اسدالله بادامچیان دوشنبه شب در گفت و گویی درباره نقش و جایگاه احزاب و گروههای سیاسی در انتخابات گفت: امام(ره) فرمودند هر کاری میخواهید انجام دهید اما برپایه سه محور باشد؛ ایمانی، مردمی و با برنامه کار کنید و بدانید که امور به تدریج پیش میروید.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی افزود: نگاه امام(ره) به مانند ماهیت انقلاب اسلامی تمام مردمی بود. اینکه میگویم تمام مردمی چون از همان سالها که در همه صحنههای گوناگون انقلاب شاهد وقایع بودم میدانم که امام(ره) چگونه انقلاب را مردمی پیش برد.
بادامچیان تاکید کرد: حرکت میلیون مردم درسال ۵۷ موجب شد که آمریکا، انگلیس، فرانسه و همه کشورهای غربی برای حمایت همه جانبه از رژیم شاه شکست بخورند و رژیم چندهزار ساله شاهنشاهی فرو بریزد و به جای آن نظام مقدس جمهوری اسلامی برپا شد و حتی وقتی که امام(ره) به ایران آمد میبینید که استقبال از ایشان مردمی بود.
وی خاطرنشان کرد: بعد از پیروزی انقلاب، امام(ره) نظام جمهوری اسلامی را به شکل مردمی پیش برد. خیلیها به امام میگفتند نیازی به این همه انتخابات نیست اما ایشان معتقد بودند که باید همه امور توسط مردم انجام شود. بنابراین مردم پایه و اساس و همه چیز نظام و انقلاب ما بودند.ر
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی، بهترین روش برای مدیریت و اداره جامعه را مردم سالاری برپایه ارزشی دانست و گفت: این مردم سالاری با انتخاب مردم انجام میشود به همین علت آن چیزی که ولی امر و همچنین عقل، علم، تجربه و خدا میخواهد این است که انتخابات آزاد، مردمی و ارزشی باشد.
بادامچیان درباره مخالفان مشارکت بالا در انتخابات یازدهم اسفند، گفت: به کسانی که ادعای زیادی دارند نباید توجه کرد باید دید کدام گروه از مردمی بودن نگران است. برکت در حضور عظیم مردم است. انتخاباتی موثر و مفید است که با حضور گسترده مردم برگزار شود. مردم هر کسی را انتخاب کردند خودشان با او همراهی می کنند و اگر دیدند آن فرد به درد نمی خورد او را چون بنی صدر کنار میگذارند. امام(ره) فرمودند اگر رئیس جمهور خلاف کند ملت او را به جهنم خواهد برد. امام, بنی صدر را مردمی علاج کرد و او را به ملت شناسند. ملت, بنی صدر را شناخت و فهمید او روشنفکر و آزاداندیش نیست بلکه یک ژنرال پینوشه آمریکایی است.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در ادامه با اشاره به برخی مسائل کشور از مردم خواست در انتخابات مجلس نمایندگانی انتخاب کنند که مشکلشکن باشند.
وی با اشاره برسر کار آمدن برخی باندهای قدرت با رای مردم و عدم شایسته سالاری در چینش افراد، گفت: آنها ممکن است انسانهای خوبی باشند اما بعد از اینکه سرکار می آیند باند خودشان را بر سرکار بیاورند و افرادی که لیاقت و کارآمدی لازم را ندارند را منصوب کنند چون از باند خودشان است. بنابراین دنبال این افراد نروید دنبال کسانی بروید که قوی، پاک، سالم، شجاع و مقتدر باشند و به فکر این نباشند که دفعه بعد هم رای بیاورند یا نیاورند و یا از ارزشهای خود بگذرند یا اگر دید وزیری لایق نیست با شجاعت او را استیضاح کند و کنار بگذارد.
دبیرکل حزب موتلفه افزود: نماینده هر کاری انجام دهد باید شفاف برای مردم توضیح دهد بنابرابن اگر نماینده محافظه کار است به او رای ندهید. ببینید سابقه این فرد و پاکی، سلامت، اقتدار و کارآمدی او چگونه است و آیا اهل جنجال است؟ به افراد جنجالی رای ندهید. به کسی رای بدهید که وقت خود را بیخودی صرف منازعات نمیکند. اگر این نمایندگان را انتخاب کردید، یک مجلس مقتدر، قوی، شجاع و همراه با دولت قوی روی کار میآید.
بادامچیان خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات بزرگ در انتخابات مساله پول خرج کنها است. داوطلبی میآید میلیاردی خرج میکند و شام و غذا میدهد و برخی هم رای خودشان را میفروشند. به این فرد رای ندهید او نماینده ملت نیست بلکه سرمایه دار است. حقوق نماینده مجلس که کفاف این پولها را نمیدهد. به نماینده ای هم که حقوق زیاد میگیرد یا به حقوق نجومی اعتراض ندارد رای ندهید. ملت باید به نمایندگانی رای بدهند که پاک و صادق و خوب باشند.
وی تاکید کرد: ما در موتلفه اسلامی در معاونت سیاسی مدیریت دائم انتخابات داریم. الان هم شورای انتخاباتی داریم و این شورا را راه انداخته ایم و به همه دبیران در ۳۱ استان گفته ایم افراد معتبر را چه حزبی و چه غیرحزبی شناسایی کنند و این شناسایی هم انجام شده است و گفته ایم حساب شده ثبت نام کنند.
بادامچیان ادامه داد: در موتلفه، اعضایی داریم که به درد مجلس میخورند اما ممکن است افرادی هم عضو حزب نباشند اما انصافا به درد مجلس بخورند. نباید اینگونه باشد که اگر فردی بهتر از من میتواند کار کند بگویم نه چون دبیرکل هستم از همه بهترم!
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی درباره این سوال که «آیا مجلسی مفید خواهد بود که نخبگان از سوی مردم انتخاب شوند؟» گفت: چه کسی است این مجلس را مفید نداند؟ منتها شرط این است که این فرد نخبه مثلا به عنوان کارشناس اقتصاد، تمام شاخههای اقتصاد را بشناسد.
وی ادامه داد: جامعه و نظام ما اسلامی است. در کتابی که پارسال درباره اقتصاد اسلامی به بیان ساده نوشته ام شرح داده ام. هم کارشناس اقتصاد و هم فرد حوزوی ما که با اقتصاد آشنا است اقتصاد دانشگاه و جهانی را بلد نیست هر دوی این افراد نمیتوانند برای مجلس مفید باشند. اگر میخواهیم برای مجلس دوازدهم اقتصاددان انتخاب کنیم باید فردی انتخاب شود که اقتصاد اسلامی، اقتصاد روز جهان، اقتصاد دانشگاهی و اقتصاد اداری و اقتصاد بومی ایران را بداند. اینکه چه کسی میتواند این را تشخیص دهد اینجاست که جایگاه حزب و تحزب مشخص میشود.
نظر شما