۱۵۰ طرح آموزشی نیمه‌تمام در چهارمحال و بختیاری وجود دارد

شهرکرد- ایرنا- مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری، تعداد طرح‌های آموزشی نیمه‌تمام این استان را ۱۵۰ مورد اعلام کرد و گفت: این تعداد طرح تا پایان دولت سیزدهم تکمیل، تجهیز و تحویل آموزش و پرورش ‌می‌شود.

به گزارش ایرنا، سلمان کارگر روز یکشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان افزود: همچنین در طرح محرومیت‌زدایی ۵۶ طرح در قالب احداث ۲۳۳ باب کلاس درس در استان تعریف شده که قرار است طی سه سال در استان احداث شود.

وی با بیان اینکه اعتبارات نوسازی مدارس استان در دولت سیزدهم ۳۰۰ درصد افزایش ( رشد سه برابری) داشته است، تصریح کرد: اعتبارات سال ۱۴۰۱ این اداره‌کل به همراه اعتبارات قرارگاه امام حسن(ع)، اعتبارات سفر و قیر رایگان به ۴۱۰ میلیارد تومان رسیده است و پیش‌بینی می‌شود اعتبارات سال ۱۴۰۲ نیز به همین میزان باشد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری یادآور شد: تاکنون ۶۵ درصد اعتبارات این اداره‌کل جذب و ۶۰ مناقصه برگزار شده است.

کارگر با بیان اینکه این اداره‌کل در طرح مولدسازی از ادارات پیشگام‌ها در سطح ملی است، تصریح کرد: از همین محل مدرسه خیری سیبک و مدرسه استثنایی گندمان احداث می‌شود.

وی تصریح کرد: بر اساس اجرای طرح‌هایی نظیر شهیدان پناهی، آرشام سرایداران و روح‌الله عجمیان، برچیدن کلاس‌های درست سنگی و کانکسی در استان در دستور کار است.

تامین اعتبار اجرای ۳۰ طرح آموزشی در نیمه نخست امسال

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با اشاهر به وجود ۱۵۰ طرح نیمه تمام آموزشی در این استان، تصریح کرد: از این تعداد ۱۰ طرح بهره‌برداری شده، ۴۰ طرح در حال تکمیل است و ۳۰ طرح نیز در نیمه نخست امسال تامین اعتبار شده است.

علی شهریارپور تصریح کرد: در حال حاضر کمبود فضای آموزشی در نقاط مختلف استان محسوس نیست و دغدغه فعلی احداث مدرسه برای شهرک‌های جدید نظیر منظریه است.

وی تصریح کرد: در دولت سیزدهم اعتبار قابل توجهی به نوسازی مدارس استان اختصاص یافته است که همین موضوع سبب تحول در احداث فضاهای آموزشی شده است.

دریافت شهریه نامتعارف در مدارس استان نداریم

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با بیان اینکه در مدارس استان دریافت شهریه نامتعارف نداریم، اظهار داشت: نظارت‌ها در این خصوص با جدیت لازم پیگیری می‌شود و رتبه اول تا سوم را در این خصوص کسب کرده‌ایم.

افشین امیریان در خصوص تامین نیاز استان در رابطه با مدارس دانش‌آموزان بیش فعال نیز توضیح داد: دانش‌آموزان بیش فعال چنانچه دارو مصرف کنند می‌توانند در مدارس عادی مشغول تحصیل شوند و در غیر این‌صورت در مدارس استثنایی پذیرش می‌شوند.

وی یادآور شد: در خصوص احداث دانشگاه فرهنگیان نیز زمینی تامین و تمام استعلامات و مجوزها دریافت شده است و امید می‌رود در هفته دولت کلنگ‌زنی شود.

اعلام نیاز چهار مدرسه نمونه دولتی در استان

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان نیز در این نشست از اعلام نیاز استان نسبت به احداث چهار مدرسه نمونه دولتی خبر داد و گفت: این مدارس با موافق مرکز در شهرستانهای سامان، بن، کوهرنگ و اردل ایجاد می شود.

پژمان خلفیان افزود: پیش‌بینی می‌شود این مدارس از مهرماه و یا سال آینده فعالیت خود را در استان آغاز کند.

به گزارش ایرنا، در این نشست نظارت بر شهریه‌های نامتعارف، برنامه‌ریزی برای سرویس های مدارس، مشارکت برای تامین سرویس دانش‌آموزان استثنایی، نظارت بر فعالیت پیش‌دبستانی‌ها و تامین معلم برای نقاط محروم استان مورد بحث و تاکید قرار گرفت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha