به گزارش ایرنا، «محمد شیخ حسینی» روز یکشنبه به مناسبت چهاردهمین سال سالگرد تاسیس بانک توسعه تعاون با حضور «مهدی مسکنی» معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: این بانک انحراف تسهیلات ندارد و زمینه این را دارد که به عنوان بانک اسلامی فعالیت کند.
وی افزود: در دولت سیزدهم و در بخش تعاونیها بیش از ١٠ سال گذشته، تسهیلات پرداخت کردیم که البته سهم بخش تعاون در اقتصاد ملی ۴ تا ۵ درصد است که ظرفیت افزایش این سهم وجود دارد.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون بیان داشت: این بانک در راستای سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی برای حمایت از بخش تعاون تشکیل شده و تعاون گران دغدغههای زیادی را داشتند.
حسینی افزود: نقش اصلی توسعه را تامین مالی و سرمایهگذاری ایفا میکند و مهمترین وظیفهای که برعهده تعاونگران است که کمک به تحقق سهم ٢۵ درصدی اقتصاد است.
وی با بیان اینکه سرمایه بانک توسعه تعاون به ۶ هزار و ٢٠٠ میلیارد تومان رسیده است، گفت: این منابع از محل تجدید ارزیابیها و سهام واگذار شده دولت است تا به تعاون گران تسهیلات پرداخت شود.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون با بیان اینکه دولت انتظاراتی از تعاونگران دارد، گفت: در دهه گذشته نیز مسایل در حوزه کلان شبکه بانکی بود و بانک نتواند مسئولیت اصلی خود را ایفا کند. این بانک در گذشته برنامهای برای توسعه بخش تعاون نداشت و اوج زیاندهی این بانک در سالهای ٩٢ تا ٩٨ صورت گرفته که بیش از یک هزار و ۴٠٠ میلیارد تومان بود اما از سال ١۴٠٠ به مرحله سوددهی رسیده است.
شیخ حسینی تاکید کرد: در دولت سیزدهم به واسطه رویکرد دولت و نگاه رییس جمهور، برنامههای خوبی برای بانک رخ داده است.
وی با اشاره به سند توسعه بخش تعاون گفت: اجماعی در مجلس و بخش تعاون اتفاق افتاده که در تبوتاب توسعه این بخش است و بانک برنامههای توسعهای را در نظر گرفته است.
نظر شما