به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد رضا بیدکی روز یکشنبه در دیدار با فرماندار گناباد با اشاره به اینکه تبدیل وضعیت ایثارگران و جذب فرزندان شهدا و ایثارگران در دستگاههای اجرایی از طریق آزمونهای مستقل به طور خاص پیگیری می شود، تصریح کرد: ۱۷ هزار پست محل استخدامی برای جذب فرزندان شهیدان در ادارات در نظر گرفته شده بود و در نهایت از ۱۱ هزار ثبت نامی، هفت هزار و ۸۰۰ نفر در این آزمون حضور یافتند.
وی با اشاره به تصویب قانون تبصره ۹ مبنی بر اختصاص درصدی از بودجه دستگاههای اجرایی به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: باید این مساله در استانها و شهرستانها با نظارت و محوریت استانداران و فرمانداران پیگیری و در زمینه های مرتبط به خصوص مرمت مزار شهدا، نصب تابلوهای حاوی تصاویر شهیدان و غیره هزینه شود.
مشاور رییس سازمان ثبت احوال کشور در امور ایثارگران اضافه کرد: باید ثبت و ضبط خاطرات خانواده معظم شهدا اولویت همه دستگاههای اجرایی و بخشهای مختلف قرار گیرد و از همه ظرفیتهای موجود در این زمینه استفاده شود.
وی با اشاره به ترفندهای جنگ نرم و شبیخون فرهنگی دشمنان تصریح کرد: اگر رشادتهای رزمندگان اسلام و ایثارگران و خانواده معظم شهیدان ثبت و ضبط نشده و در جامعه ترویج نیابد دشمنان در راستای اهداف خود به گونه ای دیگر این مساله را روایت می کنند و لذا برای خنثی سازی ترفندهای آنها همه مسوولان و دست اندرکاران ذیربط و فعالان فرهنگی و هنری باید احساس مسوولیت بیشتری نسبت به ثبت این خاطرات داشته باشند.
بیدکی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب پیرامون دیدار و سرکشی مسوولان دستگاههای اجرایی و ارگانها و نهادها از خانواده معظم شهدا و ایثارگران گفت: مسوولان باید نسبت به این مساله بیش از پیش احساس مسوولیت داشته باشند.
وی بیان کرد: شهرستان گناباد از مناطق پیشرو در تامین و واگذاری مسکن به خانواده معظم شهدا و ایثارگران در سطح استان خراسان رضوی است.
فرماندار گناباد هم ضمن تاکید بر لزوم توجه بیشتر مسوولان ذیربط نسبت به بیمه درمانی ایثارگران و همچنین جانبازان با جانبازی کمتر از ۲۵ درصد تصریح کرد: تعداد زیادی از ایثارگران از حدود ۴۰ سال قبل با عوارض جانبازی شیمیایی دست و پنجه نرم می کنند و نیازمند توجه بیشتر مسوولان هستند.
رضا نصیری با اشاره به وضعیت نامناسب مزار شهدا در برخی مناطق این شهرستان خواستار اختصاص اعتبار لازم از محل تملک دارایی ها برای بهسازی قبور شهیدان شد.
وی افزود: در قالب طرح نهضت ملی مسکن به ۸۸ نفر از ایثارگران فاقد مسکن گناباد زمین واگذار شده و ۶۰ نفر دیگر هم در آینده نزدیک واگذار می شود.
بالغ بر ۲۰۰ نفر دانشجوی شاهد و ایثارگر تحت پوشش خدمات بنیاد شهید و امور ایثارگران گناباد قرار دارند و تعداد کل بیمه شدگان تحت پوشش این نهاد نیز ۲ هزار و ۴۲۵ نفر هستند که از این تعداد ۵۶۷ نفر خود ایثارگران و بقیه اعضای خانواده آنان هستند.
شهرستان گناباد با یک هزار و ۳۳۹ شهید، جانباز و آزاده در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
نظر شما