به گزارش ایرنا، سابقه این درخواستها و نیازها را میتوان با جستوجوی ساده در اینترنت تا سالهای ابتدایی دهه ۹۰ هم مشاهده کرد که حتی رییس وقت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان وعده راهاندازی و افتتاح دانشکده پرستاری و مامایی و مرکز فوریتهای پزشکی در بندرلنگه را داده بود که بنا بود از مهرماه سال ۹۱ دانشجو پذیرش کند.
اما این وعده محقق نشده و در حد یک شعار باقی ماند و در سالهای بعدی نیز نماینده مردم غرب هرمزگان بار دیگر خواستار اخذ فوری مجوز جهت راهاندازی دانشکده علوم پزشکی غرب هرمزگان در بندرلنگه شد.
شرایط در شهرستان میناب هم به همین شکل بوده و حتی رییس وقت شبکه بهداشت و درمان میناب در سال ۹۷ به این نیاز اذعان کرده بود تا با برطرف شدن آن تحولی در حوزه سلامت و کیفیت درمان شرق هرمزگان ایجاد شود.
حتی امام جمعه میناب، حجت الاسلام محسن ابراهیمی نیز در این خصوص گفته بود به فکر سلامتی خود و جامعه باشیم و مسوولان بهداشت و درمان خدمات بیشتری بدهند و دانشگاه علوم پزشکی مَکُران که از مطالبات جدی شرق استان است، پیگیری و راهاندازی کنند.
این مطالبه اهالی شرق و غرب هرمزگان بارها و بارها توسط مسوولان و نمایندگان مردم شرق هرمزگان تکرار شد تا سرانجام در مهر سالجاری شاهد محقق شدن آن با ایجاد و راهاندازی دانشکدههای علوم پزشکی شرق و غرب استان باشیم و آن طور که رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اطلاعات داده، ۱۰۰ دانشجو در این دانشکدهها پذیرش میشوند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این خصوص گفت: ۴۵ دانشجو در رشتههای پرستاری و کاردانی فوریتهای پزشکی پیش بیمارستانی در دانشکده علوم پزشکی شهرستان بندرلنگه و ۲۵ دانشجو در رشته کاردانی فوریتهای پزشکی پیش بیمارستانی دانشکده علوم پزشکی شهرستان میناب پذیرش میشوند.
دکتر غلامعلی جاودان اظهار کرد: این رشتهها دارای شرایطی هستند که داوطلبان تحصیل در آنها باید با مراجعه به صفحه ۹۴ انتخاب رشته آزمون سراسری از آنها آگاهی داشته باشند.
نظر شما