توسعه تحقیقات حوزه صنایع غذایی دریایی با امضای یک تفاهم‌نامه

تهران- ایرنا- پژوهشگاه ‏ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی و موسسه ‏پژوهشی علوم و صنایع غذایی برای توان‌افزایی و بهره‌مندی از ظرفیت‌های سازمانی طرفین و ‏استفاده ‏بهینه از ظرفیت‌های علمی-پژوهشی در حوزه صنایع غذایی دریایی، ‏تفاهم‌نامه‌ را امضا کردند.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی، در این تفاهم نامه که به امضای مرتضی ‏توکلی ‏رئیس پژوهشگاه و سید محمدعلی رضوی رئیس موسسه رسید، طرفین متعهد شدند به منظور ایجاد گسترش، هم فکری و همکاری های آموزشی-پژوهشی ‏و ‏گسترش توان علمی در حل مشکلات و معضلات علمی-تحقیقاتی، تلاش ‏کنند.‏

هدف از انعقاد این تفاهم نامه، ایجاد و توسعه همکاری های علمی-پژوهشی ‏بین ‏پژوهشگاه و موسسه با استفاده از همه منابع طرفین اعم از نیروی انسانی، ‏آزمایشگاهی ‏و بانک های اطلاعاتی، عنوان شد.‏

همکاری در تدوین و اجرای طرح های تحقیقاتی مشترک ‏مصوب ‏شورای پژوهشی طرفین همچنین حمایت مالی از طرح های مشترک، جذب طرح ‏های ‏تحقیقاتی از سازمان های اجرایی و تدوین طرح های تحقیقاتی مشترک با ‏استفاده ‏از امکانات طرفین، بهره مندی طرفین از امکانات یکدیگر از قبیل توان های ‏تجربی، ‏پژوهشی، آزمایشگاهی، کارگاهی، کتابخانه ای، ارتباطات بین المللی، فضاهای ‏فیزیکی، ‏تحقیقاتی و تسهیل مطالعات محیطی، همکاری در برگزاری مشترک همایش، ‏سمینار، ‏میزگردها و کارگاه های آموزشی، مشاوره هدایت و حمایت از پایان نامه های ‏تحصیلی در ‏مقاطع ارشد و دکتری و همکاری در تالیف، تدوین یا ترجمه مراجع، متون و کتب ‏علمی در ‏راستای حوزه های تحقیقاتی مشترک، از اهم مفاد این تفاهم‌ نامه است.‏ ‏ ‏

این تفاهم نامه در هفت ماده و سه نسخه و به مدت پنج سال ‏به امضای طرفین ‏رسید.‏

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha