به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی د انشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز مدیر امور بیماریها و مراکز تشخیصی و درمانی معاونت درمان دانشگاه با اعلام این خبر گفت: افراد گرمازده مراجعه کننده به اورژانسهای بیمارستانها، به صورت سرپایی درمان و ترخیص شدند.
دکتر مسعود نشاطی با اشاره به راههای پیشگیری از گرمازدگی توضیح داد: پوشیدن لباسهای سبک با رنگ روشن، استفاده از کلاههای پهن، مصرف مقادیر مناسب مایعات (روزانه نوشیدن هشت لیوان آب در تابستان)، استفاده از غذاهای کم چرب، میوهها و سبزیجات فیبردار و قرار نگرفتن در معرض تابش مستقیم آفتاب راههایی هستند که میتوانند در جلوگیری از گرمازدگی مفید واقع شوند.
بر اساس اعلام نظر کارشناسان حوزه بهداشت کودکان خردسال، سالمندان و افراد دارای بیماریهای زمینهای از جمله دیابت، پرفشاری خون، کلیوی و قلبی بیشتر در معرض خطر گرمازدگی قرار دارند و باید بیشتر مراقبت کنند.
تمام مراکز درمانی در آمادگی کامل برای ارائه خدمات به افراد گرمازده هستند و حفظ خونسردی نکته مهمی برای مقابله با این مساله است.
اداره کل هواشناسی خوزستان طی چند هفته اخیر نسبت به وقوع دماهای بالای 49 درجه و بالاتر هشدار سطح زرد و نارنجی صادر کرده است.
نظر شما