رحمتالله آزاد در مصاحبه با خبرنگار ایرنا گفت: این سفر را به دلیل مسولیتی که در قبال جامعه داشتم و به مناسبت ۲۶ ژوئن روز جهانی مبارزه با مواد مخدر از یک ماه قبل و از زادگاهم آغاز کردم تا حامل پیام جدی گرفتن خطر مواد مخدر از سوی مردم و مسوولان استان مازندران، برای ۱۵ استان باشم.
وی افزود: با رکاب زدن مسیر ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتری در این سفر به مردم و مسوولان در استانها اعلام کردم که ضمن اینکه همه در برابر خطر مواد مخدر و معتادان مسوولیم، از کسانی که برای رهایی از این معضل و عزیزانی که جان خود را در این راه فدا کردهاند، قدردانی میشود.
آزاد که ۲۷ سال به مناسبتهای مختلف با پیامهای ویژه و متفاوت به استانهای کشور و سایر کشورها بوده، خاطرنشان کرد: بضاعت من در همین حد بوده تا با رکاب زدن برای آگاهسازی جامعه در حوزههای مختلف از جمله پیشگیری از اعتیاد تلاش کنم.
به گفته وی یکسال در میان به نیمی از استانهای کشور با دوچرخهسوار سفر میکنم و حامل پیام جدی گرفتن خطر مواد مخدر هستم.
این دوچرخه سوار آملی در این سفر، استانهای مازندران، تهران، قم، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهکیلویه و بویراحمد، فارس، بندرعباس، هرمزگان، یزد، کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی و گلستان را رکاب زده و در مسیر برگشت به زادگاهش آمل است.
مهدی طالبی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان هم در استقبال از رحمت الله آزاد دوچرخه سوار آملی، اقدام وی را در حساس کردن جامعه نسبت به پیشگیری از اعتیاد قابل تحسین دانست و ترویج چنین الگوهایی را در جامعه ضروری است.
استان گلستان با یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت در شمال کشور قرار دارد و اقتصاد اصلی ساکنان آن بر پایه کشاورزی استوار است.
نظر شما