به گزارش ایرنا، محمد مهدی فداکار عصر یکشنبه در نشست با فعالان و نمایندگان احزاب سیاسی استان کرمان تاکید کرد: اختلاف سلیقه منطقی است اما همه بر اصول استوار هستیم، هر چند گلایه ها هم وجود دارد.
وی ادامه داد: رهبری معظم انقلاب از اول امسال چراغ اول را در بحث انتخابات روشن کردند و چها مولفه را بیان شد که بحث امنیت و سلامت انتخابات اسفندماه جز وظایف دولت است و نباید خدشه ای به انتخابات وارد شود.
استاندار کرمان خاطر نشان گرد: شرایط ۲ هزار و ۵۰۰ صندوق رای در استان بررسی شده است که این کار برای سلامت و شفافیت کار انجام می شود.
وی با بیان اینکه هر کسی عقایدی دارد اظهار داشت: اما در حوزه اجرا نباید سلیقه شخصی را وارد کنیم و تذکر دادیم در انتخابات فرمانداران و عوامل اجرایی به هیچ وجه دخالت نکنند.
فداکار تصریح کرد: همه احزاب در حوزه سیاسی بزرگ هستند و نگاه ملت در انتخابات ها به فعالان حوزه سیاسی است.
وی افزود: برخی امروز سخنانی مطرح می کنند اما با همین سیستم انتخابات همه احزاب در انتخابات رای آوردند، در حالی که سلیقه سیاسی شان تفاوت زیادی داشته است.
استاتدار کرمان بیان کرد: در طول ۴۰ انتخاباتی که پس از انقلاب برگزار شده است در ترکیب مجالس و دولت ها تفاوت های زیادی وجود داشته و این تفاوت ها را دیده ایم.
استاندار کرمان با بیان اینکه عمده مردم کشور سیاسی نیستند، خاطر نشان کرد: شرایط حکم می کند گاهی یک بخش سیاسی در انتخابات رای میآورد.
وی با اشاره به اینکاه هدف ما در انتخابات با دنیا متفاوت است تاکید کرد: هر چند مشارکت در تمام دنیا اهمیت دارد، اما هدفمان خدمت به مردم است.
فداکار همچنین با اشاره به تجربه قانون جدید انتخابات افزود: همه فرزندان انقلاب هستیم و کسی شک ندارد اگر محوریت ولایت بود چیزی نمی توانست کشور را در طوفان ها حفظ کند.
وی تصریح کرد: مردم ما بهترین هستتد و فراتر از انتظار ظاهر شدند که شایسته تحسین و در عین حال عملکرد مسئولان قابل نقد و اثرگذار است.
استاندار کرمان خاطر نشان کرد: فعالان سیاسی باید همه را تحمل کنند، شاید برای برخی هزینه داشته باشد، اما نباید صحنه را خالی کنند و فارغ از نتیجه همه باید کمک کنیم مردم به صحنه بیایند.
وی ادامه داد: دشمن به دنبال چند تکه کردن ایران است اما رهبر انقلاب به دنبال مشارکت شفاف هستند و همواره از همه دولت ها حمایت کرده اند.
فداکار تاکید کرد: احزاب کرمان نجیب هستند و باید برای اعتلای ابران و کرمان تلاش کنیم و همه موافق هستیم کمیته مشارکت با حضور احزاب استان شکل گیرد و دستورالعمل هایی برای احزاب تهیه شود.
وی افزود: همه جریان ها کم یا زیاد در انتخابات نامزد دارند و می شود در زمان انتخابات کاندیدای خود را انتخاب کنند؛ از فردا پیش ثبت نام ها شروع می شود و افراد را برای حضور باید دعوت کنیم.
استاندار کرمان با بیان اینکه الزامات اخلاقی را رعایت کنیم گفت: نباید کودکانه به فضای تخریب وارد شویم و یک حزب به حزب دیگر و طرفداران یک کاندیدا به کاندیدای دیگر توهین کنند، زیرا تجربه نشان داده که اثرات بدی دارد.
اظهارات و پیشنهادات نمایندگان احزاب کرمان
حجت الاسلام محمدمهدی عربپور از فعالان اصولگرا گفت: ما باید در بحث مشارکت به دو نکته توجه کنیم و در نکته اول احزاب اصولگرا و اصلاح طلب ممکن است تقسیم شوند اما مساله ولایت، انقلاب، ایران و قانون اساسی وجه مشترک همه است.
وی افزود: احزاب سیاسی باید از هرگونه تشنج آفرینی پرهیز کنند و به فکر تسویه حساب ها و تخریب نباشند؛ همچنین از حرکاتی که باعث نا امیدی و تخریب افراد می شود، حتما خودداری کنیم.
نماینده حزب سازندگی استان کرمان گفت: برای بالابردن مشارکت باید قبول کنیم مخالف کنار شما کار کند و نباید رقبا حذف شود.
شمسی ادامه داد: تا پیامی به مردم نرسد، مشارکت صورت نمیگیرد و پیشنهاد می شود با دستورالعمل و راهکاری از احزاب بخواهیم نوشته شود تا موارد به صورت عملی اجرایی شود.
دبیر حزب موتلفه استان کرمان گفت: پس از اینکه سیاست های کلی انتخابات از طرف رهبر انقلاب در سال ۹۵ ابلاغ شد قانون انتخابات جدید مصوب شده است که دستورالعملی برای دولت، شورای نگهبان و مردم است که باید این سیاست ها رصد و اجرا شود.
احمدعلی مقدم اظهار داشت: قانون جدید انتخابات خوب و جامع است که دغدغه ای را برای مردم و دولتمردان نمی گذارد.
وی با بیان اینکه احزاب باید امید آفرینی کنند افزود: باید جهاد تبیین تقویت شود و برای وحدت با گروه هایی که مبانی مشترک داریم، آماده هستیم.
مقدم لزوم تشکیل میز احزاب در انتخابات و تعیین منشور اخلاق انتخابات را نیز مهم دانست.
محمدمهدی عربنژاد عضو حزب اتحاد ملت نیز گفت: همه ما ارزشی و ولایی هستیم، اما برخی فعالان سیاسی بعضی از عناوین را برای خود مصادره کرده اند.
وی بیان کرد: برای افزایش مشارکت در انتخابات باید قسمتی از کار در قالب کشوری انجام شود و در قالب استانی باید برنامه جامع تر و متفاوت تری باشد.
این فعال سیاسی با بیان اینکه دغدغه ما مشارکت است تاکید کرد: اعتماد یکی از دلایل بالارفتن مشارکت است اما فقدان اعتماد دولت به مردم و مردم به دولت کاهش مشارکت را در پی دارد.
عرب نیا افزور: باید با مردم صریح صحبت کنیم و بی اعتمادی باعث شایعات در جامعه می شود.
محمد تکلوزاده از فعالان باسابقه اصولگرای استان کرمان نیز گفت: ۴۰ سال قبل همه دشمنان نظام اسلامی پشت سر صدام متحد شدند تا نظام را ساقط کنند اما با درایت مردم و رهبری امام راحل شکست خوردند و سالگذشته نیز دشمنان بار دیگر متحد شدند تا با عوامل داخلی انقلاب را به شکست بکشانند که باز هم موفق نشدند.
وی تاکید کرد: دشمنان با استفاده از فضای مجازی، القای ناامیدی، گرانی و سختی معیشت، زمینه را طوری فراهم کردند که مشارکت در انتخابات کم شود.
تکلو زاده با اشاره به اهمیت انتخابات اسفند ماه ادامه داد: رهبر انقلاب ۱۱ ماه قبل از انتخابات این دغدغه را داشتند، لذا ورود پیدا کردند، مسئولان و رسانه ها و احزاب باید برنامه هایی برای مشارکت تهیه کنند.
وی خاطر نشان کرد: بحث اهمیت انتخابات برای مردم تبیین شود و افزایش صندوق های رای هم در دستور کار باشد.
دبیر حزب اعتدال و توسعه استان کرمان نیز گفت: ما احزاب استانی تنها تصمیم گیرنده در انتخابات نیستیم و شورای مرکزی تصمیم خواهد گرفت.
رحیم ابوسعیدی افزود: شرایط کشور شرایط ویژه و انتخابات پیش رو از حساسیت ویژه ای برخوردار است.
وی اظهار داشت: حزب اعتدال و توسعه برنامه مشارکت را در مرحله پیش ثبت نام خواهد داشت، اما ادامه مسیر منوط به چگونگی وضعیت پیش رو است.
ابوسعیدی تاکید کرد: اگر در وضعیت اقتصادی و آزادی های مدنی تغییرات اساسی نداشته باشیم، انتظار تغییر و مشارکت در انتخابات را هم نباید داشته باشیم.
وی اظهار داشت: وظیفه ما تنها گرم کردن تنور انتخابات نیست، بلکه در حیطه قدرت قانونی باید دستاورد داشته باشیم.
دبیرکل جمعیت اسلامی توسعه و آزادی استان کرمان نیز گفت: هرچند برای نحوه مشارکت در انتخابات در این نشست جمع زیادی حضور دارند، اما امکان گفت و گوی موثری وجود ندارد و افزایش مشارکت با این جلسات حل نمی شود.
محمدرضا نژادحیدری افزود: پیشنهاد می کنیم کمیسیون سه جانبه متشکل از ۲ جناح اصلی و مدیران دولت تشکیل و موارد در آنجا مطرح شود تا در چنین جمع هایی مطرح شود.
وی خاطرنشان کرد: باید در حوزه های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی در سیاست گذاری کلان کشور تجدیدنظر شود و احزاب بدون تغییر این سیاست ها قادر با افزایش مشارکت نیستند.
نظر شما