به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، حجتالاسلام مسعود احمدی در نشست خبری افزود: وظایف این ستاد تنها مربوط به حوزه عفاف و حجاب نیست و در زمینه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و حتی عملکرد مدیران در ادارات نیز اقداماتی انجام میشود؛ برای مثال امر به معروف در زمینه اقتصادی میتواند به رونق تولید کمک کند و اگر تولیدکنندگان برای پیشبرد فعالیتهای خود با موانعی مواجه شوند این ستاد پیگیر آن موضوع خواهد بود.
وی ادامه داد: بهترین زمان برای پرداخت به امر به معروف و نهی از منکر و تربیت آمران به معروف و ناهیان از منکر دهه اول ماه محرم است، بر همین اساس هرساله با شروع این ماه هفته احیا امر به معروف و نهی از منکر آغاز میشود.
حجت الاسلام احمدی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر تنها مربوط به عفاف و حجاب نیست، اظهار کرد: در چند ماه گذشته ستاد عفاف و حجاب مستقل از ستاد امر به معروف و نهی از منکر توسط وزارت کشور تشکیل شده است.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه گفت: احیای امر به معروف و نهی از منکر نیازمند بستر سازی و آموزش های لازم است؛ محرم فرصت خوبی برای پرداختن به امر به معروف و نهی از منکر از طریق سخنرانی در هیأتها است و به مبلغان و روحانیون سخنران در این ایام توصیه میشود با برنامه ریزی به این مساله مهم بپردازند.
وی افزود: قانون احیای امر به معروف و نهی از منکر در کشور وجود ندارد اما قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر از سال ۹۴ مصوب و ابلاغ شده است و آمران به معروف و ناهیان از منکر توسط این ستاد مورد حمایت حقوقی رایگان قرار میگیرند و دورههای آموزشی برای آنها برگزار میشود.
احمدی با بیان اینکه این هفته با شعار «امر به معروف و نهی از منکر، نهضت حسینی و جامعه متعالی است» آغاز شده است، بیان کرد: هدف راهبردی این هفته توسعه و تحقیق فرهنگ، ایجاد تقویت ارتباطات، تأثیر و کار آمدی امر به معروف و در حیطه حکمرانی است.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه افزود: تشخیص بین آمر به معروف و هیاهوکننده بر عهده قوه قضاییه است و ستاد امر به معروف و نهی از منکر برای حمایت از آمر به معروف پرونده را به شعبه ویژه امر به معروف و نهی از منکر ارجاع و در مرحله بعد وکیل رایگان در اختیار آمر و ناهی قرار میدهد.
این مسئول گفت: امر به معروف و نهی از منکر یک واجب فراموش شده ای است که بر قدم گذاشتن در این مسیر توسط بزرگان بسیار تاکید و در وصایای بسیاری از شهدا توجه و پرداختن به امر به معروف و نهی از منکر توصیه شده است.
حجت الاسلام احمدی افزود: از شخص آمر به معروف حمایت مالی صورت نمیگیرد اما چنانچه مطالبهگری برای موضوع یا منطقهای طرح، ایده یا راهکاری داشته باشد برای اجرای طرح تسهیلاتی در اختیار او قرار میگیرد و شایعات و شبهات مطرح شده در زمینه حمایت مالی از آمران به معروف تنها برای بر زمین ماندن اصول دینی است.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه ادامه داد: بستر سازی مهمترین مساله برای امر به معروف و نهی از منکر است و احیا امر به معروف و نهی از منکر به معنای بستر سازی مساله مهمی است که در جامعه امروز وظیفه آن بر عهده همه ما قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه در ماههای اخیر ۳۰۰ نفر از ضابطین امر به معروف و نهی از منکر آموزش دیدند، اظهار کرد: نیاز به برگزاری دورههای آموزشی مطالبهگری احساس می شود تا افرادی در این زمینه ترتیب شوند و تجریبات صحیح خود را در اختیار دیگران قرار دهند.
احمدی با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر غلط در جامعه نیز وجود دارد و باید روش صحیح آن رواج پیدا کند، گفت: سطح تابآوری مدیران پایین است و مردم نیز باید در این راستا کمک کنند و از طرف دیگر امر به معروف در واجبات نسبت به مستحبات در اولویت قرار دارد.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه افزود: اصول، اساس و محتوای مورد نیاز برای ترویج امر به معروف و نهی از منکر موجود است اما برای عملکرد مثبت علاوه بر توجه به تغییرات جامعه باید سایر بستر و زیر ساختها فراهم شود چرا که بسترها و حمایتهای موجود هنوز کافی و قابل قبول نیست.
نظر شما