دانش‌بنیان‌های زیست‌فناوری صاحب خانه جدید شدند+فیلم

تهران- ایرنا- ساختمان جدید مرکز شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور حوزه ژنتیک و زیست‌فناوری در محل پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری امروز (سه شنبه) میزبان محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور، شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از کمیسیون های آموزش و تحقیقات و بهداشت و درمان بود که ساختمان جدید مرکز شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور را در این پژوهشگاه افتتاح کردند.

این ساختمان بنایی حدود ۱۰ هزار متر مربع در چهار طبقه است که نزدیک به ۳۰ شرکت دانش‌بنیان و واحدهای فناور در آن مستقر شده اند.

این شرکت ها بیشتر در حوزه ژنتیک و زیست فناوری فعال هستند و ساختمان با سرمایه گذاری بخش خصوصی و شرکت سیناژن در اراضی متعلق به پژوهشگاه ساخته شده است. افزون بر این، بخش های دیگری نیز قرار است به این بنا اضافه شود.

دانش‌بنیان‌های زیست‌فناوری صاحب خانه جدید شدند

هر کجا به جوانان اعتماد کنیم، موفقیت و پیشرفت حاصل می‌شود

وزیر علوم در حاشیه افتتاح ساختمان جدید شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست‌فناوری در جمع خبرنگاران گفت: حضور شرکت های دانش بنیان متعدد فعال در زمینه ژنتیک و زیست فناوری در این ساختمان موجب خوشحالی است، این ساختمان از این به بعد به عنوان خانه واحدهای فناور فعال فعالیت می کند.

زلفی گل به همکاری بین بخش خصوصی و دولتی اشاره کرد و افزود: این نوع مدیریت نشان می دهد هر کجا به جوانان اعتماد کنیم، موفقیت و پیشرفت حاصل می‌شود.

دانش‌بنیان‌های زیست‌فناوری صاحب خانه جدید شدند

وی با استقبال از استقرار شرکت های دانش بنیان در این ساختمان یادآور شد: تاسیس و حفظ شرکت های دانش بنیان توسط جوانان یاعث غرور است و هر کجا به جوانان و عالمان اعتماد کردیم، پیشرفت حاصل شده است.

وزیر علوم همچنین اظهار داشت: تقدیر و رونمایی از سردیس دکتر محمدرضا نوری دلویی بنیانگذار این پژوهشگاه در مراسم امروز نشان می دهد کسانی‌که برای این آب و خاک زحمت می کشند، قدر می بینند و بر صدر می نشینند.

زلفی گل افزود: این ساختمان با حمایت بخش خصوصی ساخته شده و از ظرفیت این بخش برای تکمیل ساختمانی که سال ها نیمه کاره بود، استفاده شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha