به گزارش روز سهشنبه ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیتالله سید احمد علمالهدی، وی در دیدار با دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت(ع) در مشهد افزود:بنده مخالف اصلی این طرحها هستم و باور دارم که این شهر باید از طریق یک جریان سالم و اخلاقی توسعه یابد.
وی ادامه داد:این یک مزیت بزرگ برای شیعیان ایران و اقصی نقاط جهان است که مرجعیت واحدی داشته باشند و یک نهاد حقوقی همچون مجمع جهانی اهلبیت(ع) بتواند در جنبههای مختلف فکری و معرفتی، اندیشه تشیع را در جهان گسترش بدهد و آن را بیش از پیش فراگیر کند.
امامجمعه مشهد گفت: آغاز به کار دفتر مجمع جهانی اهلبیت(ع) در مشهدالرضا(ع) هم یک فرصت فرهنگی مهم است که با توجه به ظرفیتهای ذاتی شهر امام رضا(ع)، زمینه اثرگذاری برای فعالیتهای مجمع را دوچندان میکند.
علم الهدی افزود: در سال ۱۴۰۰، مشهدالرضا(ع) بیش از هفت میلیون زائر خارجی داشت و امسال پیشبینی شده است که شمار زائران خارجی به ۱۰ میلیون نفر برسد و این شمار از زائران خارجی که بیشتر آنها عربزبان هم هستند، ظرفیت بسیار مطلوبی را فراهم میکنند که بتوان زمینه آشنایی بیشتر آنها با معارف اهلبیت(ع) و بهخصوص امام رضا(ع) را فراهم کرد تا هر زائر به سفیر نشر این آموزهها و البته میزبانی حسنه مردم مشهد تبدیل شود.
وی ادامه داد:اینجاست که کانونهای فرهنگی و تبلیغی همچون مجمع جهانی اهلبیت(ع) میتوانند به صحنه بیایند و در عرصه مدیریت زائران خارجی از لحظه ورود آنها به مشهدالرضا(ع) تا زمان بدرقه آنها برای بازگشت، به طور فعال نقشآفرینی کنند.
دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت(ع) نیز با بیان این که مشهد بدون شک یکی از قطبهای فکری و فرهنگی جهان اسلام و تشیع است گفت: امام رضا(ع) در سیره خود بهعنوان یک شخصیت تعاملی با سایر ادیان و مذاهب مشهور بود و از این منظر، میتوان از منطق و استدلال امام هشتم(ع) در جلسات مناظره استفاده کرد.
حجت الاسلام رضا رمضانی گیلانی افزود: بیش از سه هزار مبلّغ مذهبی با مجمع جهانی اهلبیت(ع) تعامل و ارتباط دارند.
وی اضافه کرد: مجمع جهانی اهلبیت(ع) در همه کشورهای اسلامی، از ظرفیت مبلغان آموزشدیدهای استفاده میکند که ناشر مکتب ائمه اطهار(ع) هستند و افتتاح دفتر نمایندگی مجمع در مشهدالرضا(ع) میتواند به انسجام بیشتر این شبکه و ترویج معارف رضوی در بین مذاهب مختلف اسلامی کمک کند.
نظر شما