به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا تقریظ رهبر معظم انقلاب اسلامی بر دو کتاب «سرباز روز نهم» و «اسم تو مصطفاست» امروز، دوشنبه ۳۰ مرداد در حاشیه نخستین آیین ملی تکریم فعالان مساجد و پانزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت، در مسجد جمکران توسط آیت الله رئیسی رئیس جمهور رونمایی شد.
این دو کتاب در موضوع شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده است که تقریظ حضرت آیت الله خامنه ای بر آن ها توسط آیت الله سید ابراهیم رئیسی رونمایی شد. کتاب سرباز روز نهم را نوید نوروزی و گروهی دیگر از نویسندگان گردآوردهاند، این کتاب روایتی از زندگی و زمانه بسیجی مدافع حرم شهید مصطفی صدرزاده است. کتاب اسم تو مصطفاست، زندگینامه داستانی شهید صدرزاده به روایت همسرش سمیه ابراهیمپور است که به قلم راضیه تجار منتشر شده است.
در تقریظ حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب آمده است: پیش از این کتاب دیگری در شرح حال شهید صدرزاده خواندهام ولی ابعاد شخصیت محبوب و چندجانبه این شهید عزیز در این کتاب بیشتر بیان شده است. این چهره برجسته بی شک یک الگو است برای جوانان امروز و فردا. اراده قوی، فهم درست، روحیه ایثار، شجاعت، خستگیناپذیری، ادب، دلِ انباشته از محبت و صفا، و بسی دیگر از خصوصیات برجسته، بخشهایی از شخصیت این جوان فداکار و انقلابی نسلهای دوم و سوم انقلاب است. خواندن این کتاب برای من غبطهانگیز است.
مستند آقا مصطفی حکایتی از جهاد فرهنگی شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده است و روایتگر دنیای جوانانی شده که وی با روشهای نامتعارف، آنان را به سوی پایگاه بسیج جذب کرده است؛ آنهایی که ابتدا او را تحقیر و حتی کتک زدهاند و امروز همان بچه محل بسیجی دیروز، برایشان شده «آقا مصطفی».
مقام معظم رهبری در ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ در مراسم رحلت امام خمینی(ره)، در وصف شهید صدرزاده بیان داشتند: گاهی اوقات شما میبینید از یک روستا یک شخصیت منور و نورانی بر میخیزد؛ از یک روستای اطراف شهرستان شهریار یک جوان فداکار و نورانی مثل مصطفی صدر زاده به وجود میآید که ما از این شهید در سرتاسر کشور بسیار داریم، اینها امید بخش است.
مستند آقا مصطفی به کارگردانی و نویسندگی سیدابراهیم بدرالدین و تهیه کنندگی سیدحمیدرضا حسینی مهر در مدرسه اندیشه و هنر (ماه) ساخته شده است. از دیگر آثاری که شهید صدرزاده را معرفی کرده میتوان به عابدان کهنز، روزگار ابراهیم، غیور علوی، ملازمان حرم و فیلم دیپورت اشاره کرد.
علاقهمندان برای تماشای رایگان در قالب بلیت اختیاری این مستند ارزشمند، میتوانند به سایت عماریار مراجعه کنند و کتاب سرباز روز نهم را از سایت انتشارات راه یار تهیه کنند.
نظر شما