به گزارش خبرنگار ایرنا، رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی در حاشیه این همایش به خبرنگار ایرنا گفت: یکی از بزرگترین دغدغه های شرکتهای فناور و دانش بنیان، موضوع تجاری سازی و بازاریابی این شرکتها است و حضور صنایع کلان از جمله شرکت فولاد مبارکه اصفهان به عنوان یکی از بزرگترین شرکت های فولادی ایران، در حمایت از شرکت های دانش بنیان تاثیر بسزایی دارد.
مسعود میرزائی شهرابی با اشاره به اینکه این اقدام مشارکتی باید زودتر انجام می شد، افزود: شرکت فولاد مبارکه اصفهان، توانایی مداخلههای مختلفی در حمایت از شرکتهای دانشبنیان و فناور دارد و باید از این فرصت نهایت استفاده را کرد.
وی به موضوع خطرپذیری توسط شرکت فولاد مبارکه در حمایت از شرکت های فناور و دانش بنیان نیز اشاره و بیان کرد: شرکت های فناور برای دست پیدا کردن به نوآوری های جدید نیاز به تحقیق و پژوهش دارند و گاهی تحقیق انجام شده به نتیجه نمی رسد و نیازمند حمایت است.
رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی به شرکت این پارک در نمایشگاه صنایع معدنی اشاره کرد و افزود: این حضور موجب شناسایی نخبگان استانی شد؛ از سوی دیگر رویداد تانا (توسعه و ارتقای زیست بوم نوآوری استان ها) در حوزه عرضه و تقاضا و شبکه سازی شکل گرفت.
او اظهار کرد: شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه، قرار است تا سقف ۶۰ میلیارد تومان با شرکتهای فناور و دانش بنیان خراسان رضوی، همکاری و سرمایهگذاری داشته باشد.
نهضت بومیسازی فولاد
مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه اصفهان در این همایش با اشاره به اینکه باید بتوانیم راهی برای همراهی و ارتباط بیشتر با شرکتهای فناور کسب کنیم، گفت: به دنبال مجموعههایی هستیم تا بتوانند به رشد و توسعه فولاد کمک کنند و در واقع این ارتباط باعث شود تا در کنار مجموعههای دانش بنیان، به بهره کافی دست پیدا کنیم.
یحیی پالیزدار افزود: اکنون صنعت فولاد نسبت به گذشته خود تفاوت بسیاری پیدا کرده است، بهگونهای که برای راهاندازی شرکت فولاد در ابتدای تاسیس آن، باید تمام لوازم مورد نیاز همچون پیچ و مهره نیز از خارج از کشور تهیه میشد.
وی بیان کرد: در حوزه فرایند ساخت در نقطهای قرار داریم که برای استفاده صحیح، نیازمند یاری سایر مجموعههای دیگر و از جمله دانش بنیان هستیم.
مدیر عامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد اصفهان گفت: اکنون نهضتی با عنوان نهضت بومیسازی در شرکت فولاد مبارکه راهاندازی شده است، به طوریکه در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد تجهیزات مورد نیاز این شرکت در داخل کشور تولید میشود.
پالیزدار بیان کرد: در حال حاضر پنج هزار میلیارد تومان خرید توسط بیش از هزار شرکت داخلی فناور دانشبنیان در حال انجام است.
وی گفت: استان خراسان رضوی دارای ظرفیت بسیار خوبی در حوزه فناوری و دانش بنیان است و در این رویداد سعی شد این ظرفیت ها از نزدیک و دقیقتر مورد بررسی و واکاوی قرار گیرد.
نظر شما