به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی ادارهکل دادگستری استان مرکزی، حجتالاسلام «عبدالمهدی موسوی»، افزود:با اقدامات و نظارتهای صورت گرفته، بازدیدهای مستمر و برگزاری نشستهای منظم در یک سال گذشته، کالاهای موجود در انبار ادارهکل جمعآوری و فروش اموال تملیکی و گمرکات استان که دارای حکم بودند و یا کالاهای سریع الفساد محسوب میشدند، تعیین تکلیف شد و با صدور دستورات قضایی از طریق مزایده عمومی و دیگر راهکارهای قانونی به فروش رسید و یا امحا شد.
وی بیان کرد: سال گذشته در مجموع یکهزار و ۴۴۴ پرونده در خصوص تعیین تکلیف کالاهای موجود در این انبارها رسیدگی و با صدور احکام قضایی، سههزار و ۳۳۲ ردیف کالایی به ارزش بیش از یکهزار و ۳۱۰ میلیارد ریال ترخیص داده شد.
رییس کل دادگستری استان مرکزی اضافه کرد: در سه ماهه نخست امسال نیز ۴۱۸ پرونده در این خصوص بررسی و احکام آنها صادر شد که در نتیجه ۵۳۸ ردیف کالایی به ارزش ۷۶ میلیارد تومان از این انبارها، به صورت فروش و یا استرداد ترخیص شد.
حجتالاسلام موسوی تاکید کرد: نظارت بر وضعیت انبارهای سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی و تعیین تکلیف اموال موجود در انبارها، در دستور کار مستمر دادگستری استان مرکزی قرار دارد تا اموال توقیفی در سریعترین زمان ممکن تعیین تکلیف و از هرگونه هدر رفت آنان جلوگیری شود.
وی گفت: در پی ورود دادگستری استان مرکزی به منظور تعیین تکلیف کالاهای رسوبی، شرایط فعلی در مقایسه با گذشته بسیار مناسبتر و بهتر است، اما همچنان تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله وجود دارد و باید تلاشهای بیشتری به خصوص در زمینه ترخیص به موقع کالاهای ضروری و مورد نیاز غذایی و بهداشتی با توجه به استمرار ورود و خروج کالا صورت گیرد.
۲۱۲شعبه دادسرا، دادگاه و دادگاه های عمومی، ۱۳۷ شعبه حل اختلاف و ۱۷۰ موسسه داوری به جمعیت یک میلیون ۴۱۴ هزار نفری استان مرکزی خدمات قضایی ارایه میکنند.
نظر شما