به گزارش ایرنا داریوش امانی دوشنبه شب در حاشیه بازدید از مرز شلمچه در جمع خبرنگاران بیان کرد: هدف از این سفر، بازدید از زیرساختهای اربعین در مرزهای استان خوزستان است و با توجه به نزدیک شدن به اربعین باید نسبت به سالهای قبل خدمات بهتری به زائران ارائه شود.
وی افزود: از سال قبل یک سری اهداف در رابطه با نگهداشت و بهسازی مسیرهای اربعین، ترسیم کردیم و به موقع اعتبار لازم ابلاغ و کارها شروع شد.
زائران اربعین، زمان بازگشت به کشور را مدیریت کنند
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: با توجه به گرمای هوا تلاش میکنیم زائران با ورود به پایانههای مرزی از تونلهای سرد و سایبانها بهرهمند شوند.
وی به استفاده از همه ظرفیت کشور در بحث حمل و نقل اشاره کرد و از زائران خواست سفر خود را برنامهریزی و زمان بازگشت به کشور را زودتر از اربعین تعیین کنند تا در بحث ناوگان با مشکل مواجه نشویم.
امانی با بیان اینکه کل مدت سفر ۱۰ تا ۱۵ روز بوده و اوج بازگشت زائران در ۷۲ ساعت منتهی به اربعین است، گفت: براساس آمار سال قبل، هر خودروی سواری شخصی به طور میانگین ۲ مسافر داشت لذا خواهش میکنیم که از حداکثر ظرفیت خودروها استفاده شود.
وی افزود: خوشبختانه همه طرحهای استان در بحث راه و نگهداشت راهها، روکش آسفالت، نصب نیوجرسی و علائم به خوبی در مرزهای چذابه و شلمچه فعال است و باید تلاش کنیم ۱۰ روز قبل از اربعین، کل طرحهای عمرانی اجرا شوند.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: در حال حاضر هفت هزار دستگاه فعال و عملیانی داریم در حالی که در ایام پیک، روزانه چهار هزار و ۵۰۰ دستگاه در مرزهای مهران، شلمچه و چذابه نیاز است از این رو تلاش میکنیم از ظرفیت کشورهای همسایه نیز به صورت استیجاری استفاده کنیم.
مرزهای شلمچه و چذابه در غرب خوزستان ۲ گذرگاه مهم تردد زائران اربعین هستند.
به گزارش ایرنا، حرکت تدریجی زائران اربعین حسینی به سمت مرزهای چذابه و شلمچه از ابتدای ماه صفر آغاز میشود و تا چند روز مانده به اربعین به اوج خود میرسد.
۱۵ شهریور ماه ۱۴۰۲ روز اربعین حسینی است.
نظر شما