«عباداله باوندپور» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا، با بیان اینکه کلینکهای ویژه طی روزهای شنبه تا چهارشنبه هر هفته (به استثنای آزمایشگاه مهدیه که پنجشنبهها نیز فعال است) با حضور متخصصین و فوق تخصصهای مختلف روزانه پذیرای بیماران هستند، افزود: از این تعداد حدود هزار و ۶۰۰ مورد مربوط به کلینیکهای وابسته (امام خمینی (ره)، بوستان، فارابی و دکترمحمد کرمانشاهی) و حدود ۲ هزار و ۶۰۰ نفر هم مربوط به کلینیکهای مستقل (مهدیه، شهید فتاحی، حاج دایی، پردیس و جامعه نگر مسکن) است.
وی با ذکر اینکه هزینه ویزیت و خدماتی که در این کلینیکها به بیماران ارایه میشود حدود یک هشتم هزینههای بخش خصوصی است، گفت: این کلینیکها به هدف ارتقاء سطح سلامت جامعه، ارایه خدمات باکیفیت تشخیصی، درمانی و پاراکلینیکی با تعرفه دولتی، کاهش ازدحام و شلوغی مراجعهکنندگان به بیمارستانها و نیز کاهش زمان انتظار، راه اندازی شده است.
به گفته وی، متخصصان و فوق تخصصهای رشتههای مختلف تشخیصی، درمانی از قبیل چشم پزشکی، روانپزشکی، روانشناسی، نروسرجری مغز و اعصاب، پوست و مو، زنان و زایمان، نفرولوژی، غدد، آنکولوژی، قلب و عروق، تغذیه، ارتوپدی، روماتولوژی، گوش و حلق و بینی و عفونی در کلینیکها حضور دارند.
باوندپور، همچنین درخصوص نوع خدمات ارایه شده در این کلینیکها گفت: نوار قلب، نوار مغز، تست ورزش، نوار عصب و عضله، جراحیهای سرپایی، جراحیهای مخصوص پوست (درمانگاه حاج دایی)، قارچ شناسی، اپتومتری، رادیو تراپی، اکوکاردیوگرافی، کولونوسکوپی، آندوسکوپی، سونوگرافی، فیزیوتراپی و خدمات آزمایشگاهی (درمانگاه مهدیه) در کلینیکهای ویژه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به بیماران ارایه میشود.
مدیر درمانگاههای ویژه دانشگاه علوم پزشکی در مورد ارتباطات مجازی کلینیکها نیز بیان کرد: هماکنون سامانه نوبت دهی «پذیرش ۲۴» گستردهترین ابزار الکترونیک ارتباط پزشک و بیمار به ۲ صورت اپلیکیشن (برنامه کاربردی) paziresh۲۴.com و سایت نوبتدهی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (Nobat.kums.ac.ir) قابل دسترسی است و بیماران میتوانند به صورت برخط و نصب برنامه روی تلفنهای همراه خود، اقدام به اخذ نوبت پزشک موردنظر در تمام بیمارستانها و درمانگاهها کنند.
باوندپور یادآور شد: توان پذیرش این حجم بالای بیماران و کیفیت عالی امور تشخیصی، درمانی و خدمات ارایه شده توسط این کلینیکها، محصول برنامهریزی اصولی مدیران فعال سالهای گذشته و کار مضاعف همکاران پویا و عاشق خدمت به نیازمندان و تلاش مدیران کنونی برای ارتقا کمی و کیفی خدمات است.
مدیر درمانگاههای ویژه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، حضور و حمایت خیرین سلامت را نیز گرهگشای بسیاری از کمبودها در این خصوص دانست و گفت: ارتقا کمی و کیفی این مراکز تشخیصی، درمانی و پاراکلینیکی یکی از نیازهای منطقه غرب کشور است و جذب اعتبارات بیشتر، ارتقا و پیشرفت را بدنبال خواهد داشت، لذا از خیرین سلامت برای ورود به این امر دعوت می کنیم که در تعامل با اداره مشارکتهای مردمی، مدیریت خیرین سلامت دانشگاه به شماره ۳۷۲۴۸۴۴۰-۰۸۳ کلینیکها را از حمایتهای مالی خود بهرهمند سازند تا با خرید تجهیزات و افزایش مکانهای فیزیکی سطح این خدمات افزایش یابد.
به گزارش ایرنا، اکنون ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه فعال است.
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۹ دانشکده دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، توانبخشی، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.
۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۸ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۹رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و یک رشته کاردانی است.
این دانشگاه همچنین ۵۵۲ عضو هیأت علمی دارد و ۶۶۸ دانشجوی خارجی نیز اکنون در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حال تحصیل هستند.
براساس آمارها سالانه بیش از ۱۳۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر میشود.
نظر شما