حسین رجبی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد با برنامه ریزی های انجام شده از ابتدای سال جاری تاکنون و با توجه به دستورات صادره و پیگیری های انجام شده توسط قاضی درمان مدار استان و تلاش های مرکز توانمندسازی معتادین استان قزوین (مجموعه درمان دادگاه مدارسابق) جهت اشتغال به مراکز تولیدی معرفی و مشغول به کار شده اند.
دادستان عمومی و انقلاب قزوین همچنین یادآور شد: با مساعدت های انجام شده برخی از این افراد به شغل های سابق خود برگشته اند.
این مقام قضایی استان قزوین اظهار کرد: ۱۱ کارگاه تولیدی در مراکز ترک اعتیاد استان قزوین فعال هستند تا از این طریق به اشتغال معتادان بهبود یافته کمک شود.
دادستان عمومی و انقلاب قزوین اضافه کرد: چهار کارگاه تولیدی نیز در آستانه بهره برداری هستند تا از ظرفیت آنها برای اشتغالزایی این افراد استفاده شود.
رجبی با بیان اینکه برخی از معتادان بهبود یافته نیازمند یادگیری مهارت هستند تا امکان فعالیت در بازار کار را پیدا کنند،اظهار کرد: در این رابطه هماهنگی های لازم از طریق شورای مهارت استان ایجاد شده و ظرفیت های آموزشی مناسبی متناسب با نیاز بازار کار و صنایع شکل گرفته است.
دادستان عمومی و انقلاب قزوین با بیان اینکه برای پیشبرد اهداف در این حوزه باید همه پای کار باشیم، اظهار کرد: برای اشتغال معتادان بهبود یافته باید برنامه ریزی بهتر و تلاش هرچه بیشتر دستگاه های متولی و همچنین همکاری و تعامل بانک ها و بخش خصوصی را شاهد باشیم.
وی با اشاره به آثار مثبت اشتغال به کار دوباره معتادان بهبود یافته در کاهش آسیب های اجتماعی،خاطرنشان کرد: اشتغال به کار دوباره معتادان بهبود یافته به بازگشت این افراد به روند و چرخه عادی زندگی و پرهیز از تکرار مصرف مواد مخدر کمک می کند.
نظر شما