دانشگاه رازی کرمانشاه به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند متصل شد

کرمانشاه - ایرنا - رییس دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: اولین دانشگاهی در کشور هستیم که به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند متصل شده ایم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «محمد نبی احمدی» روز چهارشنبه در نشستی خبری بیان داشت: دانشگاه رازی همچنین موفق شده تا ۶۰ درصد خدماتش را یکپارچه سازی کند.

وی افزود: با توانمندی هایی که داریم به ۱۲۶ دانشگاه در سطح کشور کمک کرده ایم تا به درگاه پنجره خدمات الکترونیک دولت متصل شوند.

احمدی گام بعدی را اتمام یکپارچه سازی خدمات و نیز هوشمند سازی آنها بیان کرد و گفت: دولت امسال الزام کرده است که باید ۲۰ خدمات هوشمند و یکپارچگی خدمات نیز به طور کامل محقق شود.

رییس دانشگاه رازی کرمانشاه با اشاره به تجربه موفق خدمات آی تی در این دانشگاه افزود: از این به بعد جوانان ما می توانند بدون مهاجرت به سایر شهرها خدماتشان را به سایر نقاط ارائه کنند.

به گفته وی راه اندازی سامانه کشف درگاه های بانکی جعلی، تولید کود حیوانی ارگانیک برای افزایش چند برابری محصول، کشف ماده ای که از فرو ریزش چاه های نفت جلوگیری می کند و نیز تولید جوهر پرینتر که در انحصار چند کشور دنیاست ، نمونه هایی از پژوهش های موفق اساتید دانشگاه رازی کرمانشاه هستند.

دانشگاه رازی کرمانشاه ۴۰۰ واحد خوابگاه متاهلی می سازد
رییس دانشگاه رازی کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش گفت: تفاهم نامه ای با وزاری علوم و راه و شهرسازی و نیز ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای ساخت ۴۰۰ واحد خوابگاه دانشجویی متاهلی امضا شده است.

وی تصریح کرد: تمام مدارک برای مناقصه بارگزاری شده و بعد از مشخص شدن پیمانکار در صورت نبودن مشکل یک بازه زمانی ۱۸ ماهه برای بهره برداری پیش بینی شده است.

دانشگاه رازی کرمانشاه طرح بورسیه شغلی در صنعت را برای دانشجویان نخبه اجرایی می کند
احمدی در بخش دیگری از سخنانش همچنین گفت: دانشگاه رازی کرمانشاه سال گذشته سومین دانشگاه مهارت محور کشور بوده است ضمن اینکه امسال طرح بورسیه شغلی در صنعت را دنبال می کنیم که برای دومین بار در کشور است که این اتفاق می افتد و این بورسیه در دفترچه کنکور امسال برای دانشگاه رازی وجود خواهد داشت.

وی ادامه داد: در این طرح دانشجو ۲ روز در هفته را به طور عملی در صنعتی که او را بورسیه کرده است کار می کند ضمن اینکه هم بیمه می شود و هم طبق قانون کار برای هشت روز در ماه حقوق دریافت می کند ضمن اینکه بر اساس طرح شهید صیاد بنیاد نخبگان از خدمت معاف می شود.

رییس دانشگاه رازی کرمانشاه بیان داشت: دانشجویان در گذشته چون مهارت کسب نمی کردند موقع استخدام در بخش صنعت نمی توانستند در گلوگاه های اقتصادی سوار شوند و شاهد بودیم که در ابتدا چمن آب می دادند اما با این طرح دانشجو به طور همزمان با مشکلات بخش صنعت آشنا می شود و می تواند که در بخش های مهم استخدام شود.

احمدی تصریح کرد: با اجرای این طرح دانشجویان رتبه خوب برای تحصیل به دانشگاه رازی خواهند آمد.و در عمل شاهد شکل گیری نسل سه و چهار دانشگاه خواهیم بود به این معنا که پژوهش در دانشگاه تبدیل به مقاله ، کتاب و در نهایت محصول و تجاری سازی می شود.

به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا» آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲-۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشته‌های فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی و ریاضی شد.

این مرکز در سال ۱۳۵۳ به «دانشگاه رازی» تغییر نام یافت و در ادامه، با تاسیس «دانشکده پزشکی کرمانشاه»، «تربیت دبیر سنندج» و «دانشکده دامپروری ایلام» توسعه یافت.

با گسترش آموزش عالی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این دانشکده‌ها استقلال یافته و با عناوین «دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه»، «دانشگاه کردستان» و «دانشگاه ایلام» به فعالیت خود ادامه دادند.

دانشگاه رازی به عنوان دانشگاه معین استان، هم اینک از وجود بیش از ۴۶۵ عضو هیات علمی و ۴۸۷ کارمند پرتلاش بهره می برد و بیش از ۱۱ هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای عمومی و دکترای تخصصی مشغول به تحصیل هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha