دولت برای صرفه‌جویی و حفظ سلامت مردم ادارات را تعطیل کند

تهران- ایرنا- سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در شرایطی که افزایش دمای هوا سلامتی مردم را به خطر می‌اندازد، لازم است که ادارات دولتی برای صرفه جویی در مصرف انرژی تعطیل شوند تا جامعه متضرر نشود.

حسین گودرزی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا با اشاره به اطلاعیه اخیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر گرمای بی سابقه هوا در روزهای آینده و پیشنهاد وزیر بهداشت تعطیلی آخر هفته در شهرهای بالای ۴۰ درجه اظهار داشت: بنا برنظر کارشناسان افزایش دمای هوا در روزهای اخیر در سطح ایران و جهان در برخی شهرها بی سابقه بوده و لازم است که دولت در این زمینه تدابیر لازم را اتخاذ کند.

وی با بیان اینکه ادارات باید الگوی مصرف انرژی را رعایت کنند، یادآورشد: در شرایطی که افزایش دمای هوا سلامتی مردم را به خطر می اندازد لازم است که ادارات دولتی برای صرفه جویی در مصرف انرژی تعطیل شوند تا جامعه متضرر نشود.

به گزارش ایرنا، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد تعطیلی احتمالی آخر هفته با توجه به افزایش دمای هوا افزود: با توجه به پیش‌بینی سازمان هواشناسی برای گرمای آخر هفته که احتمال می‌دهیم درجه حرارت بالا رود، پیشنهاد تعطیلی را برای حفظ سلامت مردم به هیات دولت داده ایم و مبنای درنظر گرفته شده دمای هوای بالاتر از ۴۰ درجه است.

اطلاعیه وزارت بهداشت درباره گرمای بی‌سابقه هوا

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز دوشنبه - نهم مرداد - به هشدارهای هواشناسی مبنی بر گرم شدن هوا در سه روز آینده اشاره کرد و گفت: تمام مراکز درمانی در آماده باش برای پذیرش افراد گرمازده و بیماران پرخطر قرار دارند.

سعید کریمی اظهارداشت: کودکان زیر ۴ سال و افراد بالای ۶۵ سال و افراد پرخطر همچون بیماران قلبی، دیابتی، افراد دارای فشار خون در معرض گرمازدگی هستند و باید خودمراقبتی بیشتری داشته باشند، بدن پس از فعل و انفعالاتی که دارد باید بتواند با محیط تبادل گرما کرده و خنک شود و هنگامی که درجه گرما از ۴۰ عبور می کند، این تبادل حرارت دچار مشکل می شود.

وی ضعف، بی حالی، تشنگی شدید، گرفتگی عضلات، افت فشار خون، غش، بیهوشی، ضعف شدید و در موارد شدید حتی به کما رفتن فرد را از علائم گرمازدگی دانست و بیان کرد: در چنین وضعیتی فرد باید از گرما و آفتاب دور نگه داشته و در سایه یا جای خنک قرار داده شود.

به گفته وی، در روزهای بسیار گرم که چند روز آینده نیز اعلام شده، افراد حتی الامکان نباید بین ساعات ۱۰ تا ۱۶ از منزل خارج شوند. خوردن آب و مایعات خنک مثل شربت آبلیمو و قرار گرفتن در مکان های خنک توصیه همگانی است. مایعات بدن باید حتما در روزهای گرم تامین شوند.

معاون وزیر بهداشت اظهار داشت: در صورت پیدا شدن علائم شدید گرمازدگی باید فرد به اورژانس و پزشک منتقل شود.

آماده باش مراکز درمانی در پی گرمای کم سابقه

سخنگوی وزارت بهداشت، شیوع گرمازدگی را بر اساس نرخ مراجعات به مراکز درمانی در مرز هشدار توصیف کرد و از آماده باش مراکز درمانی برای روزهای گرم هفته جاری خبر داد و گفت: از آغاز هفته جاری، همه مراکز درمانی برای پذیرش افراد گرمازده و بیماران پرخطر در آماده باش کامل به سر می برند.

پدرام پاک آیین تصریح کرد: بنا به توصیه پزشکان، نوشیدن آب و مایعات سرد و قرار گرفتن در مکان های خنک توصیه همگانی است؛ چرا که نسبت به تأمین مایعات بدن در روزهای گرم باید حساس بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha