سید جواد حسینی روز دوشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری افزود: برای تامین این وسایل سه مدل طراحی شده است که یکی از این مدلها استفاده از ظرفیت ۶۰۰ هزار کامپیوتر موجود در مدارس است که هنوز بسیاری از استانها به این موضوع ورود پیدا نکردهاند.
وی، جذب کمکهای مردمی را از دیگر مدلهای طراحی شده برای تامین وسایل هوشمند دانشآموزان برشمرد و گفت: در قالب این طرح ظرف ۲ ماه ۲۲۰ هزار دستگاه تبلت برای دانشآموزان تامین شده است.
حسینی تصریح کرد: همچنین با وزارت ارتباطات وارد مذاکره شدیم تا شرکتهای بزرگ، تبلتهای مخصوص آموزش را از خارج کشور تهیه و به خانوادهها تحویل دهند و هزینه آن، از قسط یارانه این خانوادهها کم شود که این مدل هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.
معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس آموزش و پرورش استثنایی خاطرنشان کرد: همچنین میتوان از وسایل هوشمند مازاد و اضافی دیگر دستگاههای اجرایی نیز بخشی از این کمبودها را برطرف کرد.
حسینی در ادامه نیاز آموزش و پرورش استثنایی کشور را ایجاد ۲۱۰ مدرسه در مناطق مختلف کشور عنوان کرد و گفت: از این تعداد طی یک سال گذشته ۱۳۹ مدرسه با کمک خیرین احداث شده است.
وی سهم استان چهارمحال و بختیاری از ۲۱۰ مدرسه مورد نیاز استثنایی را هشت مدرسه اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۲ مدرسه در استان در حال احداث است و یکی از این مدارس با کمک خیر نیکوکار ایجاد میشود و ۶ مدرسه دیگر نیز در دستور کار قرار میگیرد.
رییس آموزش و پرورش استثنایی به تحقق تعهدات این نهاد در استان نیز اشاره کرد و گفت: ایجاد پایگاه جامع سنجش دائمی، افتتاح مرکز مشکلات ویژه یادگیری، احداث پارک حرکت و جهتیابی ویژه نابینایان و ایجاد مدرسه اوتیسم از جمله این تعهدات به شمار میرود.
حسینی به علمکرد دولت یازدهم و دوازدهم در حوزه آموزش استثنایی نیز اشاره کرد و افزود: افزایش هشت درصدی اعتبارات، رشد ۴۲ برابر سرویس ایاب و ذهاب دانشآموزان و ایجاد ۴۹ مرکز مشاوره از جمله این فعالیت ها بوده است.
نظر شما