به گزارش ایرنا محمدحسین ارسطو زاده پنجشنبه شب در آیین تجلیل از راهنمایان گردشگری دزفول در سالن همایشهای مجتمع مادر این شهر افزود: شهرستان دزفول سهم زیادی از سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه گردشگری استان خوزستان را به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به اهمیت جذب سرمایه گذار در حوزه گردشگری ادامه داد: مجتمع تجاری تفریحی مادر دزفول در کنار ظرفیتهای غنی این شهرستان در حوزه گردشگری یک ظرفیت جدید اقامتی تفریحی ایجاد کرده که نشان از عرق و تعلق خاطر مدیریت این مجموعه است و جای قدردانی دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان با بیان اینکه سیاست گذاری در حوزه گردشگری بر مبنای حضور و فعالیت بخش خصوصی است، گفت: امسال جهش اقتصادی بر مبنای مشارکت مردمی به عنوان یک مبنای بسیار بدیهی و مدبرانه مطرح شده و انتظار میرود در این راستا در حوزه گردشگری فعالیت بیشتری انجام شود.
ارسطو زاده با قدردانی از فعالیتهای راهنمایان و آژانسهای گردشگری و صنف اقامتگاهها و اسکان اظهارکرد: فعالیت بخش خصوصی، رسانهها، فعالان بخش گردشگری و برنامه ریزی مسوولان شهرستان دزفول برای معرفی جاذبههای گردشگری منجر به کسب رتبه نخست این شهرستان در جذب گردشگر در استان خوزستان شد.
وی با اشاره به پیشینه تاریخی غنی و طبیعت کم نظیر شهرستان دزفول افزود: این شهرستان ظرفیتهای زیادی در حوزه تاریخ و فرهنگ دارد و به همین دلیل توانست رتبه نخست جذب گردشگر را در استان به خود اختصاص دهد.
ستاد سفر دزفول از ستادهای با برنامه، منسجم و هماهنگ خوزستان بود
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان یکی دیگر از عوامل موفقیت حوزه گردشگری شهرستان دزفول را همراهی و همدلی دستگاههای این شهرستان دانست و گفت: ستاد سفر اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دزفول از ستادهای بابرنامه، منسجم و هماهنگ استان خوزستان بود.
وی دزفول را یکی از شهرهای شناخته شده استان خوزستان برشمرد و افزود: ستاد سفر دزفول به دلیل اقدامات، برنامهریزیها و هماهنگیها همواره به عنوان الگو مطرح بود که جا دارد از مدیر میراث فرهنگی این شهرستان قدردانی کنم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان با بیان اینکه دزفول داعیهدار دیانت و حفظ ارزشهای دینی و مذهبی است، اظهار کرد: خوشبختانه با وجود تقارن ماه مبارک رمضان و ایام گردشگری مشکل خاصی در کل استان خوزستان و دزفول ایجاد نشد.
اعلام آمادگی سرمایه گذاران برای احداث هتل و اقامتگاه در دزفول
منتخب مردم دزفول در انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین با اشاره به ظرفیتهای گردشگری این شهرستان گفت: دزفول به عنوان یکی از سه نقطه تمدنی خوزستان در کنار شوش و شوشتر قرار گرفته و جندی شاپور به عنوان نخستین شهر دانشگاهی جهان در این شهرستان واقع است.
عباس پاپی زاده با بیان اینکه دزفول اثرگذاری زیادی در پیشرفت و توسعه علمی منطقه و جهان داشته است، افزود: سرمایه گذارانی برای سرمایه گذاری در ساخت اقامتگاه و هتل از خلاهای قدیمی حوزه گردشگری دزفول اعلام آمادگی کردهاند.
وی ادامه داد: شهرستان دزفول با وجود همه خلاهای موجود و همچنین با وجود ماه رمضان و شرایط جوی توانست رتبه نخست جذب گردشگر را در خوزستان کسب کند و به طور قطع با رفع این کمبودها میتواند تعداد بیشتری گردشگر جذب کند.
۹۰ ساعت مستند از جاذبههای گردشگری دزفول در صدا و سیما پخش شد
شهردار دزفول نیز در این آیین یکی از شاخصهای توسعه در دنیا را ثبت تعداد گردشگران دانست و گفت: سه پله شامل خدمات شهری، فضای عمرانی و در نهایت فضای فرهنگی در توسعه شهری مطرح است که برای ورود به مباحث فرهنگی ابتدا باید از ۲ پله نخست عبور کرد.
محمد عتاب اهوازی با اشاره به اقدامات شهرداری دزفول در زمینه گردشگری افزود: بیش از ۳۰ قسمت مستند از جاذبههای گردشگری دزفول در شبکههای سراسری پخش شد و با توجه به تکرار پخش حدود ۱۳۰ قسمت معادل ۹۰ ساعت دزفول روی آنتن بود.
وی حضور در نمایشگاههای مختلف کشور و برتر شدن غرفه دزفول را یادآور شد و ادامه داد: با توجه به ظرفیتهای شهرستان دزفول، شبهای فرهنگی به این شهر پیشنهاد داده شده است که درصورت تصویب در شورای شهر میتواند به شناسایی بهتر دزفول کمک کند.
شهردار دزفول با بیان اینکه سند پنج ساله چشم انداز توسعه شهر دزفول مدنظر است، گفت: دزفول یکی از سیاحتی ترین شهرهای زیارتی کشور است.
وی طراحی ۳۷ هکتار از ساحل رودخانه دز برای ورزشهای المپیکی را یادآور شد و افزود: به دنبال گردشگری مذهبی، بوم گردی و حیات وحش هستیم.
عتاب اهوازی با بیان اینکه فرودگاه دزفول میتواند به عنوان مبدا سفر قرار گیرد، اظهارکرد: فرهنگ دزفول همواره فرهنگ مهاجم را حل کرده است.
حمیدرضا خادم رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دزفول نیز گفت: این شهرستان به واسطه ظرفیتهای غنی گردشگران زیادی را جذب کرد و نیازمند زیرساختهایی است تا بتوان در سال آینده عملکرد بهتری در این زمینه داشت.
اجرای گروه موسیقی آوا و تجلیل از راهنمایان گردشگری شهرستان دزفول از دیگر بخشهای این آیین بود.
شهرستان دزفول با ثبت ۱۰ میلیون و ۵۶۸ هزار و ۳۵۹ مسافر نخستین شهرستان از نظر جذب گردشگر در استان خوزستان شد.
جندی شاپور به عنوان قدیمی ترین دانشگاه جهان، پل باستانی دزفول، آسیابهای قدیمی، آرامگاه یعقوب لیث صفاری و بافت قدیم و خانههای تاریخی آن از جاذبههای تاریخی این شهرستان به شمار میروند.
وجود آستان متبرک سبزقبا برادر امام رضا (ع) و چندین بقعه متبرک دیگر نظیر محمد ابن جعفر طیار(ع) این شهر را به عنوان چهارمین حرم اهل بیت در ایران معرفی کرده است.
وجود آبشار شوی به عنوان بزرگترین آبشار خاورمیانه، دژ محمدعلی خان بختیاری، دره توبیرون، کول خرسون، دریاچه شهیون، روستاهای گردشگری نظیر پامنار، اسلام آباد، بیشه بزان و گاومیر، چال کندی، قلعه شاداب، علی کله، بوستانهای ساحلی، بیشه دز به عنوان آخرین بازمانده جنگلهای گرمسیری خاورمیانه و ۱۰ ها جاذبه گردشگری دزفول باعث تبدیل این شهرستان به یکی از مقاصد اصلی گردشگری جنوب کشور شده است.
نظر شما