همدلی مردم ایران و جمهوری آذربایجان بیشتر خواهد شد

تهران- ایرنا- رئیس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و مطالعات رسانه دانشگاه آزاد اسلامی گفت: راه اندازی دفتر ایرنا به زبان آذری می‌تواند تلاش مستمری که برای وحدت کشورهای اسلامی باشد و کمک کند مردم دو کشور ایران و جمهوری آذربایجان با یکدیگر همدلی بیشتری داشته باشند.

اکبر نصرالهی درباره راه‌اندازی دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی در باکو در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا اظهار داشت: دیپلماسی رسانه‌ای مهمترین بخش دیپلماسی عمومی است و کشورهای مختلف برای پیشبرد اهداف و ارائه تصویر صحیح و درست از خود به ابزارهای رسانه ای و زبان‌های مختلف رسانه‌های متنوع و متخصص همچون رادیو و تلوزیون، مطبوعات و خبرگزاری ها به زبان‌های مختلف نیاز دارند تا بتوانند پشتیبان و تسهیل‌کننده سیاست‌های کلانشان باشند.

وی افزود: راه اندازی دفتر ایرنا به زبان آذری می‌تواند تلاش مستمری برای وحدت کشورهای اسلامی باشد و کمک کند تا هم مردم دو کشور ایران و جمهوری آذربایجان با یکدیگر همدلی بیشتری داشته باشند و هم این که یک ائتلافی برای انعاکاس واقعیت‌ها و تحقق راهبرد بازدارندگی رسانه‌ای باشد.

نصرالهی گفت: کشورهای مختلف بخش عمده‌ای از سیاست‌های خود را از طریق رسانه‌ها پیگیری و سعی می‌کنند آن را اجرایی کنند. ارائه تصویری درست از ایران به آذری‌زبان‌ها که علاقه مند به جمهوری اسلامی بوده و اشترکات زیادی با مردم ایران دارند نیز در این راستا است که راه‌اندازی دفتر ایرنا در باکو بسیار ضروری بوده و به پیشبرد برنامه‌های کلان جمهوری اسلامی در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کمک می کند و می تواند گامی مهم در تحقق بازدارندگی رسانه‌ای در مقابل لشکر رسانه‌ای غرب باشد..

وی اظهار داشت: دشمنان در سال‌های اخیر سعی کردند به نوعی روی افکار عمومی کشورهای همسایه اثر بگذارند و تا حدودی هم متاسفانه موفق بودند. راه اندازی بخش آذری ایرنا اگر چه دیر بود اما با توجه به جمعیت آذری زبان‌ها و سیاست جمهوری اسلامی، اقدامی راهبردی و مبارک است و می‌تواند به نزدیکی و همدلی بیشتر مردم دو کشور بی انجامد و آذری زبان‌هایی که در مناطق مختلف جهان پراکنده هستند می‌توانند از این سرویس ایرنا استفاده کنند.

وی تاکید کرد: اقدام ایرنا در راه‌اندازی این بخش می‌تواند خیلی کمک کند تا بتوان تصویر درستی از ایران و جمهوری اسلامی در منطقه ارائه کرد.

نصرالهی اظهار داشت: دشمنان تلاش می‌کنند ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی را که سیاست دیرینه آنهاست در منطقه تداوم بخشند. اگر بخش آذری ایرنا بتواند نورافکنی کرده و واقعیت های جمهوری اسلامی و آذری زبان‌ها و فارسی‌زبان‌ها که اشتراکات زیادی هم با هم یکدیگر دارند تبیین کند می‌تواند گام بزرگی در جهت تحقق راهبرد جهاد تبیین در حوزه آذری زبان‌ها باشد.

وی با بیان این که دشمنان خواب‌های زیادی برای مردم منطقه دیده‌اند و در حال تلاش هستند گفت: دشمنان برنامه‌های درازمدتی دارند و خیلی تلاش کرده‌اند با موفقیت‌های ایران بر تلاش‌های خود بیافزایند و اقدام ایرنا در راه‌اندازی خط خبری آذری، ایجاد کننده خط دوستی، همدلی و مقابله با افکار فیک و دروغ و مقابله با دشمنی دشمنان دو کشور ایران آذربایجان است.

به گزارش ایرنا، اجلاس «رسانه های نو در عصر انقلاب چهارم صنعتی» از روز جمعه -۳۰ تیرماه- به مدت سه روز در شهر شوشای جمهوری آذربایجان درحال برگزاری است.

علی نادری، مدیرعامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در این سفر علاوه بر شرکت در اجلاس یادشده، وبسایت آذری خبرگزاری ایرنا به آدرس az.irna.ir را نیز افتتاح و اعلام کرد دفتر ایرنا در باکو نیز بزودی فعال خواهد شد.

سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در سال ۱۳۱۳ هجری شمسی به عنوان نخستین کانون گردآوری خبر تشکیل شد.

خبرگزاری جمهوری اسلامی در عرصه بین المللی رسانه ای شناخته شده به شمار می رود و به عنوان بنگاه خبری مادر و ارگان رسمی دولت جمهوری اسلامی، مورد توجه دیگر بنگاه‌های خبری جهان قرار دارد و به ۱۰ زبان رسمی دنیا اخبار خود را منتشر می‌کند.

ایرنای آذری یازدهمین زبانی است که روی خروجی ایرنا می‌رود و در جریان حضور مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی در باکو ‌افتتاح شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha