به گزارش خبرنگار ایرنا ،سید محمود حسینی پور روز پنجشنبه در جلسه ستاد بحران مازندران با ذکر این نکته که اگر طرح های پیشگیری بدرستی انجام شود، مشکلات به مرحله بحران نخواهد رسید،افزود: اگرمردم در اجرای طرح های پیشگیری به درستی توجیه شوند، همکاریهای آنان دوچندان می شود.
وی با بیان این که همه باید جوابگو باشیم و خدمات عمومی به مردم باید بدون کم و کاستی ارایه شود، تصریح کرد: برخی مسوولان به مسایل ساده که زمینه ساز بحران است، بی توجهی می کنند و این پذیرفتنی نیست.
وی با اظهار اینکه بخشی از مشکلات استان تعامل نداشتن مدیران در مازندران است ، ادامه داد : البته برخی از مدیران استان همواره پیگیر حل مشکلات مردم هستند.
استاندار مازندران با ذکر این نکته که استان در زیر ساخت توسعه ای برق عقب ماندگی تاریخی دارد، گفت: وزیر نیرو برای حل مشکلات زیر ساختی برق و آب استان مازندران همراه و آماده همکاری همه جانبه است.
حسینی پور اظهار داشت: اولویت های طرح های توسعه ای زیر ساختی برق و آب استان باید به درستی مشخص شود.
نماینده عالی دولت در مازندران با تاکید بر این که مردم تحمل خاموشی و قطعی آب شرب را ندارند، گفت : البته الگوی مصرف در مازندران رعایت نمی شود به طوری که مصرف بی رویه ، مشکلات را برای واحد های تولیدی و صنعتی دوچندان کرده است. برای جبران خاموشی انرژی در بین مشترکان خانگی ، مصرف آب و برق واحدهای تولیدی و صنعتی محدود شد و چاره ای جز این نداریم.
افزایش چشمگیر مهاجرت به مازندران
استاندار مازندران با بیان این که برای مدیریت پنج ساله آینده برق مازندران باید طبق پیش بینی جمعیت برنامه داشته باشیم، ادامه داد: بر اساس بررسی های صورت گرفته مهاجرت به مازندران به شدت افزایش یافته است و شاهد ساخت و سازهای مسکونی و تجاری در استان هستیم.
وی ادامه داد: بنابراین نگاه راهبردی مسوولان برق و آب باید برای جمعیت ۱۵میلیونی ثابت و شناور پنج سال آینده باشد.
وی با اشاره به این که برق در جامعه امروز ما بسیار حیاتی شده است ، نگرانی های مردم در تامین آب و برق مازندران باید به حداقل برسد ، گفت : اکنون سر ریز جمعیت استان تهران در تعطیلات رسمی و غیر رسمی به مازندران بسیار زیاد است که تمامی خدمات عمومی به خصوص برق استان را تحت شعاع قرار میگیرد.
استاندار مازندران با اشاره به این که یک روز تعطیلی سه میلیون جمعیت به مازندران اضافه می شود، گفت: مسوولان بدانند این افزایش جمعیت شناور در مازندران اصلا به عنوان یک بحران نیست بلکه بسیار عادی شده است.
وی تصریح کرد: جوابگویی به مشکلات مردم به خصوص در زمان قطعی آب و برق از سوی مسوولان و کارشناسان با روی خوش باشد و این حداقلهای خدمت به آنان است .
وی با ذکر این نکته که رفتار مسوولان با مردم باید اسلامی و انسانی باشد ،گفت: هرچقدر با مردم در مشکلات حوادث طبیعی و غیرطبیعی شفاف تر باشیم ، همراهی مردم بیشتر خواهد شد.
حسینی پور گفت: اولین فاینانس ایران با کشور چین با مازندران در دولت سیزدهم نهایی شده است و منتظر واریزی پول برای توسعه زیر ساخت های لازم به خصوص برق و آب هستیم.
در این جلسه فرماندار نور به وجود بیش از ۳۰ هزار مشترک برق غیر قانونی در این شهرستان اشاره کرد و گفت: اکنون ساخت و سازهای بی رویه در منطقه مشکلات را دو چندان کرده است.
وی با بیان این که بسیاری از ساکنان غیر بومی غرب مازندران در قالب خانه دومی ها ، بیشترین مصرف انرژی را دارند، گفت: اکنون بسیاری از این مشترکان دایمی شدند.
فرماندار فریدونکنار نیز به مشکلات برق و آب شرب این شهرستان اشاره کرد و گفت: باید علاوه بر مدیریت مصرف ، برای اجرای برنامه کوتاه مدت نیاز به بکارگیری ژنراتور های شهرستان در جبران کمبود انرژی برق است.
وی به کمبود ۶۰ لیتر آب شرب در ثانیه مردم شهرستان فریدونکنار اشاره کرد و بیان داشت: در این زمینه نیز نیاز به حفر چاه جدید است.
نظر شما