ضرورت استفاده از نیروهای حق‌التدریس آموزش و پرورش براساس نیاز مناطق

تهران -ایرنا- معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ممنوعیت بکارگیری‌ نیروهای حق‌التدریس قانون مصوب مجلس است، گفت: نیروهای حق‌التدریس و خرید خدماتی که از گذشته با ما همکاری داشتند، براساس دستور وزیر قرار است که از آنها همچنان براساس نیاز مناطق استفاده شود.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ایرنا، در چند وقت گذشته خبرهایی مبنی بر قطع همکاری آموزش و پرورش با نیروهای حق‌التدریس و خرید خدمات منتشر شد و پس از انتشار این اخبار نیروهای حق‌التدریس در تماس‌های مکرر با خبرگزاری ایرنا و برخی تجمعات مقابل آموزش و پرورش خواهان همکاری دوباره هستند.

برخی از این معلمان می‌گویند که بیش از ۱۵ سال از عمر خود را در کلاس‌های درس گذرانده و اکنون دیگر توانایی شروع کاری دیگر را ندارند و نیاز دارند که همچنان به شغل معلمی ادامه دهند.

وضعیت نیروهای حق‌التدریس آموزش و پرورش چه می‌شود؟


بکارگیری نیروهای حق‌التدریس ممنوع است

در این راستا، قاسم احمدی لاشکی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه جامعه ایرنا درباره قطع همکاری آموزش و پرورش با نیروهای حق ‌التدریس اظهار کرد: مجلس از سال ۱۳۸۹ مصوبه‌ای را ابلاغ کرده که بکارگیری نیروهای حق‌التدریس ممنوع است و وقتی براساس قانون این کار ممنوع می‌شود، کاری از دست ما برای ادامه همکاری برنمی‌آید و قانون باید رعایت شود.

وی افزود: اما در این راستا، نیروهای حق‌التدریس و خرید خدماتی که از گذشته با ما همکاری داشتند، براساس دستور وزیر قرار است که از آنها همچنان براساس نیاز مناطق استفاده شود.

براساس این قانون امکان ورود نیروی جدید به عنوان حق‌التدریس و خرید خدمات وجود ندارد و جلوی آنها گرفته می‌شود.

احمدی لاشکی عنوان کرد: آموزش و پرورش باید نیروها را از مسیر دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی به چرخه تعلیم و تربیت وارد کند، بنابراین صرفا افرادی که از گذشته همکاری داشتند و مناطق نیاز داشته باشد، از ظرفیت آنها استفاده می‌شود.

وی در پاسخ به این پرسش که شیوه همکاری با این افراد چگونه است، گفت: فعلا قرار بر این است که همکاری‌ها به صورت حق‌التدریس ادامه پیدا کند، اکنون این موضوع در ردیف ۱۱ تا ۱۶ کمیسیون آموزش مجلس است و اگر به صحن علنی مجلس بیاید و مصوبه جدیدی را به ما ابلاغ کنند، بی شک مجری قانون گذار هستیم اما اگر قانون گذار مصوبه جدیدی را به ما ندهد، همین رویه فعلی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha