به گزارش ایرنا، در ابتدای این دیدار محسن کاوه سرمربی تیم ملی کشتی آزاد جوانان گفت: برزگر در زمان کشتی گرفتن من مربی بود و کشتیگیران را کوچ میکرد و آن زمان کشتیگیران درخواستشان این بود که زیرنظر وی کار کنند.
وی ادامه داد: این بزرگ کشتی نه تنها در عرصه مربیگری بلکه در عرصه قهرمانی نیز بینظیر بود و افتخارات زیادی را برای کشور ما بدست آورد.
کاوه تصریح کرد: منصور برزگر الگوی بزرگی برای ورزش کشور است که همیشه باعث سربلندی کشتی بوده و امروز از ایشان دعوت کردیم که در اردوی ما حضور یابد تا از تجربیات و دانش او استفاده کنیم.
منصور برزگر با اشاره به اهمیت آنالیز و دیدن فیلم های کشتی گفت: اگر در زمان ما آنالیز وجود داشت، رنگ مدال های من بهتر میشد. در دورانی که کشتی میگرفتم، گاهی هم تیمیهای خود را کوچ میکردم و این به درخواست خود آنها بود و بعنوان مربی مکمل نیز کنار تیم بودم.
برزگر اظهار داشت: اگر به دنبال تکامل در کشتی هستید باید با مربی خود هماهنگ شوید و اگر کشتیگیر و مربی یکی شوند، قطعا نتایج خوبی بدست خواهد آمد.
وی گفت: در زمانی که مربیگری را آغاز کردم کشتی فرنگی و آزاد را با هم یکی کردم، چراکه اعتقاد داشتم که آزادکاران نیز باید روی دستهایشان کار کنند و به فنون فرنگی نیز آشنا باشند.
دارنده مدال نقره المپیک ۱۹۷۶ مونترال تصریح کرد: امکانات خارق العادهای در کمپ تیمهای ملی کشتی برای شما فراهم شده و شما باید از این امکانات به نحو احسن استفاده کنید نه سو استفاده، واقعا کمپ تیمهای ملی کشتی با زمان قبل به هیچ عنوان قابل قیاس نیست.
برزگر گفت: مردم ایران علاقه بسیار زیادی به کشتی دارند و این علاقه به واسطه افتخارآفرینی کشتیگیران در میادین المپیک و جهانی است، از شما میخواهم که بار دیگر افتخارآفرین باشید و پرچم ایران را در مسابقات جهانی برافراشته کنید تا باعث خوشحالی مردم عزیز کشور و جامعه کشتی شوید.
وی خاطرنشان کرد: برای تک تک شما آرزوی موفقیت دارم و اگر به خودباوری لازم برسید، حتما موفق خواهید شد.
علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی نیز در ادامه گفت: کم پیش میآید که یک قهرمان جهان و المپیک مثل منصور برزگر بلافاصله بعد پایان کشتی مربی شود و همچنین بعد از دوران سرمربیگری تیم ملی در باشگاه تمرین بدهد.
وی افزود: واقعاً این کار هر کسی نیست و من و بسیاری از کشتیگیران این افتخار داشتیم با منصور خان کار کنیم.
دبیر خاطرنشان کرد: هر آن چیزی که برزگر در کشتی به ما میگفت، اتفاق میافتاد و بسیاری از ایراداتم را نزد وی بر طرف کردم.
در ادامه کشتیگیران نقاط ضعف و قوت خود را بیان کردند و منصور برزگر با نکات فنی و انگیزشی پاسخ تک، تک کشتی گیران را داد. وی همچنین به صورت وزن به وزن نکات فنی را برای کشتیگیران تشریح کرد.
یکی از مواردی که برزگر مطرح کرد این بود که با تکرار فنون و تمرینات منظم ایرادات خود را برطرف کنید، تا در زمانی که به روی تشک رفتید حسرت مبارزات خود را نخورید.
نظر شما