به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدعلی نوبخت روز چهارشنبه در اعتراض به روند عملیات اجرایی احداث پل روستایی اروست در محل عملیات اجرایی این طرح مستقر شد و تا تعیین و تکلیف نهایی این طرح از منطقه خارج نخواهد شد.
۲۴ مهرماه سال ۷۴ یعنی ۲۸ سال پیش رهبر معظم انقلاب اسلامی در بازدید از روستای اروست از توابع بخش چهاردانگه ساری دستور احداث این پل را صادر کردند و در سالروز سفر تاریخی ایشان به این روستا نیز استاندار مازندران در سال گذشته در قالب سفرهای استانی در این منطقه حضور یافت و احداث این پل یکی از مصوبات مهم این سفر بود.
مقام عالی دولت در مازندران در این سفر شهرستانی خود با همراهی ۶۰ تن از مدیران اجرایی، به شهر کیاسر و روستای اروست سفر کرد. در این سفر که نماینده ولیفقیه در استان مازندران نیز حضور داشت، استاندار مازندران با اقشار مختلف مردم، خانواده معزز شهدا و فعالان سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بخش چهاردانگه ساری دیدار و گفت و گو کرد و از نزدیک در جریان مسایل و مشکلات مردم این روستا قرار گرفت، از مناطق محروم بازدید شد.
احداث پل روستای اروست از توابع بخش چهاردانگه ساری از جمله مصوبات سفر استاندار مازندران به این منطقه است که به گفته مسئولان پیشرفت فیزیکی این طرح با صرف ۴.۵ میلیارد تومان اعتبار، اکنون به ۶۰ درصد رسیده است.
سفری از جنس نور و خدمت
اهالی روستای محروم "اروست" از توابع بخش چهاردانگه شهرستان ساری در استان مازندران، ۲۴ مهرماه سال ۷۴ پذیرای رهبر معظم انقلاب اسلامی بودند. مردم این روستا آنچه از عشق و محبت به ولایت داشتند در استقبال از معظمله نثار مقدم حضرتش کردند. روستاییان چندین راس گاو و گوسفند را در پیش پای رهبرشان قربانی کردند و با پخش نقل و شیرینی، و سردادن شعار "صل علی محمد بوی خمینی آمد" از حلاوت دیدار با مقتدایشان کام شیرین برگرفتند.
مقام معظم رهبری دیدار از این روستای ۱۵۰ خانواری را با حضور در تنها مدرسه ابتدایی و راهنمایی آن آغاز کردند تا تاکیدی بر اهمیت درس و مدرسه برای روستاییان باشد. رهبر انقلاب به کلاسهای درس روستا رفتند، با کودکان روستایی با صمیمیتی پدرانه گفت و گو کردند و دست محبت خود را به سرو رویشان کشیدند. معظمله همچنین مستقیما از زبان مدیر و معلمان بسیجی این مدرسه با کاستیها و کمبودهای آنان آشنا شدند و به مسؤولان عالیرتبهای که همراهشان بودند دستور کار بیشتر برای مردم این روستا را دادند.
گرامیداشت سالروز سفر رهبری به روستای اروست با سفر استانی استاندار مازندران
استاندار مازندران روز یکشنبه ۲۴ مهرماه سال گذشته در ادامه سفرهای شهرستانی به منطقه چهاردانگه ساری سفر کرد. نماینده عالی دولت در استان پیش از حضور در مراسم گرامیداشت سالروز سفر رهبر معظم انقلاب به روستای اروست، از پل نیمهتمام این روستا بازدید و برای تکمیل و بهره برداری از این راه دسترسی روستایی ضربالاجل تعیین کرد.
حسینیپور در حاشیه بازدید از این پل نیمه تمام در جمع خبرنگاران تاکید کرد که به هیچ عنوان روا نیست اهالی روستای اروست با بیش از ۲هزار خانوار جمعیت از راه دسترسی ایمن محروم شوند و به طور حتم مسئولان امر برای تکمیل این طرح عمرانی باید پای کار بیایند.
وی در ادامه با تخصیص اعتبار در محل جانمایی طرح، دستور داد تا حداکثر طی یک روز کارگاه تکمیل این پل نیمهتمام تجهیز و روند ساخت هم آغاز شود.
اکنون با گذشت ۲ روز از این سفر، بخشدار چهاردانگه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه از فردای دستور استاندار مازندران روند تجهیز کارگاه آغاز شد، گفت: پیمانکار با تامین اعتبار یک میلیارد تومانی از محل اعتبارات شهرستان ساری کار خود را آغاز کرد.
سلمان ستاری به روند اجرای پروزه اشاره کرد و گفت: عملیات ساخت این پل در سال ۹۴ آغاز و در سال ۹۷ به دلایل نامشخص نیمه تمام رها شده بود که با دستور عالی ترین مقام اجرایی در استان فرآیند ساخت پساز چهار سال وقفه از سرگرفته شد.
وی اضافه کرد: این طرح در زمان حاضر حدود ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که برای تکمیل آن حدود ۱۰ تا ۱۲ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. طبق قول استاندار مازندران به اهالی اروست این طرح حداکثر تا نیمه خردادماه سال آینده باید به بهره برداری برسد.
بخشدار چهاردانگه ساری خاطر نشان کرد: هم اکنون پیمانکار مصالح مورد نیاز از جمله میلگردها را برای تکمیل پل در محل جانمایی طرح قرارداده و پروزه به طور کامل فعال شده و کارگران مشغول ساخت هستند.
آسفالته شدن راه دسترسی تمام روستاهای مازندران تاپایان دولت سیزدهم
استاندار مازندران درآیین سالروز تشریف فرمایی رهبر معظم انقلاب اسلامی به بخش چهاردانگه در مسجد اروست ساری افزود: در یکسال گذشته بخش قابل توجهی از جاده های روستایی استان آسفالت شد و تا پایان دولت سیزدهم هیچ روستای خاکی در مازندران وجود نخواهد شد.
سیدمحمود حسینی پور ادامه داد: کاهش فاصله بین دولت و مردم اولویت شخص آیت الله رئیسی است و بنده تاکنون چهار مرتبه به منطقه چهاردانگه سفر کردم چراکه خدمت عاشقانه به مردم را وظیفه خود می دانیم.
وی خاطرنشان کرد: منطقه اروست به لحاظ بافت، جمعیت و طبیعت بینظیر است و این منطقه باید از ابعاد مختلف مورد حمایت و توجه قرار گیرد.
حسینیپور افزود: فعال کردن اقتصاد روستا یکی از اولویت های اساسی دولت سیزدهم است و باید با برنامه ریزی اصولی روند مهاجرت معکوس جوانان روستا فراهم شود.
وی ادامه داد: وظیفه دولت آن است که در چهار دانگه بستر توسعه اقتصاد را فراهم کند تا با فراهم شدن شرایط کار، بیکاری در در روستاها ریشه کن شود.
ضرب الاجل استاندار مازندران برای تکمیل پل نیمهتمام روستای اروست ساری
استاندار مازندران پیش از حضور در مراسم گرامیداشت سالروز تشریف فرمایی رهبر معطم انقلاب به روستای اروست، از پل نیمهتمام این روستا بازدید و برای تکمیل و بهره برداری از این راه دسترسی روستایی ضرب الاجل تعیین کرد.
حسینیپور به خبرنگاران گفت : به هیچ عنوان روا نیست اهالی روستای اروست با بیش از ۲ هزار خانوار جمعیت از راه دسترسی ایمن محروم شوند و به طور حتم مسوولان امر برای تکمیل این طرح عمرانی باید پای کار بیایند.
وی بیان کرد: عملیات ادامه ساخت پل دسترسی روستای اروست بعد از سالها وقفه با تزریق اعتبار یک میلیارد تومانی از فردا آغاز خواهد شد و تا پایان امسال و یا حداکثر تا اواسط خرداد سال ۱۴۰۲ به بهره برداری خواهد رسید.
بهرهبرداری از پل اروست در آینده نزدیک
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مازندران گفت: با تلاشهای شبانه روزی و مدیریت جهادی این مجموعه، عملیات احداث پل اروست که سالیان سال راکد بود در حال انجام و بزودی مورد بهره برداری قرار میگیرد.
حسن جهانیان چندی پیش ضمن بازدید از روند ساخت پل نیمه کاره دسترسی روستای اروست بخش چهاردانگه شهرستان ساری، افزود: عزم راسخ راهداران مازندران برای بهره برداری از این پل ستودنی است.
جهانیان ادامه داد: پل نیمه کاره دسترسی روستای تاریخی اروست مالخواست بخش چهاردانگه ساری که از آن به عنوان قدمگاه مقام معظم رهبری یاد میشود، در بازدید پارسال استاندار در سالروز سفر تاریخی و از قبل اعلام نشده مقام معظم رهبری به روستای مذکور (۲۴ مهرماه) مورد تاکید قرار گرفته و پروژه از مجموعه اداره کل راه و شهرسازی منفک وجهت اتمام نهایی به این اداره کل واگذار گردید.
او با اشاره به اینکه ساخت عرشه پل نیمه کاره روستای مذکور از جمله مصوبات سفر استاندار به این بخش است، گفت: اکنون این سازه در دست احداث و نصب است و با تکمیل نهایی، افتتاح و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
جهانیان گفت: روستاییان بیش از دیگران به خدمت رسانی و دریافت امکانات و خدمات برای تأمین نیازهای اساسی خود و رهایی از محرومیت نیاز دارند، به همین دلیل محور برنامههای خدمترسانی، توسعه و مقابله با محرومیت باید متوجه نواحی روستایی همچون منطقه پشتکوه چهاردانگه (دهقان ولایت) باشد.
مصوبات برزمین مانده روستای "اروست" مایه تاسف است
نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه شهر ساری نیز بمناسبت ۲۴ مهر سالروز ورود مقام معظم رهبری به این روستا در بخش چهاردانگه مرکز استان، اظهار کرد: از اینکه مسئولان بلندپایه استانی با حضور در این منطقه به بررسی مشکلات منطقه پرداختند و پای حرف مردم نشستند قدردانی می کنیم.
آیت الله محمدباقر محمدی لائینی با اشاره به وعده استاندار مازندران برای احداث پل در روستای اروست، افزود: یک استاندار انقلابی و یک دولت انقلابی پای حرف خودش ایستاده است، برای ما مایه تاسف است که مصوبات ۲۷ سال روی زمین بماند.
وی تصریح کرد: مشکل توسعه بافت روستا و آب کشاورزی و احداث پل و مشکلات دامداری از جمله مشکلات اساسی این روستاست که از زبان مردم آن شنیدم و حتما پیگیری خواهد شد و امیدواریم این سفر دل شما را شاد کند.
استقرار فرماندار ساری در محل عملیات اجرایی احداث پل اروست تا تعیین تکلیف نهایی
فرماندار مرکز مازندران که برای تعیین و تکلیف نهایی احداث پل اروست در محل عملیات اجرایی این طرح مستقر شده است، نسبت به تعیین و تکلیف نهایی ساخت پل دسترسی روستای اروست و اعلامِ شفاف اسامی بانیان وضع موجود در صورت اجرا نشدن مصوبات سفر رهبری و استاندار مازندران هشدار و اولتیماتوم جدی داد.
محمدعلی نوبخت شامگاه سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به علت اهمیت موضوع افتتاح پروژه پل دسترسی به روستای اروست در هفته دولت، در محل عملیات اجرایی احداث پل مستقر شدم تا از نزدیک در جریان روند احداث این پل قرار بگیرم.
مقام عالی دولت در مرکز مازندران با اشاره به اینکه بعد از کشمکش های ۲۸ ساله پیرامون دستور موکد مقام معظم رهبری در سفر به چهاردانگه و دهستان ولایت مبنی بر احداث پل اروست، با توجه به پیگیری هفتگی مجموعه فرمانداری و اهمال و مسامحه برخی از دستگاه های اجرایی، جهت تعیین و تکلیف نهایی این پل، در صورت عدم حصول نتیجه با احدی مماشات نخواهیم کرد.
فرماندار شهرستان ساری در ادامه با بیان اینکه برخی مدیران باید تشریفات، من سالاری، نمایش و کاغذ بازی را کنار بگذراند و مطیع محض قانون و اجرای آن در راستای آرامش و آسایش مردم باشند، افزود: سیاست دولت مردمی سیزدهم و تاکید موکد استاندار ولایی مازندران در جهت رفع موانع و آرامش و رفاه اقتصادی، سیاسی و اجتماعی مردم است و ما نیز در همین مسیر گام برمی داریم.
محمدعلی نوبخت ضمن گلایه شدید نسبت به طولانی شدن روند احداث نهایی پروژه پل اروست گفت: در صورت عدم حصول نتیجه رضایت بخش در روند اجرای این پروژه اسامی بانیان وضع موجود بصورت شفاف به مردم اعلام خواهد شد.
راه دسترسی ۳۵ روستای ساری تا پایان امسال آسفالت میشود
فرماندار ساری همچنین در جریان بازدید از روند اجرای طرح هادی، زیرسازی و آسفالت راه روستاهای الیرد بخش چهاردانگه، میانرود بخش مرکزی و فیروزکنده سفلی بخش رودپی جنوبی از توابع این شهرستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: آسفالت شدن راه دسترسی ۳۵ روستای ساری از جمله مصوبات سفر استاندار مازندران به بخشهای مختلف این شهرستان بود که تاکنون راه دسترسی ۲۴ روستا با صرف ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار به طور کامل آسفالت شد.
محمدعلی نوبخت با بیان اینکه در راستای اجرای مصوبات سفر استاندار مازندران به بخشهای مختلف شهرستان، تاکنون راه دسترسی ۶ روستای بخش چهاردانگه با صرف ۶۵ میلیارد ریال اعتبار آسفالت شد، اظهار داشت: از این میزان، برای آسفالت راه روستای خلرد هفت میلیارد ریال، الیرد ۱۰ میلیارد ریال، لالا ۲۰ میلیارد ریال، سادات محله هشت و نیم میلیارد ریال، باباکلا ۱۰ میلیارد ریال و لنگر ۱۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
فرماندار مرکز مازندران با اشاره به اینکه در دولت مردمی سیزدهم و با الگوی اقدام جهادی، نهضت خدمت رسانی بی منت به مردم در حال انجام است، خاطرنشان کرد: با هدف رفاه و آسایش مردم و در راستای اجرای سیاستِ دولت سیزدهم و گام های بلند استاندار انقلابی مازندران، طرح های شاخصی در ساری مرکز مازندران در دست اقدام است که با تکمیل و بهره برداری آن، تحول بزرگی در این شهرستان ایجاد خواهد شد.
نوبخت افزود: تمام دستگاه های اجرایی شهرستان باید با برنامه ریزی و اولویتبندی مناسب و شناخت نیازهای مردم در بخش های مختلف، در مسیر خدمترسانی صادقانه، ایجاد امید و انگیزه در بین اقشار مختلف جامعه گام بردارند.
سفر استاندار مازندران به بخش چهاردانگه ساری که با هدف توسعه اقتصادی، رفع بیکاری و برنامه ریزی برای مهاجرت معکوس انجام شد در مجموع ۸۰ مصوبه داشت. تکمیل پل نیمه کاره روستای اروست که ۲۷ سال بر زمین مانده از جمله این مصوبات است که بنا شد این طرح تا پایان سال جاری تکمیل و بهره برداری شود. علاوه بر آبرسانی به هشت روستای دهستان پشتکوه، تصویب ۲۹ مصوبه برای رفع مشکلات شهرک صنعتی کیاسر و احداث شهرک دامپروری پنج هزار راسی در بخش چهاردانگه از دیگر مصوبات سفر نماینده عالی دولت به این بخش بود.
روستای اروست از توابع بخش چهاردانگه ساری است. چهاردانگه یکی از بخشهای ششگانه شهرستان ساری است و بنابر سرشماری مرکز آمار ایران، جمعیت آن در سال ۱۳۹۵ برابر با ۱۷ هزار و ۳۷۶ نفر بوده است.
نظر شما