بهگزارش ایرنا به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان، جمال عامرینسب روز چهارشنبه در بازدید از روند آمادهسازی زیرساختهای گردشگری دزفول افزود: تعمیر و اصلاح نمازخانهها، مجتمعهای خدماتی و سرویسهای بهداشتی بینراهی دزفول بهمنظور ارائه هرچه مطلوبتر خدمات به زائران اربعین حسینی در دستور کار قرار گرفته است.
وی ادامه داد: ارتقای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی با تعمیر، اصلاح و بهبود زیرساختهای گردشگری در شهرهای مسیر حرکتی زائران اربعین به صورت اولویت در حال پیگیری است.
ظرفیتهای گردشگری دزفول بینظیر است
سرپرست معاونت گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی خوزستان با اشاره به ظرفیتهای گردشگری دزفول گفت: سرمایهگذاری خوبی در گردشگری آبی، اماکن و اقامتگاهها و سفره خانههای سنتی در دزفول انجام شده است.
وی مهمترین دغدغه سرمایه گذاران دزفول را اعطا نکردن تسهیلات بانکی دانست و افزود: پیگیریهایی برای رفع این مشکل در دستور کار است که امیدوارم اعطای تسهیلات بانکی به علاقهمندان برای سرمایه گذاری در بخش گردشگری دزفول از سر گرفته شود.
عامرینسب شهرستان دزفول را نوک پیکان ورودی به خوستان دانست و اظهار کرد: دزفول، دارای ظرفیتهای بینظیر تاریخی و باستانی است که معرفی ظرفیتهای گردشگری این شهر در جذب گردشگران به خوزستان نقش بیبدیلی دارد.
وی افزود: زیرساختهای گردشگری دزفول شامل گردشگری آبی، اقامتگاهها، هتلها و رستورانهای سنتی از نظر بهداشت، پاکیزگی شهری و تأسیساتی بینظیر هستند.
به گزارش ایرنا، دزفول به عنوان نگین سبز خوزستان با دارابودن جاذبههای گردشگری طبیعی و تاریخی فراوان مقصد ۱۰ها هزار گردشگر از نقاط مختلف کشور است.
سابقه سکونت در محدوده شهرستان دزفول به بیش از ۶ هزار سال پیش از میلاد میرسد؛ تپههای چُغابُنوت و چُغامیش از مهمترین محوطههای پیش از تاریخ ایران و جهان هستند که در کنار شهر باستانی جندی شاپور و نخستین دانشگاه جهانی اصالت و قدمت را به رخ میکشند.
نظر شما