سیده فاطمه بشیر موسوی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میزان کمک های خیرین در دوران کرونایی نمود بیشتری داشت.
وی با بیان اینکه این استان به لحاظ تعداد خیرین، وضعیت بهتری نسبت به سایر استانها دارد، اضافه کرد: این استان به بهشت خیرین معروف است چرا که اقدامات متعدد و شاخصی در این حوزه انجام شده است.
این مسوول ادامه داد: هرچند خیرین زنجانی در مناسبت های خاص به این واحد دانشگاهی کمک می کنند اما استمرار این کمک ها در طول سال نتایج بهتری در پی دارد.
وی اظهار داشت: از سال ۹۵ تاکنون ۶ طرح بهداشتی و سلامتی خیرساز و ۲۰ طرح با مشارکت دانشگاه و خیران درحال ساخت یا بهرهبرداری است.
این مسوول خاطرنشان کرد: فاز دوم مرکز آموزشی و درمانی آیت الله موسوی زنجان، بخش اطفال بیمارستان آیت اله موسوی، بخش آنکولوژی بیمارستان ولی عصر(عج)، بیمارستان ۴۵۰ تختخوابی جدید بیمارستان ولیعصر(عج)، مرکز تشخیصی و درمانی مرحوم رجبعلی مقدم، مراکز خدمات جامع سلامت شهری شماره یک، سه، هفت، هشت و ۱۴ شهرستان زنجان از جمله پروژه های خیری است.
وی خاطر نشان کرد: افتخار این استان در رونق اقدامات خیریه، پروژه خیرساز دانشکده پزشکی است و سنگ بنای دانشگاه علوم پزشکی و تمام فعالیتهای سلامت استان در زمینه های بهداشت و درمان، آموزش و تربیت کادر سلامت از دهه ۶۰ توسط یک خیر سلامت انجام گرفت.
نظر شما