به گزارش ایرنا و به نقل از پایگاه خبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، محمد شهریار روز دوشنبه افزود: با توجه به ظرفیت های موجود در مراکز تحقیقاتی کلانشهر مشهد، آماده هستیم تا فصل جدیدی از همکاریهای مشترکمان را با این دانشگاه آغاز نماییم.
وی با اشاره به اینکه پاکستان در حوزههای مختلف تجاری و اقتصادی آماده همکاری با کشورهای همسایه از جمله ایران است، بیان کرد: پس از فروکش کردن کرونا شاهد حضور انبوه زائران غیرایرانی از پاکستان به مشهد هستیم و این حضور پررنگ زائران پاکستانی زمینه همکاری بیش از پیش را در تمامی حوزهها از جمله حوزه سلامت فراهم میآورد.
سرکنسول پاکستان در مشهد بیان کرد: این کشور مذاکرات سازندهای با مسوولان دانشگاه فردوسی مشهد داشته و خرسند است که توسعه همکاریهای دانشگاهی را در حوزه سلامت و با دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم داشته باشد.
شهریار با بیان اینکه پاکستان در حوزه فناوری اطلاعات طی یک سال اخیر موفق به سود ۲ میلیارد دلاری شده است، گفت: پاکستان و ایران هر روز در حال نزدیک شدن به هم هستند. این کلانشهر ظرفیت های بسیار خوبی دارد.
علوم پزشکی مشهد در زمره سه دانشگاه برتر ایران
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این نشست عنوان کرد: رویکرد این دانشگاه در حوزه بینالملل توسعه تعاملات و همکاری با کشورهای مختلف جهان از جمله کشور دوست و همسایه پاکستان است.
محمد علی کیانی خاطر نشان کرد: این دانشگاه در حوزه پژوهش جزو ۳ دانشگاه برتر ایران است و در بسیاری از تخصصهای پزشکی و داروسازی جزو برترینها و سرآمده ها است، بسیاری از دانشگاهها از شیوههای موفق دانشگاه علوم پزشکی مشهد الگوگیری کردهاند.
وی تصریح کرد: با بهترین زیر ساختهای پزشکی و دریافت هزینه های مناسب و غیر قابل قیاس با کشورهای دیگر، افتخار پذیرای بیماران غیر ایرانی هستیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در حوزه بهداشت جزو کشورهای شاخص دنیا هستیم، افزود: سازمان بهداشت جهانی عملکرد شهرهای مختلف ایران از جمله مشهد را در حوزههای مختلف بهداشتی همچون مراقبت از مادران باردار، کنترل بیماریهای واگیر و غیرواگیر، کنترل بیماریهای فصلی و ویروسی و غیره بسیار خوب ارزیابی کرده است.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بحث رتبهبندیهای جهانی در بسیاری از رشتههای مختلف پزشکی و داروسازی رتبه زیر ۲۰۰ را به خود اختصاص داده است، گفت: این دانشگاه همچنین در حوزه آموزش جایگاه بسیار خوبی داشته و ضمن جذب دانشجوی بینالملل از کشورهای مختلف اعزام اعضای هیات علمی را به دیگر کشورها در دستور کار دارد.
در این نشست دکتر شاپور بدیعی معاون بینالملل، دکتر کیهان گنودی مدیر بینالملل و دکتر داوود خوششکن مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی از آمادگی این دانشگاه نسبت به توسعه همکاریهای بینالملل با کشور دوست و همسایه پاکستان در حوزههای پذیرش دانشجو، پذیرش گردشگر سلامت و توسعه همکاریهای آموزشی، پژوهشی، بهداشتی و درمانی خبر دادند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۸ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، نیشابور و دانشکده علوم پزشکی تربتجام است.
نظر شما