به گزارش ایرنا، "حجت الاسلام اسماعیل صلواتی" روز سه شنبه در آیین استقبال از رئیس جمهور در شهرستان بهمئی در مصلی شهر "لیکک"، اظهار کرد: با وجود ۸۰ حلقه چاه در این شهرستان مردم این منطقه از صنایع پایین دستی نفت محروم هستند.
صلواتی ادامه داد: این شهرستان با وجود محرومیت شدید، بیش از ۶۵ درصد جمعیت آن تحت حمایت کمیته امداد و سازمان بهزیستی هستند.
وی با اشاره به ظرفیت های مناسب کشاورزی، گفت: انتقال آب از سد "مارون" به این منطقه مطالبه و راهگشا برای رونق تولید خواهد بود.
امام جمعه یادآور شد: ۱۱ سال دولت ها برای آبرسانی به این شهرستان تلاش کردند و در دولت جدید این پروژه سرعت گرفت که با معارضات میراث فرهنگی و شهر قدیمی بهبهان مواجه است و نیازمند چاره جویی و بهره مندی زودتر از این پروژه است.
به گزارش ایرنا، پروژه آبرسانی به بهمئی (لیکک) در سال ۱۳۹۰ کلنگزنی شد که تا قبل از سفر رئیس جمهور حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت و هم اکنون پیشرفت فیزیکی آن به ۷۰ درصد رسیده است.
آرش مصلح مدیر عامل آب منطقه ای پیش تر گفت اضافه کرد: تا سال ۱۴۰۰ فقط ۷۰ میلیارد تومان اعتبار دریافت کرده بود اما از سفر رئیس جمهور تاکنون ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار به آن تزریق شده و هم اکنون پیشرفت این پروژه به ۷۰درصد رسیده است و علت تاخیر طولانی طرح تزریق قطره چکانی اعتبار و معارضات اجتماعی است.
امام جمعه لیکک به دیگر مشکلات شهرستان اشاره کرد و گفت: شهرستان بهمئی در محرومیت و بن بست تردد قرار گرفته است که نیازمند تکمیل و توسعه زیرساخت های جاده ای به خصوص جاده "تشان به لیکک و لنده" است.
صلواتی قطعی مکرر برق این شهرستان گرمسیری را یکی دیگر از مشکلات برشمرد که راه اندازی فاز دوم ایستگاه برق به رفع مشکل کمک می کند.
امام جمعه گفت: بخش "ممبی" و "سرآسیاب" از شهرهای جدید این شهرستان است که از امکانات پزشکی و حداقل های لازم بی بهره هستند.
صلواتی با اشاره به کمبود اساسی فضای آموزشی این منطقه گفت: ۱۰ هزار دانش آموز در این شهرستان مشغول تحصیل هستند که کمبود فضای آموزشی، فضاهای ناایمن و دوشیفته بودن مدارس زیادی در این شهرستان یکی دیگر از مشکلات این شهرستان است.
وی توجه ویژه به توسعه شهری لیکک و رفع مشکلات فاضلاب شهری را از دیگر دغدغه های این مردم است.
امام جمعه پیشنهاد کرد این شهرستان پایلوت محرومیت زدایی انتخاب شود تا الگویی برای رفع محرومیت ها و زنده نگهداشت امید در دل مردم منطقه بشود.
رییس جمهور و اعضای هیات دولت در ششمین مقصد از دور دوم سفر های استانی به منظور انجام سفری ۲ روزه، صبح دوشنبه (۲۶ تیر) وارد استان کهگیلویه و بویراحمد شد.
همزمان با دومین سفر۲ روزه (۲۶ و ۲۷ تیر) رئیس جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد پروژههای مهمی در حوزه اقتصادی، عمرانی صنعتی، تولیدی و سرمایهگذاری پیش بینی شده که تحول عظیمی در عمران و آبادانی و بهبود معیشت مردم ایجاد می کند.
طرح های مهم عمرانی از جمله سد چم شیر،کارخانه پتروشیمی گچساران، احیای کارخانه قند یاسوج و جاده پاتاوه به دهدشت و بیمارستان بهمئی با حضور رئیس جمهور و هیات همراه افتتاح شده و یا در حال بهره برداری است.
در سفر نخست رئیس جمهور به کهگیلویه و بویراحمد در مهر ۱۴۰۰، تعداد ۲۱۷ طرح زیربنایی، زیرساختی و توسعهمحور در بخشهای مختلف اعم از گردشگری، راه، آب، نفت و گاز، پتروشیمی، گیاهان دارویی، صنعت و کشاورزی برای عبور از محرومیتها و شتاببخشی به روند توسعهای این استان به تصویب رسید.
نظر شما