به گزارش خبرنگار حوزه دولت ایرنا، سید محمد حسینی به عنوان نوزدهمین مهمان مرکز ارتباطات مردمی روز سهشنبه - سوم مرداد - در راستای رویکرد مردمی دولت سیزدهم و پاسخگوی بی واسطه با مردم در دور دوم پاسخگویی برخط دولتمردان در این مرکز حاضر و پاسخگوی سوالات مردم شد.
معاون امور مجلس رئیس جمهور در مقدمه صحبت های خود به همدلی و هم افزایی میان قوا اشاره داشت و بیان کرد: ایجاد هماهنگی و هم افزایی دولت و مجلس برای تصمیم گیری ها و به خصوص پیشبرد لوایحی که برای گره گشایی از مسائل اقتصادی و اجتماعی کشور تدارک دیده شده مسئولیت خطیری است که شاهدیم در این مدت به خوبی و با همدلی بین مجلس و دولت رخ داده است.
وی گفت: معاونت پارلمانی دولت همچنانکه پل ارتباطی مستحکمی میان دولت و مجلس است، پل ارتباطی قابل اتکایی میان مطالبات و خواسته های مردم با مجموعه تصمیمگیران و مسئولان برای تهیه و تدوین لوایح مورد نیاز کشور است.
حسینی تاکید کرد:خنثی کردن شیطنتهای رسانه ای که با هدف ایجاد شکاف میان دولت و مجلس صورت میگیرد و این یکی از اقدامات مهمی است که باید به آن توجه داشت.
در ادامه مادری دارای فرزند اوتیسم در تماسی تلفنی، مشکلات خانوادههای دارای فرزند اوتیستی را مطرح کرد و معاون پارلمانی رئیس جمهور در اینباره قول پیگیری و رفع برخی مشکلات خانواده های اوتیسمی را داد.
دومین ارتباط تلفنی از ورامین گرفته شد و شهروندی درخواست تشکیل وزارت خانواده در دولت سیزدهم را مطرح کرد؛ حسینی ضمن قدردانی برای دغدغه مندی و احساس تکلیف این شهروند در زمینه حمایت و تکریم از خانواده تصریح کرد: این طرح در مجلس هم مطرح است ولی اینکه تشکیل این وزارتخانه به مصلحت کشور باشد یا خیر نیاز به بررسی دارد، نماینده ها برای نظارت بیشتر به دنبال تشکیل وزارتخانه هستند زیرا در معاونت زنان ریاست جمهوری امکان نظارت و سوال و پرسش برایشان میسر نیست و براین اساس بیشتر جنبه های نظارتی مد نظر مجلس شورای اسلامی است.
وی با تاکید بر اینکه در دولت سیزدهم مساله خانواده و جمعیت با جدیت مورد پیگیری قرار گرفته است، ادامه داد: اکنون ستاد جمعیت و تحکیم خانواده تشکیل شده و رییس جمهور ریاست این ستاد را به عهده دارد شاید کار ستادی سریع تر منجر به نتیجه شود زیرا تشکیل یک وزارتخانه زمان بر است.
تماس سوم به شهروندی از قزوین اختصاص داشت که در مورد قوانین کار و امور کارگری نکاتی را مطرح کرد، معاون رییس جمهور ضمن قول پیگیری و رفع مشکل وی گفت: معاونت تقنینی با شما تماس خواهد گرفت و دغدغه شما که امنیت شغلی کارگران است در این دولت مد نظر و در اولویت است، بنای دولت این است که حقی از کارگران تضییع نشود و دولت مردمی خود را حامی کارگران می داند، البته که منابع درآمدی کشور محدودیت هایی دارد ولی امید است شرایط بهتر شود و درآمد ها افزون و رفاه مردم بیشتر شود.
تماس چهارم از اسلامشهر و از سوی بیماری هموفیلی گرفته شد که درخواست جمعی از بیماران هموفیلی برای تامین فوری دارو را داشت وی همچنین درخواست داشت که این بیماران بتوانند زودتر از موعد بازنشسته شوند زیرا از توانایی لازم همانند افراد عادی برخوردار نیستند، حسینی هم در پاسخ به تماس این شهروند اظهار داشت: از آنجا که این موضوع سابقه نداشته است باید دلایلی متقن برای پیگیری وجود داشته باشد. ولی حتما این را پیگیری خواهیم کرد.
تماس پنجم از اصفهان و در مورد مشکلات و مالیات هنرمندان نکاتی بود که معاون پارلمانی رئیس جمهور در پاسخ به این شهروند گفت: در دولت شما مدافع جدی دارید و ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز در جلسات هیات دولت موضوع صنایع دستی را مطرح میکند و رئیس جمهور نیز حمایت لازم را در این باره لحاظ کرده و تاکید دارد زمینه ای فراهم شود تا محصولات این قشر به فروش برسد و در ورودی شهرها قسمت هایی برای عرضه صنایع دستی در نظر گرفته میشود، این کار اشتغالزایی را به همراه دارد.
حسینی درباره اتخاذ مالیات از این قشر عنوان کرد: برخی هنرمندان سینما و تئاتر درآمد بالا و برخی هم در مقابل درآمد اندکی دارند و باید سازوکاری در نظر گرفته شود تا از کسانی که درآمد بالایی دارند مالیات اخذ شود، پیشنهاد شما را هم مجددا بررسی می کنیم.
وی درباره شناسایی افرادی که فرار مالیاتی داشته اند، نیز عنوان کرد: در دولت سیزدهم کسانی که درآمد سرشار و بالایی داشته اند و مالیات پرداخت نمی کرده اند، شناسایی شدند. امسال براساس گزارشات طی چهار ماهه اول سال دریافت مالیات دوبرابر سال گذشته بوده است. البته در این رابطه با ضرغامی موضوعات را بررسی کرده و در بودجه سنواتی این نکته را لحاظ می کنیم.
معاون رییس جمهور گفت: گردشگری خارجی در مقایسه با سال قبل بیشتر شده و صنایع دستی ایران از علاقه مندی های این گردشگران است و با توجه به دسترسی ایران به بازارهای دنیا شرایط خوبی برای این قشر فراهم خواهد شد.
حسینی درپاسخ به گلایه های یک شهروند در مورد وضعیت مسکن گفت: دولت برای بهبود شرایط اقتصادی از همان ابتدا کار خود را آغاز کرد و تورم نزدیک به ۶۰ درصد را به زیر ۴۰ درصد رسانده است.
وی با بیان اینکه دولت به دنبال کنترل و مهتر تورم است خاطر نشان کرد: در برنامه هفتم توسعه برای کنترل تورم اقدامات خوبی مدنظر قرار گرفته شده است. بنای دولت این است که تورم را به زیر ۱۰ درصد برساند و تک رقمی کند.
معاون پارلمانی رییس جمهور گفت: مهمترین مشکلی که با آن مواجهایم بحث کمبود مسکن است در طیهای سالیان سال از سوی دولت ها اهتمامی در این زمینه صورت نگرفته است و می بایست حداقل یک میلیون یا ۵۰۰ هزار مسکن ساخته میشد که انجام نشده است و مطالبات ساخت مسکن انباشته شده و کار را سخت تر کرده است ولی دولت به دنبال بهبود این شرایط است.
حسینی با اشاره به بدعهدی دولت قبل در زمینه ساخت مسکن تصریح کرد: ساخت ۲۵۰ هزار مسکن مهر که تعهد دولت قبل بود به سرانجامی نرسید. با این شرایط دولت سیزدهم ناچار شده که تعداد زیادی از این واحدها را منابع درآمدی خود انجام بدهد و به نتیجه برساند.
وی در مورد مطالبه دیگری در بحث سهمیه خودروهای فرسوده در قرعهکشی خاطر نشان کرد: یکی از دلایلی که نمیتوانستند تامین کنند کمبود خودرو بود، اما در این دولت درخصوص خودرو کارهای فراوانی انجام شده است هم برای اینکه تولید داخلی افزایش پیدا کند و هم اینکه کیفیت ارتقا یابد. اکنون کمبود خودرو از راه تولید داخل و واردات انجام میشود.
تاکنون سید حمید سجادی وزیر ورزش، سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، روحالله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور، سیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی رئیس بنیاد شهید، انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، عزتالله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، بهرام عیناللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش، احمد وحیدی وزیر کشور، علی سلاجقه رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست، محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، امینحسین رحیمی وزیردادگستری، محمدرضا فرزین رئیس کل بانکمرکزی و عباس علیآبادی و داوود منظور برای پاسخگویی به سوالات مردم در این مرکز حضور یافته اند.
نظر شما