رویکرد جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی ارتباط با جبهه مردمی است

اهواز - ایرنا - دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به رویکردهای جدید این شورا در حوزه‌های مختلف،   اقدامات این شورا را در مسیر راهبری خواند و گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی برای نخستین بار با جبهه مردمی ارتباط برقرار کرده است.

به گزارش ایرنا حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه روز سه‌شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان خوزستان با حضور حجت‌التاسلام و المسلمین سیدمحمدنبی موسوی‌فرد، نماینده ولی فقیه در استان، آیت‌الله موسوی جزایری، نماینده خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، ائمه جمعه و جمعی از مدیران استان در اهواز اظهارکرد: چهار ستاد شامل ستاد علم و فناوری، ستاد تعلیم و تربیت، ستاد فرهنگی و اجتماعی و ستاد خانواده و زنان برای نخستین بار در این شورا تشکیل شده است که در آن تصدی‌گری صورت نمی‌گیرد بلکه کار قرارگاهی انجام می‌شود.

وی به راه‌اندازی یک مرکز رصد اشاره کرد و افزود: اطلاعات و رصدهای ۴۵ رصدخانه علمی فرهنگی کشور که پیش از این به صورت جزیره‌ای بودند در مرکز رصد این شورا تجمیع شده است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، نظارت در این شورا را یکی از اولویت‌های مهم برشمرد که بر این اساس مدیران کلان دستگاه‌ها در راستای مصوبات و تکالیفی که برعهده دارند به شورا فراخوانده می‌شوند.

وی با بیان اینکه مدیران باید نسبت به اقدامات خود بپاسخگو باشند، افزود: همه دستگاه‌ها در ۶ ماه گذشته رصد شده‌اند.

حجت الاسلام خسروپناه از متولیان شورای فرهنگ عمومی خوزستان خواست نسبت به تشکیل ۲ هیات اندیشه‌ورز علم و فناوری و فرهنگی اجتماعی اقدام کنند و افزود: این هیات‌ها با ستاد مربوطه خود در مرکز مرتبط می‌شوند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: خوزستان در حوزه‌های مختلف از ظرفیت‌های عالی برخوردار است که حوزه علمیه یکی از بزرگ‌ترین ظرفیت‌های آن، پس از استان‌های قم و مشهد به شمارمی‌رود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: جمع قابل توجهی از طلاب زن و مرد در این استان وجود دارد که با مدیریت و هدایت آیت‌الله موسوی جزایری در فقه و کلام تربیت یافته‌اند و همین مشی توسط امام جمعه فعلی اهواز نیز به خوبی دنبال و تقویت می‌شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌ دانشگاه‌های استان خوزستان افزود: دانشگاه شهید چمران اهواز و دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور به عنوان دانشگاه‌های مادر و موثر کشور و همچنین نهادهایی مانند سازمان تبلیغات اسلامی، شهرداری، آموزش و پرورش و دیگر دستگاه‌های استان دغدغه کار فرهنگی دارند.

حجت الاسلام خسروپناه، بررسی سند مهندسی فرهنگی و تهیه برش استانی براساس این سند، تبدیل شورای فرهنگ عمومی به قرارگاه فرهنگی و پرهیز از جلسات گزارشی و آماری را از اقدامات خوب شورای فرهنگ عمومی برشمرد و گفت: انجام اقدامات پروژه‌ای در حوزه‌های مختلف همچون جهاد تبیین، راهیان پیشرفت، برگزاری همایش‌های مختلف و توجه به خانواده و سبک زندگی از دیگر اقدامات شورای فرهنگ عمومی خوزستان هستند.

وی حضور روحانیت در برنامه‌های مختلف را الگوی خوبی برای دیگر مناطق دانست و افزود: خوزستان سرشار از نیروهای جهادگر است که با وجود این نیروها در این استان باید مسایل شورای فرهنگ عمومی با جدیت پیگیری و دنبال شوند.

دبیر شورای انقلاب فرهنگی درخصوص برنامه هفتم گفت: استاندار به کمک نمایندگان مجلس شورای اسلامی در استان بحث خوزستان را در این برنامه جدی بگیرند و پیشنهادات خود را برای اضافه شدن به این برنامه ارایه دهند.

وی درخصوص راهبرد حجاب گفت: شورای عالی سند راهبردی عفاف و حجاب را کامل نوشته است که پس از مطالعه اسناد کمبودی در آن مشاهده شد؛ قرارگاه عفاف و حجاب نیز کار راهبری را برعهده دارند.

حجت الاسلام خسروپناه با بیان اینکه تکلیف دستگاه‌ها در حوزه عفاف و حجاب مشخص شده است، از راه‌اندازی قرارگاه عملیاتی ایجابی در حوزه عفاف و حجاب خبر دارد و پیرامون رفع مشکلات معیشتی و اشتغال‌زایی در استان به عنوان ۲ مطالبه مهم مردم، توجه جدی به آموزش و پرورش و توجه ویژه به سبک زندگی، موضوعاتی را مطرح کرد.

ائمه جمعه، مدیران کل برخی دستگاه‌های اجرایی و نهادهای فرهنگی نیز در این نشست، گزارشی از وضعیت استان و اقدامات صورت گرفته ارایه دادند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha