رحمان محمودی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با اجرای ۵۵۶ کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع گاز، ۲۳۸ خانوار در این روستاها از نعمت گاز برخوردار شدند.
وی گفت: در حال حاضر تمامی ۳۲ شهر استان معادل ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و هزار و ۹۲۵ روستا معادل ۹۹.۸ درصد جمعیت روستایی از گاز طبیعی بهرهمند هستند و خراسان جنوبی یکی از استانهای ممتاز در زمینه گازرسانی شناخته میشود.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی اظهار داشت: هفته دولت سال گذشته با افتتاح طرحهای گازرسانی، ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و روستایی استان زیر پوشش گاز طبیعی قرار گرفت به طوری که در پایان یک سالگی دولت، همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار در خراسان جنوبی گازرسانی شد و اکنون گازرسانی به روستاهای کم جمعیت در دست اقدام است.
وی از اجرای ۵۸۶ کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع گاز برای اجرای پروژههای گازرسانی استان در سه ماه اول امسال خبر داد و گفت: از این میزان ۳۰ کیلومتر مربوط به شبکه تغذیه و توزیع شهری و ۵۵۶ کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع روستایی است.
محمودی با اشاره به هدفگذاری اجرای حدود ۹۰۰ کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع گاز تا پایان سال جاری بیان کرد: تاکنون ۱۴ هزار و ۷۳۷ کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع گاز در استان اجرا شده که از این مقدار ۱۱ هزار و ۵۱۶ کیلومتر شبکه روستایی و سه هزار و ۲۲۱ کیلومتر شبکه شهری است.
ماموریت فرا استانی شرکت گاز در سیستان و بلوچستان
وی ادامه داد: با تکمیل پوشش گازرسانی به شهرها و روستاهای خراسان جنوبی، ماموریتهای فرا استانی به شرکت گاز استان سپرده شد که گازرسانی به بخشی از استان سیستان و بلوچستان از جمله این ماموریتهاست.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی گفت: با توجه به اینکه پروژههای گازرسانی در خراسان جنوبی رو به اتمام است، ۱۱ شهر و ۸۰۵ روستای سیستان و بلوچستان تا پایان سال ۱۴۰۵ توسط شرکت گاز خراسان جنوبی گازرسانی خواهد شد.
وی اعلام کرد: بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان برای اجرای پروژههای گازرسانی در استان سیستان و بلوچستان نیاز است و پیشبینی میشود برای اجرای این تعداد پروژه گازرسانی، ۱۲ هزار کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع و ۲۴۴ کیلومتر خط انتقال اجرا شود.
محمودی گفت: اعتبار پروژههای گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان از محل منابع داخلی شرکت ملی گاز ایران تامین میشود.
نظر شما