردم و زوج های جوان مواجه شد که تقاضاهای زیاد برای تغییر مکان آن به هسته مرکزی شهر نشانه رضایت مندی عمومی است لذا می توان ادعا کرد دلیل این موضوع موفقیت پزشکان متخصص در درمان افراد نابارور بوده است.

گفتنی است پیش از این رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه که به شهرستانهای مه‌ولات و زاوه مستقیم و دیگر مناطق مرزی و جنوب خراسان رضوی غیرمستقیم خدمات می دهد، گفته بود: این مرکز علمی در راستای راهبرد وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی موضوع افزایش و جوانی جمعیت از تمام ظرفیت و امکانات موجود به نفع خانواده ها و زوج های جوان استفاده می کند.

دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه علاوه بر جمعیت شهری که بصورت شناور تا بالای ۵۰۰ هزار نفر گزارش شده است به حدود ۲۰۰ هزار ساکنان مناطق روستایی خراسان رضوی خدمات می دهد.

این دانشگاه ۲۷۲ تخت در بیمارستان امام حسین (ع)، ۱۹۰ تخت در بیمارستان نهم دی تربت‌حیدریه و ۲۰ تخت در مه‌ولات دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha