به گزارش ایرنا به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر محمد حسن درخشان روز دوشنبه افزود: هم اکنون پنج میلیون و ۳۳۹ هزار نفر زیر پوشش سامانه پرونده سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند که از این تعداد یک میلیون و ۴۳۰ هزار نفر تاکنون زیر پوشش طرح پزشکی خانواده روستایی قرار گرفتهاند.
وی ادامه داد: برای سایر ساکنان زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد که سه میلیون و ۹۰۹ هزار نفر هستند در چهار مرحله خدمات حوزه پزشکی خانواده شهری تعریف شده است.
مدیر توسعه و ارتقای شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در برنامه ملی سلامت خانواده، تامین مراقبان سلامت و نیروهای داوطلب بخش خصوصی با همکاری سازمان بیمه براساس جمعیت هر منطقه در نظر گرفته میشود.
درخشان افزود: این طرح در مرحله اول در شهرستانهای قوچان، کاشمر و بردسکن اجرایی می شود و حدود ۲۵۰ هزار نفر جمعیت تحت پوشش قرار می گیرند.
وی اضافه کرد: به منظور آموزش نیروهای مراقب سلامت، افرادی که از طریق سامانه http://salamat.gov ثبت نام کردهاند در اولویت اول در قالب سهمیه نیروهای طرح و لایحه مراقب سلامت جذب میشوند که تاکنون حدود ۴۰ نفر جذب شده اند تا در قالب نیروهای طرح و لایحه به کارگیری شوند و آموزش اولیه را دریافت کنند.
مدیر توسعه و ارتقای شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و راهاندازی پایگاه سلامت برای زیر پوشش قرار دادن هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت توسط مراقب سلامت، از جمله اقدامات طرح پزشکی خانواده شهری است و مراقبان سلامت، کارشناسان مامایی، بهداشت سلامت و خانواده به فراخور استقبال عمومی جذب این طرح میشوند.
درخشان افزود: مرحله دوم اجرای طرح پزشکی خانواه شهری برای شهرستانهای درگز، چناران، گلبهار، سرخس، فریمان، تایباد و خواف اجرایی میشود و مراحل بعد در آینده نیز اعلام خواهد شد.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، نیشابور و دانشکده علوم پزشکی تربتجام است.
نظر شما