«علی سنجربگی» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این دوره از رقابت ها از روز گذشته همزمان با سراسر کشور، در اردوگاه ابوذر شهر همدان آغاز شد که روز گذشته دانش آموزان دختر در رشته های پیش بینی شده به رقابت پرداختند.
وی اضافه کرد: پس از یک روز رقابت بین دانش آموزان دختر پایه هشتم، تیم اعزامی از اسدآباد حایز رتبه برتر شد و به عنوان نماینده گروه دختران در المپیاد سراسری حضور یافته و با دیگر رقبای خود در سطح ملی به رقابت می پردازند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان بیان کرد: آزمون عملی در زمینه نحوه حمل مصدوم، اطفای حریق، اسکان اضطراری، امداد رسانی در زمان بروز خونریزی و شکستگی(تروما)، برپا کردن چادر، پانسمان و بانداژ، پناه گیری و خروج اضطراری حین بروز زلزله، احیای قلبی و ریوی است.
سنجربگی گفت: این آزمون به همت سازمان جوانان هلال احمر و در راستای طرح دادرس(دانش آموزان آماده در روزهای سخت) برای دانش آموزان پایه هشتم به مدت ۲ روز در حال برگزاری است که امروز دانش آموزان پسر در حال رقابت هستند.
وی با بیان اینکه دانش آموزان پیش از حضور در این المپیاد در دوره های آموزشی هلال احمر شرکت می کنند اظهار داشت: هدف از برگزاری این المپیادها ارزیابی آمادگی دانش آموزان برای خود امدادی به ویژه در مدارس و دگر امدادی، ایجاد تاب آوری، ارتقا ایمنی در مدارس و ترویج خود امدادی است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان گفت: هر چند در این المپیاد آزمون کتبی نیز برگزار می شود اما بیشتر جنبه عملی و مهارتی دانش آموزان مدنظر است تا بدانیم که دانش آموز چه میزان برای امداد رسانی در شرایط سخت و اضطراری آماده است.
سنجربگی ادامه داد: مشارکت طرح دادرس تنها برای پایه هشتم و به صورت اختیاری است بنابراین میزان مشارکت دانش آموزان در این طرح اندک است بنابراین باید حضور در این طرح با توجه به اهمیت فراگیری مسائل امدادی، برای دانش اموزان الزامی شود.
وی اضافه کرد: حتی می توان دیگر پایه های تحصیلی از جمله پایه نهم را نیز برای حضور در این طرح ترغیب کرد تا سرفصل های مورد نیاز برای خودامدادی را فرا بگیرند.
نظر شما