رسانه‌ها مانع شکل‌گیری بحران‌های جدی در سیستان و بلوچستان شوند

زاهدان- ایرنا- سرپرست معاونت حقوق عامه دادستانی زاهدان با بیان اینکه مقابله با بحران خیلی سخت است، گفت: رسانه‌ها باید مانع شکل گیری بحران های جدید در استان شوند.

به گزارش خبرنگار ایرنا ابوالفضل احمدزاده روز یکشنبه با حضور در دفتر خبرگزاری ایرنا در زاهدان گرامیداشت روز خبرنگار اظهار کرد: کسب رضایتمندی مردم مهمترین اصل برقراری حقوق عامه در نظام اسلامی است که در این راستا طبق گزارشات واصله و مراجعات مردمی توانسته ایم رضایت ۷۰ درصدی مردم را در صیانت از حقوق عامه به معنای واقعی کلمه جلب و جذب کنیم.

وی با اشاره به اینکه توفیقات حاصل شده در این امر به واسطه همراهی رسانه ها و دعای مردم بوده است، ادامه داد: مردم استان سیستان و بلوچستان مظلوم، محروم و بسیار نجیب بوده و تلاش ما بر این است تا در مسیر خدمت رسانی به آنان از هیچ خدمتی دریغ نکنیم.

سرپرست معاونت حقوق عامه دادستانی زاهدان تصریح کرد: با توجه به اینکه برخی مکاتبات قضایی و صبغه محرمانه دارد اکثر خدمات ارائه شده این معاونت رسانه‌ای نمی‌شود اما یک دهم خدماتی که در این حیطه ارائه شده پوشش رسانه‌ای داده شده اند.

وی افزود: در این زمینه حدود ۱۲۰ پرونده "زونکن" وجود دارد که هر یک موضوع خاص حقوق عامه را دنبال می‌کند و موید حقوق عامه است، از جمله آن بحث محیط زیست بوده؛ آنچه که امروز در تمام بخش منطقه سیستان می‌گذرد مورد ورود جدی دادستانی مرکز استان بوده است، موضوع گرد و غبارها یا به تعبیری سیل شن‌هایی که در این منطقه جاری و ساری است به دادستانی کل کشور معاونت حقوق عامه ارسال شده است.

احمدزاده با بیان اینکه وضعیت آب و خشک شدن رودخانه هیرمند یک بحران است، تاکید کرد: مقابله با بحران خیلی سخت است، مطالبه جدی من از مدیران استانی این است که نگذارند مسائل خرد جمع، تکثیر و تجمیع شوند و به ظهور بحران ها نزدیک شویم؛ بنابراین تاکید می کنم رسانه ها که در این زمینه اثر گذار هستند باید مانع شکل گیری بحران های جدید در استان شوند، نباید بگذاریم برخی مسوولان گزارش خاص خود را ارائه دهند.

وی اظهار کرد: حدود به سه سال فرآیندی را طی کردیم مبنی بر اینکه سیستان و بلوچستان با تنش آبی مواجه است، در این راستا علاوه بر مکاتبات و جلسات متعدد با شرکت های دخیل مانند آب و فاضلاب و آب منطقه ای به این نتیجه دست یافتیم که این مکاتبات نه تنها جنبه قضایی دارد بلکه جنبه فنی هم در آن لحاظ شود.

به گفته سرپرست معاونت حقوق عامه دادستانی زاهدان؛ در نهایت بعد از سه بازدید رسمی در سال ۱۴۰۱ بنا به دستور دادستان مرکز استان گزارشی در ۶۴ صفحه با تمام ضمائم و مستندات به دادستان کل کشور معاونت حقوق عامه ارسال شد که با پیگیری های صورت گرفته مشخص شد گزارش ما عینا به وزارت نیرو ارسال شده؛ در این زمینه طی روزهای اخیر معاون وزیر نیرو در زابل حضور پیدا کرد.

وی گفت: ادعای ما این است با توجه به ورود دستگاه قضایی به این حوزه و مطالبه جدی که داشتیم و گزارشات عینی و مصداقی که نوشته بوده ایم منتهی به این شد بازدیدها تداوم یابد و مقرر شد نامه ای که از دادستانی کل کشور به وزارت نیرو ارسال شده و ملزم به گزارش ما است خروجی و نتایج آن را به ما اعلام کنند که نتایج و خروجی آن هر چه باشد به سمع و بصر مردم اطلاع رسانی خواهیم کرد.

احمد زاده ورود به موضوع حوزه مدیریت بحران را یکی دیگر از اقدامات برشمرد و اذعان کرد: ما دیگر با تنش آبی مواجه نیستیم بلکه با بحران ها در سیستان و بلوچستان دست و پنجه نرم می‌کنیم، در این زمینه دادستانی مرکز استان از باب صیانت از حقوق عامه اجازه نمی دهد بحران های دیگری بر این استان تحمیل شود یا شکل گیرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha