معاون نمایندگی روسیه در سازمان ملل: اوکراین با سلاح‌های غربی سرپاست

 نیویورک – ایرنا- دیمیتری پولیانسکی، معاون نمایندگی روسیه در سازمان ملل  گفت تسلیحات غربی تنها دلیلی است که اوکراین همچنان سرپا مانده است.

به گزارش ایرنا، دیمیتری پولیانسکی معاون نمایندگی روسیه در سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی در نشستی گفت: همه شاهد این امر هستیم که رژیم کی یف که تقریباً تمام سلاح های خود و صدها هزار سرباز را از دست داده و تنها به لطف انباشته شدن تعداد زیادی از سلاح های غربی سرپا است.

پولیانسکی گفت: اوکراین "به سختی تلاش می کند تا ثابت کند که می تواند یک قدرت هسته ای را شکست دهد تا بتواند سلاح های بیشتری به دست آورد."

این دیپلمات روس تصریح کرد: ده ها هزار جوان اوکراینی در این دور باطل جان خود را از دست می دهند. غرب علاقه مند به بازی با روس ها و اوکراینی ها و همچنین تضعیف حداکثری روسیه است.

این در حالی است که دو مقام آمریکایی روز سه شنبه اعلام کردند که واشنگتن در روز های آینده یک بسته نظامی جدید ۱.۳ میلیارد دلاری جدید برای اوکراین اعلام خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، یکی از مقامات آمریکایی روز سه شنبه به وقت محلی به رسانه های آمریکایی گفت که بسته تسلیحاتی جدید شامل دفاع هوایی، سیستم های ضد پهپاد، پهپادهای انفجاری و مهمات است.

بر اساس گزارش ها، آمریکا از بودجه در ابتکار کمک امنیتی اوکراین (USAI) خود استفاده می کند. این بودجه به دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا اجازه می دهد به جای استفاده از ذخایر تسلیحاتی آمریکا، از شرکت ها تسلیحات خریداری کند.

پیش از این، آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا به مناسبت پانصدمین روز جنگ اوکراین اعلام کرد که کشورش بمب‌های خوشه‌ای به کی‌یف ارسال می‌کند . وی با بیان اینکه «تا هر زمانی طول بکشد، در کنار اوکراین خواهیم ایستاد«، مدعی شد: دولت روسیه تنها مانع صلح عادلانه و پایدار در اوکراین است.

در پی این اعلام، دولت بایدن بمب های خوشه ای خود را در قالب بسته نظامی جدید ۸۰۰ میلیون دلاری امنیتی به اوکراین ارسال کرد که به گفته کالین کال معاون امور سیاسی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) آمریکا "مدرن ترین" بمب‌های خوشه‌ای خود را ارسال کرده است.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو و تقویت حضور غرب در نزدیکی مرزهای مشترکش با اوکراین، استقلال جمهوری‌های خلق «دونتسک» و «لوهانسک» را در منطقه «دونباس» به رسمیت شناخت.

پوتین سه روز پس از آن (پنجم اسفند ۱۴۰۰)، عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی و جنگ تغییر یافت.

رئیس‌جمهور روسیه اواخر بهمن‌ماه ۱۴۰۰ یعنی یکی دو هفته قبل از آغاز جنگ اوکراین، با ابراز نگرانی از گسترش ناتو به عنوان مهم‌ترین پیمان نظامی و سیاسی غرب که برای مقابله با اتحاد جماهیر شوروی سابق تأسیس شده، گفته بود که هیچ کشور شوروی سابق از جمله اوکراین نباید به عضویت پیمان آتلانتیک شمالی درآید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha