به گزارش ایرنا، لطف الله فروزنده روز شنبه در یک نشست خبری افزود: بخشی از این طرح ها با بخشهای داخلی و بخشی نیز از جمله بزرگراه شهید متوسلیان با همکاری شرکتهای خارجی است که در زمان مناسب جزئیات این طرح ها را اعلام خواهیم کرد.
وی با اشاره به افزایش درآمدهای سال گذشته شهرداری تهران افزود: این موضوع به عوامل مختلفی از جمله افزایش تعداد پروانههای ساختمانی و ظرفیت مولدسازی و همچنین افزایش واریزها و برداشتها از بانکها ارتباط دارد و در این چهار ماهه گذشته نیز ما شاهد افزایش درآمدها نسبت به زمان مشابه سال گذشته هستیم.
وی با اشاره به فعالیت شهرداری تهران در بازار بورس نیز گفت: در این خصوص اقدامات قانونی در حال انجام است و در مرحله اول شرکت شهروند وارد بورس خواهد شد و در ادامه یک شرکت سرمایهگذاری شهرداری تهران وارد بورس میشود تا بتوانیم از ظرفیت بورس برای حمایت از طرح های عمرانی شهرداری تهران استفاده کنیم.
فروزنده با تاکید بر توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی نیز اظهارداشت: امسال ۱۸ هزار میلیارد تومان برای این موضوع از سوی شورا مصوب شده و قطعا بیش از این رقم در حوزه حمل و نقل اختصاص خواهد یافت.
معاون شهردار تهران با اشاره به توافقات و قراردادهای صورت گرفته از سوی شهرداری تهران با کارخانجات و تولیدات داخلی جهت ساخت اتوبوسهای جدید نیز گفت: در گذشته این شرکتها به دلایل مختلف متوقف شده بودند و در این دوره و با عقد قراردادهای جدید اقدامات لازم جهت تجهیز کارگاه و ورود قطعات جدید آغاز شده است.
وی در خصوص بازپسگیری املاک شهرداری تهران نیز گفت: این فرآیند در این دوره به صورت مستمر ادامه دارد و برخی از پروندهها از اداره حقوقی شهرداری تهران پیگیری میشود که بنا بر آخرین آمار بالغ بر ۲۰ هزار ملک بازپسگیری شده و این فرآیند ادامه خواهد داشت.
فروزنده در خصوص سرانجام ۶۳۰ واگن مترو نیز گفت: خط اعتباری و فاینانس تعیین شده است و تقریبا ۹۰ درصد کار پیشرفته است و تنها باید تفاهم نامهای بین وزارت کشور، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه منعقد شود که حداکثر تا یک ماه آینده پیش پرداخت داده میشود.
وی در خصوص طلب شهرداری از دولت تاکید کرد: طلب ما از دولت در خصوص سهم دولت در پرداخت بلیت مترو و اتوبوس در سال گذشته حدود سه هزار میلیارد تومان تعیین شد که اسناد آن تهیه و به تأیید حسابرس نیز رسید و برای امسال هم تا کنون اسناد ۹۰۰ هزار میلیارد تومان را تعیین کردیم و تقریبا باید بگویم که طلب ما از دولت در این بخش حدود چهار هزار میلیارد تومان است اما دولت برای پرداخت بدهی ها باید از مجلس مجوز بگیرد.
فروزنده خاطرنشان کرد: در خصوص طلب شهرداری از دستگاه های اجرایی باید اعلام کنم که معاون اول رئیس جمهور کارگروهی را ایجاد کرده تا همه شهرداری ها میزان طلب خود را از دستگاههای اجرایی اعلام کنند که شهرداری تهران در مواردی همچون کمیسیون ماده ۱۰۰ و ۷۷ حدود ۴۰ تا ۵۰ هزار میلیارد تومان طلب دارد که این طلب برای ۱۰ تا ۱۵ سال اخیر است.
وی در خصوص تکمیل خطوط ۶ و ۷ مترو تهران نیز گفت: تا حدودی منابع مالی تکمیل این دو خط تامین شده و تا آخر سال نیز مابقی منابع مورد نیاز تامین و تزریق میشود و در سال جاری خط ۶ و ۷ مترو تکمیل خواهد شد و امیدواریم دولت هم کمک کند که این کار با سرعت بیشتری اتفاق بیفتد.
فروزنده در خصوص اوراق مشارکت نیز گفت: برای امسال ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت در نظر گرفته شده که یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان آن با تضمین ۵۰ درصدی دولت و مابقی با تضمین ۱۰۰ درصدی شهرداری است که از این میان ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای مترو و ۵۰۰ میلیارد تومان برای اتوبوس است که در حال تدوین مراحل پرداخت هستیم.
نظر شما