علی پارسا روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پلمب این استخرها به دلیل خطرهای ناشی از استفاده از سیستم های دستی تزریق کلر و احتمال آلودگی آب صورت گرفت و پرونده آنها به مراجع مربوطه ارجاع شد.
وی با اشاره به نظارت کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان بر رعایت موازین بهداشتی در استخرهای شنا، اظهار داشت: از جمله مواردی که در نظارت بر استخرها بررسی می شود دما، کدورت و آلودگی آب و میزان کلر باقیمانده در آب است.
پارسا با بیان اینکه شاخص ها و استانداردهایی در این زمینه وجود دارد، اضافه کرد: اگر نقص یا تخلفی در این زمینه وجود داشته باشد، مرکز بهداشت اصفهان درباره آن مداخله می کند تا برطرف شود.
وی خاطرنشان کرد: رعایت موازین بهداشتی در محیط استخر، رختکن، سرویس های بهداشتی، دوش، جکوزی و پاشویه نیز بسیار مهم است.
معاون فنی مرکز بهداشت اصفهان با اشاره به نمونه گیری از آب جکوزی و استخرها، تصریح کرد: در صورتیکه هرگونه آلودگی در آب این محیط ها شناسایی شود به شدت با آن برخورد خواهد شد.
وی با بیان اینکه میزان کُلر باقیمانده در آب استخر نیز مهم است، خاطرنشان کرد: اگر این میزان کمتر از شاخص ها یا در حد صفر باشد درباره آن اقدام قانونی می شود و تزریق دستی کلر به آب استخر مورد تایید مرکز بهداشت نیست.
پارسا از متولیان استخرها خواست تا بیش از حد ظرفیت در هر نوبت استخر، پذیرش نداشته باشند و گفت: در جلسه ای که چندی پیش با مسوولان اداره کل ورزش و جوانان استان داشتیم بر این موضوع تاکید شد.
وی ادامه داد: همچنین لازم است که میزان کلر در پاشویه استخر در حد استاندارد باشد و به دوش گرفتن افراد قبل و بعد از شنا کردن تاکید شود.
استان اصفهان حدود یکصد استخر شنا دارد.
نظر شما