کار مستندسازی ۱۷۰ ملک فرسوده آموزش و پرورش تهران انجام شد

تهران - ایرنا - رئیس اداره حقوقی، املاک و حمایت قضایی کارکنان اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران از مستندسازی ۱۷۰ ملک در راستای تثبیت مالکیت دولت خبر داد و گفت: املاک موسوم به کاشی آبی که بیش از ۵۰ سال در اختیار آموزش و پرورش بوده اما سند این املاک به نام این وزارتخانه منتقل نشده است، تعیین تکلیف می‌شود.

سید جعفر سادات رسول در گفت‌وگو با خبرنگار گروه جامعه ایرنا درباره مستندسازی املاک آموزش و پرورش شهر تهران اظهار داشت: بیش از ۱۵۰ هزار متر مربع ملک آمزش و پرورش در شهر تهران با رویکرد تثبیت مالکیت دولت مستندسازی شد.

وی با تاکید بر تقویم اجرایی آموزش و پرورش شهر تهران درباره مستندسازی املاک دولت، افزود: جلساتی برای املاکی که به هر علتی در روند دریافت سند مالکیت به نام دولت به نمایندگی وزارت آموزش و پرورش با اشکالاتی مواجه می‌شد، برگزار کردیم و با کارشناسان ثبتی و نمایندگان آموزش و پرورش وضعیت این املاک مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس اداره حقوقی، املاک و حمایت قضایی کارکنان اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران درباره املاک کاشی آبی در وزارت آموزش و پرورش، گفت: همچنین املاکی در آموزش و پرورش موسوم به کاشی آبی وجود دارد که بیش از ۵۰ سال در اختیار آموزش و پرورش بوده اما سند این املاک به نام این وزارتخانه منتقل نشده است.

سادات رسول ادامه داد: شهرداری در سال‌های گذشته تکلیف داشت که از محل عوارض، مدارسی را برای آموزش و پرورش ایجاد کند و در اختیار دانش‌آموزان قرار دهد اما در گذر زمان اسناد این املاک به نام آموزش و پرورش منتقل نشده بود، اکنون پس از گذشت سال‌های بسیار، فرسودگی این املاک و حفظ جان و سلامت دانش‌آموزان ما را نگران می‌کرد.

کار مستندسازی ۱۷۰ ملک فرسوده آموزش و پرورش تهران انجام شد

وی افزود: اکنون این مدارس استحکام لازم را ندارند و نیازمند تخریب و بازسازی هستند؛ بنابراین اقدامات لازم انجام شده از جمله اینکه در آموزش و پرورش با توجه به قانون شرح وظایف و به اصطلاح قانون تعلیمات اجباری به شهرداری اعلام شد که این مدارس از محل عوارض ساخته شده و اسناد به آموزش و پرورش منتقل شود.

رئیس اداره حقوقی، املاک و حمایت قضایی کارکنان اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: تفاهم‌نامه‌ای میان وزارت آموزش و پرورش و شهرداری تهران در تاریخ ۲ مرداد امضا شد که براساس این تفاهم‌نامه مقرر شده است شهرداری اسناد را در راستای این تکلیف قانونی از جمله تبصره یک الحاق بند ۶ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها و ماده ۵ قانون نظارت بر مصرف فرهنگ از درآمد شهرداری‌ها، قانون ۱۳ ماده شوراهای آموزش و پرورش و بند ۲ماده ۶۸ قانون شهرداری‌ها و نظارت بر مصرف فرهنگ از درآمد شهرداری‌ها از محل عوارض ۵ درصد به آموزش و پرورش منتقل کند و این اتفاق نادری است.

تخریب و بازسازی مدارس کاشی آبی پس از تثبیت مالکیت

سادات رسول با تاکید بر اینکه تخریب و بازسازی مدارس کاشی آبی پس از تثبیت مالکیت انجام می‌شود، اظهار داشت: اداره کل نوسازی پس از تثبیت مالکیت به این موضوع وارد می‌شود و دغدغه آموزش و پرورش برای حفظ سلامت دانش‌آموزان رفع و موضوع حفظ منافع و حقوق بیت‌المال هم بهتر رعایت می‌شود.

وی ادامه داد: مشکل بازسازی مدارس کاشی آبی مربوط به اسناد آنها بوده و مقرر شده است که شهرداری تهران این اسناد را در دفترخانه به نام آموزش و پرورش منتقل کند و به محض انجام در اختیار نوسازی قرار دهد تا این مدارس از فرسودگی خارج شود که در این مسیر بی‌شک از ظرفیت خیران و اعتبارات دولتی استفاده می‌شود.

بهره‌مندی فرهنگیان تهران از وکلای رایگان

رئیس اداره حقوقی، املاک و حمایت قضایی کارکنان اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران از ایجاد تفاهم‌نامه‌ای با مرکز وکلا خبر داد و گفت: براین اساس فرهنگیان شهر تهران می‌توانند با توجه به منزلت خود در راستای مشکلات قضایی شغلی از وکیل رایگان استفاده کنند.

وی افزود: این افراد نباید دغدغه مشکلات حقوقی شغلی خود را داشته باشند بنابراین در صورت نیاز به مرکز وکلا معرفی می‌شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha