۵۰۰ مدیر مدرسه در کرمانشاه مسئول بازگرداندن دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل شدند

کرمانشاه- ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه حدود ۵۰۰ مدیر دبستان مسئول بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل در استان شدند( دانش آموزانی که باید در مدرسه ثبت نام می کردند)، اعلام کرد: به دلیل رایگان بودن تحصیل در مدارس دولتی؛ در استان کرمانشاه هیچ دانش آموزی نیست که به دلیل نداشتن هزینه مدرسه از تحصیل بازمانده باشد.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا؛ «سلمان محمدی» در نشست هم اندیشی مدیران آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اصحاب رسانه؛ بیان داشت: سال گذشته از ۳۷۰ هزار دانش آموز استان حدود ۲ هزار و ۷۰۰ دانش آموز در مدارس ثبت نام نکردند که به مدیران دبستان های استان ماموریت دادیم آنها را شناسایی و به مدرسه بازگردانند.

وی گفت: از این تعداد مدیران دبستان های استان موفق به شناسایی هزار و ۸۰۰ دانش آموز شدند و مابقی نیز به دلیل جابه جایی منزل و مهاجرت نتوانستیم به آنان دست یابیم.

محمدی همچنین افزود: از این تعداد هزار و ۸۰۰ نفر؛ ۴۲۰ دانش آموز بازمانده از تحصیل سال گذشته به مدرسه بازگشتند.

وی توضیح داد: خیلی از دانش آموزان بازمانده از تحصیل فقط به خاطر مشکلات مالی و فقر نیست که از تحصیل بازمانده اند؛ بلکه عوامل دیگر فرهنگی، اجتماعی مانند بدسرپستی، بی سرپرستی، بیماری و معلولیت جسمی در بازماندن آنها از تحصیل تاثیر گذار است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه تاکید کرد: آموزش و پرورش استان کرمانشاه با تلاش و کوشش با مامور کردن بیش از ۵۰۰ مدیر مدرسه به دنبال بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل است و این اطمینان را هم می دهیم که هیچ دانش آموزی به خاطر شهریه و پول مدرسه ( مدرسه دولتی) از تحصیل بازنمانده است و دیگر عوامل تاثیر گذار بوده است.

وی در ادامه تاکید کرد: پرداخت پول در مدارس دولتی برای ثبت نام و اخذ کارنامه دانش آموز ممنوع و تخلف است، اما مشارکت دواطلبانه در کمک به مدارس هیچ مشکلی ندارد.

۵۰۰ مدیر مدرسه در کرمانشاه مسئول بازگرداندن دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل شدند

مدیرکل آموزش پرورش استان کرمانشاه همچنین شهریه مدارس شاهد، غیر دولتی، تیزهوشان، غیر انتفاعی و هیات امنایی را هر کدام براساس مصوبات ابلاغ شده از قبل و شاخص ها و برنامه های جانبی آن مدارس اعلام کرد.

دولت سیزدهم در آموزش و پرورش دست به اقدامات بزرگی زده است

محمدی در بخش دیگر از سخنان خود با بیان اینکه آموزش و پرورش کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش آموز، ۲۶ هزار معلم فعال و ۲۹ هزار فرهنگی بازنشسته دارد، گفت: تقریبا نصفی از کارکنان استخدامی دولت در آموزش و پرورش قرار دارند زیرا این وزارت وظیفه تربیت نیروی انسانی کشور را برعهده دارد.

وی در ادامه به اقدام های بزرگ دولت سیزدهم در وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: ابتدا بازگشایی شجاعانه مدارس در فروردین ماه ۱۴۰۱ پس از دوران کرونا در دولت سیزدهم داشتیم که باوجود تبلیغات بسیار منفی و هجمه های زیاد این اتفاق افتاد و خدا شکر نتیجه بخش بود.

محمدی دومین اقدام بزرگ دولت سیزدهم را اجرای نظام رتبه بندی معلمان عنوان کرد گفت: نظام رتبه بندی معلمان در ابتدا باوجود داشتن مشکلات اولیه سامانه ای که موجب برخی از اعتراضات شد اما در نهایت در راستای کمک به معیشت معلمان، ارتقای کیفیت آموزش و ساماندهی نیروی کار در آموزش و پرورش با موفقیت به مرحله اجرا در آمده و ایرادات آن نیز روز به روز برطرف می شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه سومین کار بزرگ دولت سیزدهم را تاثیر امتحانات نهایی پایه دوازدهم در پذیرش کنکور اعلام کرد که امتحانات نهایی سال تحصیلی دوازدهم ۴۰ درصد بر رتبه کنکور تاثیر دارد.

محمدی چهارمین کار بزرگ دولت سیزدهم را شیوه جدید جذب معلمان دانست که براساس نیاز و تخصص خود جذب آموزش و پرورش می شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha