هر پرونده الکترونیک سلامت مصرف حدود ۳۰ برگ کاغذ را کاهش می‌دهد

مشهد- ایرنا- مدیر اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با اجرای طرح "تبادل الکترونیک پرونده پزشکی بیماران با پزشکی قانونی"، پرونده‌های بیماران به صورت الکترونیک ارسال می‌شود که در ارسال هر پرونده حداقل ۳۰ برگ کاغذ کمتر مصرف می‌شود.

دکتر جواد ملکی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح "تبادل الکترونیک پرونده پزشکی بیماران با پزشکی قانونی" به عنوان یکی از دستاوردهای مهم معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی یک سال گذشته در راستای افزایش بهره‌وری و کاهش مصرف کاغذ، پیاده‌سازی تبادل الکترونیک پرونده پزشکی با پزشکی قانونی، در تمام بیمارستان‌های دانشگاهی زیر پوشش این دانشگاه به اجرا در آمده است.

وی ادامه داد: درطول این مدت، تمام مراکز پزشکی قانونی در استان خراسان رضوی به شبکه ارتباط دانشگاه متصل شده اند و پرونده های بیماران به صورت الکترونیک ارسال می شود.

مدیر اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اکنون در راستای بهبود روند درمان بیماران و دسترسی آسان به اطلاعات و روند درمان آنان، تمامی بیمارستان‌های دانشگاهی زیر پوشش این دانشگاه مجهز به سامانه HIS و پرونده الکترونیک سلامت هستند.

وی با بیان اینکه حوزه اقتصاد درمان و فناوری اطلاعات سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از حوزه‌های پیشگام در بین دانشگاه‌های کشور است ادامه داد: اقدامات و دستاوردهای شاخصی برای افزایش بهره‌وری و کاهش هدررفت منابع و همچنین تحقق دولت اکترونیک توسط این مدیریت انجام شده است و می‌توان گفت این دانشگاه از جمله موفق‌ترین مجموعه‌های کشور در بحث هوشمندسازی خدمات درمانی به شمار می‌رود.

مدیر اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در راستای نظم‌بخشی به ترخیص بیماران، افزایش کیفیت داده‌های بیمارستان‌ها، تکریم ارباب رجوع با دیدگاه صرفه و صلاح اقتصادی مراکز درمانی، طرح ترخیص از بخش یا ترخیص متمرکز در بیمارستان‌های دانشگاهی زیر پوشش این دانشگاه در حال اجرا است که تاثیر زیادی در افزایش رضایت ارباب رجوع داشته است.

ملکی افزود: همچنین در راستای افزایش دسترسی و تسهیل درمان و تقویت خدمات‌رسانی در مناطق کم برخوردار، توسعه طرح پزشکی از راه دور (تلمدیسین) در دستور کار حوزه اقتصاد درمان جهت توسعه خدمات قرار گرفته است که کمک شایانی برای پیاده سازی هر چه بهتر نظام ارجاع خواهد بود.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۸ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، نیشابور و دانشکده‌ علوم پزشکی تربت‌جام است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha