هوشنگ جعفری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این حرکت خبرگزاری جمهوری اسلامی موجب اقبال هر چه بیشتر به این رسانه است.
وی به مشترکات آذربایجان ایران و جمهوری آذربایجان با تاریخ و میراث فرهنگی مشترک اشاره کرد و یادآورشد: این منطقه دارای سابقه طولانی تبادل فرهنگی و مهاجرت است که منجر به آمیختگی فرهنگ ها و سنت ها شده است.
جعفری افزود: علاوه بر این، دین مسلط اسلام در شکل گیری هنجارهای فرهنگی و اجتماعی منطقه نقش بسزایی داشته است. زبان مشترک، آشپزی، موسیقی، ادبیات و مهمان نوازی باعث ایجاد حس قوی اجتماعی و درک متقابل بین دو کشور شده و این اشتراکات موجب تسهیل روابط و همکاری های دوستانه ایران و جمهوری آذربایجان شده است.
شاعر برجسته زنجانی گفت: ادبیات آذربایجان در هر دو کشور ایران و جمهوری آذربایجان تاریخی پربار دارد و شاعرانی چون نظامی؛ شهریار؛ فضولی و ... مورد احترام هستند.
وی با بیان اینکه توجه به زبان های مادری مطابق اصول ۱۵ و ۱۹ مورد انتظار است، اظهار کرد: متاسفانه برای آذری زبانها کار رسانه ای کمتری انجام شده بود که این اقدام ایرنا، حرکت بجایی است.
این شاعر برجسته زنجانی گفت: امیدوارم با بهره گیری از افراد توانمند صحفه آذری ایرنا غنای خوبی داشته باشد.
به گزارش ایرنا هوشنگ جعفری را میتوان یکی از محبوب ترین شاعران امروز منطقه آذربایجان به شمار آورد. جعفری متولد ۱۳۳۷ در استان زنجان است و تا کنون دو مجموعه شعر به نام های «آغ آتیم» و «گونش» از او منتشر شده است.
شماری از شاعران جوان منطقه آذربایجان از ابتکارات هوشنگ جعفری در شعر ترکی تاثیر پذیرفته اند.
وبسایت آذری خبرگزاری جمهوری اسلامی به عنوان یازدهمین زبان خارجی ایرنا با حضور مدیرعامل ایرنا و مقامات سفارت ایران و مدیران رسانه ای جمهوری آذربایجان در باکو افتتاح شد. به گفته علی نادری مدیرعامل، دفتر ایرنا در باکو نیز بزودی فعال خواهد شد.
نظر شما