به گزارش ایرنا به نقل از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری، پیام احمدی روز چهارشنبه در نشست معارف اسلامی مدیران چهارمحال و بختیاری به میزبانی این اداره کل در سالن جلسات دفتر نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرکرد افزود: در رویدادهای فرهنگی و هنری قرار گرفته در تقویم اجرایی، تحقق موضوعاتی چون جهاد تبیین، هویت ملی، دینی و انقلابی، خانواده و نشاط اجتماعی مدنظر قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه علاوه بر این موارد، بحث اقتصاد فرهنگ و هنر و تولیدات فرهنگی نیز بهصورت ویژه در برنامههای اجرایی سال ۱۴۰۲ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان دنبال میشود، تصریح کرد: با توجه به سفر وزیر فرهنگ به چهارمحال و بختیاری در اواخر تیر امسال، امید میرود روند اجرایی برنامهها سرعت بیشتری گرفته و در جریان سفر رییسجمهور به استان نیز با جذب اعتبارات جدید، شرایط اجرای برنامهها و زیرساختهای فرهنگی و هنری بهبود یابد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری همچنین توجه به احیای بسیاری از رویدادهای فرهنگی و هنری در تقویم اجرایی این اداره کل را مهم دانست و افزود: تلاشها بر انجام کارهای اثرگذار فرهنگی در سال ۱۴۰۲ ادامه دارد که بر همین اساس تاکنون برنامههایی چون کنسرت نمایش دل آرام، نمایشگاه علوم قرآنی، جشنواره اقوام، جشنواره موسیقی نواحی و جشنواره موسیقی مناطق زاگرس نشین در استان اجرا شده است.
وی استقبال عمومی از این برنامهها را از اتفاقات خوب این رویدادها بیان کرد و گفت: رویداد یک روزه سلام فرمانده در چهار شهرستان استان توانست نزدیک به ۱۵ هزار مخاطب را به خود جذب کند و درخشش محبت به امام عصر (عج) را در برابر هجوم سنگین جنگ ترکیبی رسانهای به رخ بدخواهان بکشاند.
احمدی با تأکید بر اینکه در تمامی برنامههای اجرایی تلاش میشود رویکرد عدالت محوری و توجه به ظرفیت همه شهرستانها نمایان شود، تصریح کرد: این رویکرد تحولی، تاکنون توانسته است به افزایش عمق اثرگذاری رویدادهای فرهنگی و هنری استان کمک کند.
وی توجه به موضوع هویت و پاسداشت زبان فارسی بهعنوان یکی از مهمترین مصادیق هویت بخشی را نیز متذکر شد و افزود: تدوین برنامهها با هدف ارتقای این مؤلفه از اولویتهای فرهنگی این اداره کل در ۲ سال اخیر است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در بخش دیگری از سخنان خود به سالروز شهادت شهید صارمی و روز خبرنگار نیز اشاره کرد و یادآور شد: بر اساس آمار بانکهای اطلاعاتی مشخصات نزدیک به ۲۰۰ خبرنگار در استان به ثبت رسیده است که در این میان حدود ۵۰ خبرنگار به صورت دائم مشغول فعالیت در این عرصه هستند.
وی بیان کرد: سیاست قطعی مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی، تقویت کمی و کیفی حوزه رسانه بهعنوان یک سرمایه ارزشمند در همه مناطق استان است.
احمدی در خصوص امکانات زیرساختی حوزه فرهنگ و هنر استان گفت: در مناطق مختلف حداقلهای زیرساختی وجود دارد و این زیرساختها در دیگر مناطق نیز با حمایت دولت در حال شکلگیری است که با تهیه بسته بهبود زیرساختها پس از سفر وزیر به استان، انتظار میرود تا پایان دولت سیزدهم، اتفاقات خوبی در این حوزه روی دهد.
وی سرانه آموزش هنر در چهارمحال و بختیاری را بنا به آمار جمعیتی مخاطبان مطلوب دانست و اظهار کرد: با این وجود تلاش میشود پوشش آموزشها به حداکثر ممکن ارتقا یابد و عدالت آموزش هنر نیز در تمامی مناطق برقرار شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با تأکید بر استفاده بهینه از ظرفیت کانونهای فرهنگی هنری مساجد گفت: این کانونها با پراکندگی در تمامی مناطق استان میتوانند پایگاههای مناسبی برای گسترش فعالیتهای فرهنگی و هنری بهویژه در حوزه جوانان و نوجوانان باشند.
به گزارش ایرنا، در سفر ماه گذشته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به چهارمحال و بختیاری بر توسعه. زیرساخت بخش فرهنگ و هنر در ۱۱ شهرستان استان تاکید شد.
نظر شما