به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد جلائی روز چهارشنبه در نشست شورای اداری آستارا اظهار کرد: باید در آینده نزدیک منتظر سیل مهاجرت نیروهای کار به این شهرستان باشیم و از این رو باید آستارا خود را آماده کند که در کنار پایتخت کشوری دیگر، به تناسب زیرساختهایش در همه ابعاد مورد توجه قرار بگیرد.
وی با اشاره به ملموس بودن تاثیرهای تغییر در این منطقه بر دیگر نقاط کشور، افزود: کارهای بر زمین مانده نشان میدهد عقبماندگیهایی داریم که در شان مردم بهویژه در آستارا نیست اما امید میرود ظرفیتهای موجود با تلاش فرماندار جدید به منصه ظهور برسد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان بیان کرد: باید با توجه به مسائل موجود به واقع در آستارا شبانهروزی کار شود؛ در بخش بندر با وجود همه کارهایی که در گذشته انجام شده است، خیلی عقبماندگی داریم و با وجود اختصاص میلیاردها پول و ساعتها زمان، شرایط در حد انتظار نیست و باید آن را جبران کنیم.
وی تشریح کرد: بخشی از عقبماندگیها بهواسطه کارشکنی دشمنان و بخشی به دلیل سوءمدیریت است که چه در این دولت و چه دولت قبل اتفاق افتاده باشد، باید عذرخواهی کنیم؛ زیرا مردم به دولتها کاری ندارند و همه را از چشم نظام میبینند.
جلائی با اشاره به اینکه یکی از بزرگترین هدفهای دشمنان ناکارآمد جلوه دادن نظام است، اضافه کرد: در نظام کارآمد جمهوری اسلامی که ناشی از احکام اسلام است، مسئولان باید واجد ۲ ویژگی مهم دانایی و توانایی باشند.
وی یادآور شد: دشمن در سه سطح نظام را مورد حمله قرار داده که از جمله شامل بخش اقتصاد با محوریت معیشت است؛ دشمن شبانهروز در این زمینه تلاش میکند و از این رو هر شخصی که در جمهوری اسلامی مسئولیتی بر عهده میگیرد، باید شبانهروز تلاش کند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان تقوا را یکی از ملاکهای انتصاب مسئولان در نظام اسلامی برشمرد و عنوان کرد: هنگامی که ملاک انتصابها تنزل یابد، به طور حتم سطح کارها هم تنزل پیدا میکند.
وی اظهار کرد: دومین سطح دشمنی در بخش عفاف و حجاب است که به فعالیتها و برنامههای ایجابی و سلبی نیاز دارد و سومین سطح دشمنی را در فضای مجازی شاهد هستیم که باید به فرصت تبدیل کنیم.
جلائی با ادای احترام به خانوادههای شهیدان، جانبازان و آزادگانی که در جمهوری اسلامی سرمایهگذاری کردند و برای جاری شدن احکام اسلام در جامعه گام برداشتند، ادامه داد: مهمترین این احکام اخلاق خوب است و مسئولان برای انجام هر خدمتی باید رضایت خداوند را در نظر بگیرند و مردم را به واقع ولی نعمت خود بدانند.
وی گفت: مردم کاری ندارند که هشت سال در دولت پیش چه کسی بود و همه چیز را از چشم نظام میبینند، زیرا به اسلام و جمهوری اسلامی اعتماد کردند؛ پس باید جور آنهایی که در گذشته تنبلی کردند یا خدای ناکرده حتی سوءمدیریت داشتند را هم بکشیم و با مردم رک و رو راست باشیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان با تاکید بر اهمیت توجه به جایگاه روحانیت افزود: اسلام منهای روحانیت به تعبیر امام وجود ندارد؛ روحانیت همان چیزی است که نسل اندر نسل پس از خیبر تا کنون مانند گوهری به نمایندگی از امام عصر (عج) در میان ماست که تجلی خورشید و ستارگان آنها مراجع تقلید هستند.
وی تاکید کرد: یک جامعه اسلامی نمیتواند خود را از روحانیت بینیاز بداند، تکریمشان نکند و نقش آنها را نادیده بگیرد یا خدای ناکرده هزینه کردن برای امور دینی را نوعی دور ریز بداند، در حالی که نوعی سرمایهگذاری است.
جلائی بیان کرد: باید الگوی بسیجی بودن به مردم انتقال یابد که مسئولان در اول صف خدمت و آخر صف بهرهمندی هستند، در آن صورت عذرها را میپذیرند و گلایه نخواهد داشت؛ باید همه مسئولان در این راستا به هم کمک کنند، زیرا موفقیت هر یک از آنها بهمانند موفقیت نظام است.
وی اضافه کرد: اگرچه هر مسئولی وظیفههای سازمانی دارد، اما در نهایت باید همافزایی در خروجی کار دیده شود؛ مدیریت همراه با خطرپذیری است و شخصی که قدرت خطرپذیری ندارد، نباید مسئولیت بپذیرد؛ زیرا مسئولیت به معنای رویارویی و برطرف کردن مشکلها است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان اظهار کرد: در این میان مردم آستارا مرزدار و پاسداران مرزها در این محدوده جغرافیایی هستند و مسئولان شهرستان با توجه به چنین نقشی باید مشکلها را با همدلی و احساس مسئولیت رسیدگی و برطرف کنند.
وی عنوان کرد: رقیبان و برخی از دشمنان بینالمللی ما که دشمن اصلی جهان اسلام هم هستند، آنسوی مرزها حضور دارند و از این رو پذیرش مسئولیت در شهرستانی مانند آستار کار کمی نیست؛ زیرا آنها نخواهند گذاشت تا مسئولان به راحتی کارشان را انجام دهند.
جلائی بیان کرد: مسئولان باید در این شرایط با همافزایی کار کنند و به جای بزرگ کردن ضعفهای افراد، از ظرفیتهای آنها استفاده کنند؛ زیرا امیدآفرینی و تکیه بر ایمان که شاه بیت پیام مقام معظم رهبری بود، وظیفه هر ایرانی به ویژه مسئولان است.
وی مشکلهای بندر آستارا و نبود ظرفیت پهلوگیری کشتیهای رو رو را مورد اشاره قرار داد و گفت: اگر در گذشته این کار انجام شده بود، امروز آستارا با حضور یک هزار و ۲۰۰ دستگاه کامیون به مشکل نمیخورد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان اضافه کرد: افرادی که به آستارا میآیند، اگرچه غریبه اما مهمان ما هستند و برای شهر اشتغال به همراه دارند اما عدهای با طمع آنها را اذیت میکنند؛ نباید آنها را به چشم مزاحم ببینیم و باید با توان نیروهای نظامی و انتظامی و قوه قضاییه مساله مورد توجه قرار بگیرد و برطرف شود.
وی تاکید کرد: باید کاری کنیم تا فعالیتها در یک مسیر با عدالت انجام شود که البته این اتفاق یکباره و یکشبه نخواهد افتاد، اما باید به هر روی شرایط را قابل تحمل کنیم.
جلائی همچنین عنوان کرد: یکی از سرمایههای هر ملتی اشتباه مدیران آن است، به شرطی که این اشتباهها درس و عبرتی شود و به مدیران بعدی انتقال یابد؛ زیرا اشتباه جزوی از مسیری است که در زندگی شخصی هم اتفاق میافتد اما باید برای جهشهای بعدی مورد استفاده قرار گیرد.
محمدرضا شهابزاده در ادامه این نشست بهجای عنایت رضاییپور به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان آستارا معارفه شد.
شهرستان مرزی بندر آستارا که حدود ۹۵ هزار نفر جمعیت دارد، در غربیترین نقطه استان گیلان، در فاصله نزدیک به ۱۷۳ کیلومتری رشت و همجوار با کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.
نظر شما