پنجره واحد تجاری نیاز اصلی رفع موانع سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی کاوه است

ساوه - ایرنا - مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و شهر صنعتی کاوه گفت: راه اندازی پنجره واحد تجاری و سرمایه گذاری اصلی ترین نیاز این منطقه برای رفع موانع است که این مهم به زدوی فراهم می شود.

به گزارش ایرنا، «مجتبی افرند» روز یکشنبه در آیین تکریم و معارفه سرپرست گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه اظهار کرد: فعالیت پنجره واحد سرمایه‌گذاری می‌تواند نقش مهمی در تسهیل و روان ‌سازی مسیر سرمایه ‌گذاری داشته باشد که مجوز آن اخذ و هم اکنون مراحل طراحی را در ساختمان گمرک و ساختمان شهر صنعتی کاوه طی می‌کند.

وی گفت: پیش بینی می شود این طرح در ۲ ماه آینده شاهد شروع عملیات اجرایی باشد و تلاش می شود در این پنجره واحد نیازهای فعالان اقتصادی بدون مراجعه به پایتخت در شهر صنعتی کاوه برطرف شود.

افرند با اشاره به هدفگذاری اهداف توسعه‌ای برای منطقه ویژه اقتصادی کاوه اظهار کرد: براساس اعلام دبیرخانه سازمان مناطق آزاد کشور، منطقه ویژه اقتصادی کاوه در سال گذشته بجز مناطقی در کشور که در حوزه پتروشیمی و نفت از نظر تولید حجمی و مراودات مالی رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

افرند به مزیت‌های این منطقه اشاره کرد و افزود: منطقه ویژه اقتصادی کاوه در مجاورت به پایتخت و قرار گرفتن در شاهراه مواصلاتی کشور در قطب صنعت کشور مستقر شده است و به منظور پشتیبانی از فعالیت‌های اقتصادی و برقراری ارتباط تجاری و بین المللی و تحرک در اقتصاد منطقه‌ای و تولید و پردازش کالا، انتقال فناوری صادرات غیرنفتی، ایجاد استغال مولد و جلب و تشویق سرمایه گذاری داخلی و خارجی، ترانزیت و انتقال کالا(ترانشیپ) در کشور ایجاد شده است.

سهم ۷۶ میلیون دلاری شهرکاوه از صادرات استان مرکزی

مدیرکل گمرکات استان مرکزی نیز گفت: گمرک استان مرکزی در چهار ماهه امسال ۳۱۶ میلیون دلار صادرات داشته است که سهم منطقه ویژه اقتصادی کاوه ۷۶ میلیون دلار بوده است.

علیرضا صدیقی‌راد افزود: گمرک استان مرکزی در همین مدت و در حوزه وارادت نیز ۳۰۴ میلیون دلار واردات از ۴۵ کشور دنیا داشته است که سهم منطقه ویژه اقتصادی کاوه از این میزان ۲۲۳ میلیون دلار بوده است.

وی افزود: سطح گمرک منطقه ویژه اقتصادی از نظر ساختار اداری و نیروی انسانی ارتقاء پیدا می کند که این موضوع از طریق رئیس کل گمرک ایران در حال پیگیری است.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز گفت: استان مرکزی قطب صنعت کشور است و ساوه در برگیرنده بزرگترین شهر صنعتی ایران با تولیدات متنوع و استراتژیک است که در حوزه صادرات بسیار پویا و فعال به شمار می‌رود.

رفع موانع سرمایه گذاری منطقه ویژه اقتصادی کاوه نیازمند پنجره واحد تجاری است

«علی جودکی» با تاکید بر نگاه ویژه به حوزه صادرات و گمرک شهر صنعتی کاوه افزود: منطقه ویژه شهر صنعتی کاوه با در اختیار داشتن زیرساخت‌های مناسب در حوزه گمرک با پشتیبانی از فعالیت‌های اقتصادی و به منظور برقراری موثرتر ارتباطات تجاری بین‌المللی موجب ایجاد تحرک و پویایی مضاعف در اقتصاد منطقه‌ای شده است و نتیجه آن افزایش سهم صادرات غیرنفتی است.

رییس انجمن مدیران صنایع ساوه و عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی اراک نیز گفت: پویایی در حوزه صنعت و تولید نیازمند حضور مدیرانی کارآمد و توانمند در بخش دولتی و خصوصی است.

«سیدسعید رضوانی» به مزیت‌های منطقه ویژه اقتصادی کاوه اشاره کرد و افزود: وجود انبارهای روباز و مسقف، وجود ترمینال کانتینری و بارانداز و وجود زیرساخت‌های متعدد در این منطقه بستر مناسبی را برای استقلال گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه ایجاد کرده است و انتظار می‌رود گمرک ساوه در ساختار اداری به اداره کل گمرک ارتقاء یابد.

وی با اشاره به سهم ۸۰ درصدی گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه از درآمد گمرکی استان گفت: افزون بر نیمی از سرمایه گذاری حوزه صنعتی و تولیدی صورت گرفته در استان مرکزی به شهرستان ساوه اختصاص دارد و این ظرفیت همچنان با شتاب در حال توسعه است و نیازمند تامین زیرساخت های مناسب و فراهم کردن شرایط لازم است.

«حمیدرضا محمدی» سرپرست جدید گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه نیز گفت: ساوه شهری صادرات و پرمزیت است و به دلیل حجم بالای صادرات در حوزه وزنی و ارزشی باید به گونه ای برنامه ریزی و هدفگذاری کرد تا سرعت صادرات افزایش و امسال به ۴۰۰ میلیون دلار در این منطقه برسد تا در شرایط تحریمی برای کشور ارزآوری مناسبی صورت گیرد.

در این آیین حمیدرضا محمدی طی حکمی از سوی رییس کل گمرک کشور به عنوان سرپرست جدید گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه معفری و از زحمات فرامرز امیدی رییس سابق این گمرک قدردانی شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha