به گزارش روز پنجشنبه روابطعمومی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی «مصطفی مرزبان»، افزود : این سراها شامل سرای اکبریان، صندوقسازها، کاشانی، کتابفروشها، فدایی و چهارسوق است.
وی بیان کرد: بازار تاریخی اراک همواره در سالهای گذشته با هدف استحکام بخشی این اثر ارزشمند تاریخی به عنوان بخشی از هویت کالبدی این شهر مورد مرمت قرار گرفته است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی هزینه مرمت این سراها را حدود ۹۰ میلیارد ریال ارزیابی کرد و گفت: این اعتبار از محل منابع مالی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی و شهرداری اراک تامین شده است.
مرزبان افزود: علاوه بر این، به صورت همزمان مرمتهای اضطراری، رفع خطر و انجام مرمتهای اساسی در بخشهای عمومی به ویژه راستههای اصلی بازار در دستور کار قرار دارد و کفسازی و محوطهسازی گذرها و سراها با مشارکت شهرداری بافت تاریخی در حال اجرا است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی گفت: در مجموع ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار در سال جاری برای مرمت بازار تاریخی اراک در نظر گرفته شده است.
بازار تاریخی اراک، یکی از مهمترین جاذبههای فرهنگی، تاریخی، اقتصادی و ارزشمند شهر اراک به شمار میرود که پس از ۲۰۰ سال از عمر آن همچنان مرکز فرهنگی و اقتصادی اراک محسوب میشود.
نظر شما